Örömmel látom, hogy a franciák ébredezni látszanak, a számos tüntetéssel a felállított "digitális koncentrációs tábor" ellen. Szeretném elmondani, hogy Moszkvában hogyan sikerült rávennünk a polgármestert, aki szintén nosztalgiázik egy bizonyos korszak iránt, hogy hajoljon meg...

Hadd menjek vissza egy kicsit.

Körülbelül egy éve szinte semmilyen korlátozás nem volt Oroszországban. Csak a tömegközlekedési eszközökön és a boltokban kötelező a maszk viselése... elméletileg. A gyakorlatban mondjuk legfeljebb 20% viseli, és a városháza által elrendelt alkalmi akcióktól eltekintve a rendőrség elnézi, és nem bírságol meg senkit.

Egy hónappal ezelőtt Vlagyimir Putyin kijelentette, hogy teljes mértékben ellenzi a kötelező védőoltásokat, amelyeknek személyes döntésnek kell lenniük. Másnap Genfbe repül, hogy találkozzon Bidennel. Még az elnöki gép a levegőben volt, amikor Moszkva polgármestere bombát dobott, amikor közzétette a kötelező védőoltást előíró rendeletet "bizonyos embercsoportok számára"! (ER: Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester köztudottan globalista.) Teljes meghökkenés, de ez nem vicc! A rendelet szankciókat is kilátásba helyez az engedetlenkedőkkel szemben, egészen az elbocsátásig! A polgármester ezért egy nagyon hatékony szervezetet hozott létre oltóközpontokkal szerte Moszkvában: bevásárlóközpontokban, parkokban stb. A polgármester döntését azonnal lemásolta több kormányzó, köztük a "moszkvai régió" kormányzója is.

Az érintett ágazatok alapvetően mindazok, ahol a munkavállalók ügyfelekkel érintkeznek! Valójában szinte mindenkivel, és a polgármester megköveteli, hogy az ott dolgozók 60%-a be legyen oltva. Közlekedés, üzletek, szolgáltatások.

Vlagyimir Putyin, miután visszatért Oroszországba, hallgat. Csak a szóvivője jelenti ki, hogy nem, az oltás nem kötelező, mivel csak bizonyos kategóriákba tartozó emberek érintettek, és hogy munkahelyet válthatnak, ha nem tetszik nekik! A Telegram-csoportokban dübörög a düh.

A következő hetekben nagyon kevesen jelennek meg a csípésre. Ezt látva Moszkva polgármestere olyan intézkedést hoz, ami egy második hatalmas botrányt okoz: Megtiltja a nem beoltott emberek belépését az éttermekbe és kávézókba. Az ellenőrzés pedig egy QR-kóddal történik majd, amelyet az oltás után kapnak meg.
Bár ez a 12 millió moszkvai közül csak néhányat érint, mégis hatalmas botrányt vált ki, ismét a Telegramban. Ugyanakkor a hackerek szorgoskodtak, és nagyon gyorsan pénzért cserébe QR-kódokat kínáltak a beoltottak szövetségi adatbázisában való regisztrációval.

De különösen Oroszországban az ilyesmi nem jön jól, a háború "sötét óráira" emlékeztet. A sárga csillagok kezdenek kivirágozni a pólókon, de mindenekelőtt a tiltakozás szerveződik.
A taxisok például, akiknek a cégfőnökei (GET, Yandex stb.) bejelentették, hogy nem tarthatnak nem oltott sofőröket, azonnal kifejlesztettek egy okostelefonos alkalmazást, amely "a nem oltott, maszk nélküli ügyfelek számára van fenntartva"! Azonnal hatalmas sikert aratott! Egyes éttermek szintén nem hajlandók tiszteletben tartani az intézkedéseket, és továbbra is fogadják a vendégeket. Sokan mások azonban végleg bezárnak: Moszkvában 2 hét alatt 700 kávézót és éttermet számoltak össze, amelyek bezártak.

