A Hétfájdalmú Szűzanya, Szlovákia patrónája ünnepnapjára tervezték a Sasvári Nemzeti Szentély megszentségtelenítését  az egység gesztusával a nyilvános tévtanító és aposztata  Bergoglio Ferenc által.  Ez a teljes  szlovák nemzetre kiható következményekkel jár majd! Sasvár a múltban az isteni áldás forrása volt, amely a bűnbánathoz és az igaz hithez kötődik. Bergoglio hamis hitet, az erkölcstelenség legalizálását és átkot hoz.

Várható, hogy a szodómia eme fő hirdetője – szokásához híven – szívélyesen  ölelgetni és csókolgatni  fogja majd a szlovák püspököket és a többi jelenlevő püspököt. Ezután szentmisézik majd az aposztata a szentély előtt. Krisztus elárulása és az általa hirdetett herézis miatt a liturgiája érvénytelen. Szükséges, hogy a püspökök, a papok és a hívők tudatosítsák, hogy a Bergoglio érvénytelen miséjén való részvétel Bergoglio törvényes pápaként való nyilvános elismerését jelenti annak ellenére, hogy nem az. A résztvevők automatikusan elfogadják az ő istenkáromló és aposztatikus programját, ami az örök pusztulásra visz. Bergoglio nyilvánosan kiáll a bálványimádás, a szodómia és a népirtó vakcinázás mellett, ami manapság már csippelésbe megy át. Az, aki vele egységet alkot, az ezen  antikrisztusi programmal is egységben van és átkot von magára, a szlovákiai egyházra és az egész nemzetre. Isten ítélőszéke előtt ezért majd számot kell adnia.

Vajon, az egyházi hierarchia olyannyira vak, hogy nem akarja meglátni a lelki és a fizikai valóságot? A Bergoglioval való egység gesztusa Szlovákiában lelki fordulatot készít elő és ajtót nyit az aposztázis lelki fertőzése előtt, amit Bergoglio terjeszt. A katolikusok teljesen képtelenné válnak a különbségtételre és a lelki halál az ún. szentatya hamis tekintélye  által normává válik. Ezzel a népirtó vakcinázás általi fizikai halál előtt is megnyílik az ajtó. Bergoglio a híveket nem Isten Országába vezeti, hanem a nemzetek satanizálásán keresztül az  új Világrendbe. Ennek  fő eszköze ma a vakcináló csipizálás. A cél az emberek biorobottá vagy   démoni erők közvetítőjévé változtatása, megfosztva őket akaratuktól és mindennemű szabadságuktól. Bergoglio látogatása Szlovákiára átkot von. A lelki harcban ezután Szlovákia védtelenné válik, megfosztva Isten áldásától és  védelmétől.

Bárcsak a szlovák, cseh lengyel és magyar püspökök megtennék az utolsó mentő lépést és bojkottálnák az aposztata Bergoglio szlovákiai látogatását. Tagadják meg a vele való találkozást! Bárcsak követnék őket ebben a papok is!

Isten Igéje figyelmeztet a vaddisznóra, amely széttúrta a szőlőskertet. Egy párhuzam a 9. századi történelemből:   Leszbosz szigetének fővárosa, Mitiléné katedrálisába még azelőtt, hogy a püspöki széket egy heretikus kaparintotta meg, Isten figyelmeztető jelet küldött: a katedrálisba berohant egy nagy disznó és beleült a püspöki székbe. Senki sem tudta kiűzni. Végül nagy erőfeszítéssel, botokkal kihajtották. Nemsokkal ezután a püspöki széket egy heretikus foglalta el, aki a történelmi feljegyzések szerint disznó természettel bírt és disznó módjára élt.  Az, ami a disznóval történt Leszbosz szigetén az első évezredben, párhuzamba állítható Bergoglio pápai trónra kerülésével a Vatikánban 2013-ban, és ebben az évben a Sasvári Nemzeti Szentély megszentségtelenítésével is. Ám Sasváron más jel is adatott. A szentély előtt álló Hétfájdalmú Szűzanya szoborra ráesett egy nagy fa és széttörte. Ez történik lelki értelemben a Sasvári Nemzeti Szentéllyel és a szlovák nemzettel Bergoglio látogatása által.

A püspökök, a papok és a hívek vajon bűnbánatot fognak-e gyakorolni? Az igazságot igazságnak, a hazugságot  hazugságnak, a herézist herézisnek, az erkölcstelenséget erkölcstelenségnek kezdik-e nevezni? Vagy már olyan szintű a lelki vakság, hogy teljesen elvesztették a lelki megkülönböztetés képességét és Istenük dicsőségét lecserélték a Pachamama bálvány förtelmességére, a szodómia útálatosságára és a vakcináció általi  öngyilkosságra?

Szlovák katolikusok, ne engedjétek, hogy átok hulljon rátok, amelyet Bergoglio hoz rátok! Naponta legalább egy órát imádkozzatok és bojkottáljátok Krisztus árulójának – Bergoglionak a látogatását!

Bizánci Katolikus Patriarchátus

 

Letöltés: BKP: A Sasvári Nemzeti Szentély megszentségtelenítése Bergoglio tévtanító által /in Hungarian/ (2021.7.24)