A német Vöröskereszt kezdeményezésére virágcsokorral és emlékplakettel köszöntették a 66.666-ik beoltottat a németországi Alsó-Szászország tartomány kb. 158 ezer lakosú Schaumburg-kerületének székhelyén, Stadthagenben.

Az első kérdés, ami a józan eszét megtartó polgárokban e hír hallatára felvetődik, így szól: Minek kell egy oltási számot megünnepelni? – Úgy tűnik a koronaőrülettel kapcsolatos oltásnak álcázott génmanipuláció mára már kultusszá nőtte ki magát, egyfajta vallássá vált, ami már csak ezen okból is alapvetően anti-keresztény intézkedésnek számít. A világ üdve már nem Jézus Krisztusban van, hanem egy orvosi fecskendőben: ez hoz a mai ember számára üdvöt, egészséget, szabadságot és jólétet. Ezek után nem csoda, hogy ennek a vallásnak már nem csak prófétái, de lobogói, plakátjai is vannak.

De valójában nem ez az, ami az egy kicsit is civilizált embert a leginkább megdöbbenti, hanem maga a szám: 66.666! Ráadásul, ez előtt már volt egy ünneplés, amikor a 33.333-ik beoltott kapott emléktárgyakat. Ha a politikusok, egy város vezetői már mindenáron meg akarják ünnepelni azokat, akik hajlandók magukat kísérleti nyúlnak felhasználni egy veszélyes kísérlethez, akkor miért nem az eddig megszokott, és a számok természetéből következő 25-ös, 50-es vagy 100-as skálát használják? Hogy jut ez a szám valakinek az eszébe? Mit akarnak ezzel a világgal közölni? Ilyen számot nem lehet véletlenül kiválasztani, ilyen nincs!

A keresztényeknek, de egyáltalán nem csak a keresztényeknek az a szörnyű gyanújuk, hogy e számokkal e projekt kitalálói szándékosan akarnak az antikrisztusra, és az ő urára, a Sátánra utalni. A sátánimádók köreiben a 3-as számsorozat is jelentőséggel bír, nem csak a 666-as szám. Lehetséges, hogy a koronaőrületért és az oltás-világháborúért felelős hatalmak e számokkal már teljesen nyíltan akarják sötét sátáni grimaszukat megmutatni? Vagy "csak" kokettálnak, rémisztgetnek a város vezetői e sátáni szimbólumokkal?

E napokban, amikor a Gonosz egyre merészebbé válik, és egyre pimaszabbul és világosabban mutatja meg saját pofáját, nagy vigaszt jelent számunkra Isten igéje Mikeás próféta szájából: „Jaj azoknak, akik gonoszat forralnak, a fekvőhelyükön rosszat forgatnak fejükben, mert kezükben a hatalom. Ha megkívánják a földeket, meg is szerzik, és a házakat hatalmukba kerítik. Kezet emelnek a másik emberre és a házára, mind az emberre, mind örökségére.” (Mik 2,1-2)
Igen, most még ők vannak hatalmon, mert a Mindenható még szabad kezet ad a Sátánnak. De ez nem tart örökké, eljön, mégpedig hamarosan eljön a pillanat, amikor „gúnydalt költenek rólatok, és siratóéneket mondanak. "Ki vagyunk fosztva teljesen"” (Mik 2,4)
E verseknek a Jelenések könyvének 18. fejezetéhez való párhuzamossága szembeötlő. Eljön a nap, amikor Urunk dicsőségben és hatalommal jelenik meg, és szörnyű ítéletet ül a sötétség hatalmai, az antikrisztus és az őt követők felett. És ez a nap már nincs messze! Készüljünk fel rá!

(források: https://www.schaumburger-wochenblatt.de/artikel/2021-06-12-ehrung-fuer-66666-impfung-im-impfzentrum-schaumburg , https://www.nbc-jakob-tscharntke.de/kurz-bemerkt/144-kategorie-uebersicht-kurz-bemerkt/gebetsinitiative ,

https://katolikus-honlap.hu/2101/schaumb.htm )