A technokrata ígéretek egy vadonatúj és jobb világról olyan üresek, mint egy üres lufi. Politikájuk a világot egy tudományos diktatúrába és a neofeudalizmus új korszakába sodorja, amely eltiporja a szabadságot és a szabadságot. Itt az ideje, hogy elutasítsuk a technokráciát! ⁃ TN Editor
Ha úgy gondolja, hogy a Biden-Harris-rezsim első hat hónapja fejbevágó fordulatokat hozott, az elszabadult inflációtól és a nyitott határoktól kezdve egy bizonyos orvosi kezelés országos propagandakampányáig, készüljön fel további sokkoló hullámokra 2021 második felében.

A hadsereg állítólag szeptember 1-től kötelezővé teszi a szúrást. Mi történik azokkal a katonákkal, akik megtagadják? Ki fogják őket szegélyezni és dezertőrként kezelik majd őket?

A kórházak országszerte azzal fenyegetőznek, hogy elbocsátják alkalmazottaikat, ha nem veszik be az oltást, a legtöbbjük szeptember 1. és október 1. közötti határidőt adva. Hogyan fogják a kórházak betölteni az űrt, ha az egészségügyi személyzet 15-20 százaléka felmond?

Amikor ősszel újra kinyitnak az iskolák, az iskolatanácsok azzal fenyegetőznek majd, hogy a gyerekeket az oltási státuszuk alapján elkülönítik, és ezzel próbálják megfélemlíteni a szülőket, hogy beleegyezzenek abba, hogy gyermekeiknek beadják a kísérleti génterápiát, amelynek hosszú távú hatásairól nincsenek adatok. Samaire Armstrong színésznő és gyermekjogi aktivista szerint ezt csak úgy lehet megakadályozni, ha a szülők felkészülnek arra, hogy kivonják gyermekeiket az állami iskolákból, és így elvágják a beiratkozási számok alapján történő finanszírozást.

A Bank of America arról tájékoztatta alkalmazottait, hogy idén ősszel nem engedik vissza őket az irodákba, hacsak nem mutatnak bizonyítékot arra, hogy beoltották őket. A Morgan Stanley nemrég hasonló politikát jelentett be, és várhatóan más nagybankok is követni fogják a példát.

Emanuel Macron francia elnök július 14-én jelentette be a teljes körű oltási útlevelek bevezetését, ami kötelezővé teszi az oltás igazolását a közélet szinte minden területén való részvételhez. A francia állampolgárok az utcán tiltakoznak.

Görögországban is tömeges tiltakozások törnek ki, mivel az ország arra készül, hogy korlátozásokat vezessen be a nem beoltottakkal szemben, kitiltva őket a társadalmi életből.

A mindent irányító globális mély állam azt szorgalmazza, hogy a világ lakosságának valahol 70-90 százaléka kapja meg az mRNS-kezelést.

Megvesztegették és kényszerítették magukat, hogy a legtöbb korábban szabad nemzet, Kanada, az USA, az EU, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Új-Zéland, India és Izrael legalább 50 százalékát megkíméljék.

Izrael jár az élen, ahol a felnőttek több mint 80 százaléka már teljesen be van oltva.

A "világ beoltásával" [Bill Gates szavaival élve] kapcsolatos céljaik elérése érdekében a technokraták a répáról a botra térnek át.

Az ingyenes fánkok és sörök, valamint a milliós lottó jackpotok helyett a vállalati állásoddal fenyegetnek, kirúgnak a nyilvános helyekről, és házról házra járó kormányzati propagandisták zaklatnak.

Feltehetően már tudják, hogy ki az amerikaiak 50 százaléka, aki bedőlt a könyörtelen propagandának.

Ezeket a "beoltott" embereket jelölik majd meg, mint teljes jogú állampolgárságra jelölteket az eljövendő Új Világrendben, amelyet Nagy Újraindításnak neveznek el, és amelyről többet megtudhatsz, ha átmész a Világgazdasági Fórum honlapjára, és megtudod, hogy ez a szervezet rendelkezik minden válasszal, hogy megmentse a világot nemcsak a COVID-tól, hanem az éghajlatváltozás, a digitális kiberhackelés, az internetes dezinformáció és a létezésünket fenyegető problémák egész sora ellen.

A legtöbbeknek, akik már megkapták a szúrást, nem kellett munkahelyük vagy társadalmi státuszuk elvesztésével fenyegetőzniük. Boldogan jelentkeztek önként erre a nagy kísérletre. Ez azt jelenti, hogy már átadták egyéni kritikai gondolkodási képességeiket új gazdáiknak - azoknak az embereknek, akik a világ kormányait, legnagyobb vállalatait és a Big Tech közösségi médiaóriásokat irányítják. Azt mondták nekünk, hogy az injekciók jót tesznek majd nekünk, és a lakosság 50 százaléka ösztönösen hitt és engedelmeskedett.

Nem azt mondom, hogy mindenki, aki megkapta az injekciót, reménytelenül a Nagy Újraindítás rabszolgasorba taszított életre kényszerült.

Nem, azt mondtam, hogy ők a világpolgárság jelöltjei ebben az új rendszerben, amelyet az elit tervezett a világ számára. Átmentek az első teszten. Hajlandóak voltak az óvatosságot a szélnek vetni, és hallgatólagosan bízni Dr. Anthony Fauci és mások, az orvosi intézményeket alkotó személyek diktátumaiban. Ezek azok a "szakértők", akik naponta megjelennek a CNN, MSNBC, ABC, CBS műsoraiban. A Facebook-Twitter áldását élvezik, és a Google által kínált online "tényellenőrzők" felkenték őket.

Néhányan biztosan meglátják majd a fényt, felébrednek, és rájönnek, hogy becsapta őket ez a hatalmas intézmény, amely társadalmunk minden fontos intézményét irányítja. De a többség megmarad a kábulatában, miközben lassan sétálnak a haláluk felé.

Múlt péntekig már több mint 9000 amerikai halt meg a szövetségi kormány saját oltási mellékhatások jelentési rendszere szerint. Ezeket a haláleseteket hetente több mint 350-et jelentettek azóta, hogy a vakcinát 2020. december 14-én sürgősségi felhasználási engedély alapján bevezették.

Még többen fognak belsőleg meghalni, ahogy átadják a lelküket a globális technokraták által felépített fenevadrendszernek.

Az egész nagyon gyorsan bontakozik ki.

A besúgóhálózat kiépítése folyamatban van, ezért az FBI nyilatkozatai arra bátorítják az embereket, hogy adják fel a szomszédjaikat.

"A családtagok és a kortársak gyakran a legjobb helyzetben vannak ahhoz, hogy tanúi legyenek az erőszakra való mozgósítás jeleinek. Segítsen megelőzni az otthon kialakult erőszakos szélsőségességet. Látogasson el a https://go.usa.gov/x6mjf weboldalra, ahol megtudhatja, hogyan veheti észre a gyanús viselkedést, és hogyan jelentheti azt a #FBI .#NatSec"

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-technokratak-egy-uj-sotet-korszakba-vezetik-a-vilagot