2021.06.21.
00:20

Írta: lowoa

Dr. Fleming: az igazság a Covid19-ről. A kezelések és a vakcina mint biológiai fegyver

E

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Fleming tudományos alapossággal, részletesen és hivatkozásokkal ellátva beszél a Sars-CoV-2-ről, a Covid19-ről, a tüskefehérjéről, a vakcináról és a jelenleg rendelkezésre álló hatékony és biztonságos kezelésekről.
A „2021-es esemény” néven ismert rendezvényen a neves kardiológus magyaráz és felteszi a kérdést: Mi történik akkor, ha azok okozzák a problémát, akikben megbízunk? Alaposan körbejár olyan témákat, mint a vírus eredete, a génállomány káros manipulálása és a funkciónyereség.
Szintén beszél a tüskefehérjéről és arról, hogy hogyan állították elő, hogy károsítsa az emberi agyat, átjusson a vér-agy gáton és ártalmas idegrendszeri hatásokat fejtsen ki… a vakcinák kísérleti jellegűek és számos kockázattal járnak, biológiai fegyverek.
A kutatók és tudósok feladata az, hogy felfedezzék és megosszák ezt az igazságot, továbbá hogy eszközöket és reményt adjanak az embereknek, hogy továbbléphessenek.
Emberiesség elleni bűncselekményekről van szó, amelyeket meg kall állítani.

 

komment

süti beállítások módosítása