A legfontosabb dolog ismét online történik. Az elmúlt 10 évben a kormányzat tökéletesen hatékony online szolgáltatásokat fejlesztett ki: Szeretne írni az FSB-nek? Az ügyésznek? Az adószedőnek? Egy miniszterhez? Megteheti online is! Garantált válasz 10 napon belül! Az ügyvédek "szabványos" panaszleveleket készítenek a moszkvai polgármester ellen, minden közigazgatásnak címezve. Mert természetesen az intézkedések teljesen törvénytelenek és sértik az összes törvénykönyvet, valamint az Alkotmányt!

A Moszkvai Prokuratúra szóvivője szerint naponta átlagosan 5000 panasz érkezik hozzájuk, minden nap. És az emberek írnak az FSZB-nek, hogy "hazaárulással" vádolják a polgármestert, a Munkaügyi Minisztériumnak, hogy panaszt tegyenek a munka törvénykönyvének megsértése miatt, stb. stb. stb. Ez egy igazi árhullám, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, mivel az elektronikus leveleket mind elektronikusan "írják alá", nem lehet hamisítani. Ráadásul a telegramot elárasztják az orvosok tanúvallomásai, akik óva intenek ettől az oltástól. Egy videó is járja a köröket, amin azt látjuk, hogy egy parkban egy frissen beoltott embert hordágyon evakuálnak, és a sorukra várók gyorsan kiszállnak! A hackerek pedig összeomlasztják a QR-kódokat vezérlő szervereket.

Ugyanakkor minden közvélemény-kutatás katasztrófára utal a szeptemberi parlamenti választásokon. A politikai pártok nézettsége, amelyek mind hallgatnak (kivéve a kommunistákat, de rájuk már senki sem hallgat!), szabadesésben van, és mindenki az Egységes Oroszországtól, Vlagyimir Putyin pártjától vár mesteri verést. Ez lehetővé teszi egy "hazafias" párt, a ROS előtérbe kerülését.

 

Ami az oltásokat illeti, az oltottak száma egy kicsit emelkedett, de még mindig messze vagyunk a polgármester által előírt 60%-tól. Bár minden nap kijelenti, hogy jó úton halad a cél elérése felé, az igazság az, hogy az emberek kevesebb, mint 20%-át oltották be! És ebben a 20%-ban van egy ismeretlen, de feltehetően nagyszámú "ál-oltott"... Vannak igazi szemétládák, akik odáig mennek, hogy QR-kódot tetováltatnak a karjukra, a Sberbank, Oroszország legnagyobb bankja, a több mint 100 millió ügyféllel rendelkező Sberbank egyik expressz kézbesítő leányvállalatának kezdeményezésére. A bankot a moszkvai polgármester nagy barátja, Gref vezeti! Utóbbi, nem zavartatva magát, még hozzátette, és múlt szerdán azzal fenyegetőzött, hogy teljesen lezárja Moszkvát, ha az emberek nem mennek el az oltásokra.

Ez lesz az utolsó csepp a pohárban, amitől minden felrobban. A karon lévő tetoválások sok mindenre emlékeztetnek, és Oroszországban ez nem elfogadható. Ez a tombol a Telegramban, egyesek gyors intézkedéseket követelnek a polgármester ellen, aki náci egyenruhában mutatkozik be, ami Oroszországban a legvégső. Vlagyimir Putyin népszerűségi mutatója 60%-ra "zuhan" (még mindig nem rossz, de 75% volt!), és egyes politikusok kezdenek megijedni, és azt suttogják, hogy a választásokat elhalaszthatják...

Ez nem fog megtörténni, mert pénteken, miközben senki sem számít rá, Moszkva polgármestere kijelenti, hogy hétfőtől (holnaptól - július 19-től) törli a QR-kódokat, azzal az indokkal, hogy az oltottak 60%-os aránya már majdnem elérte a 60%-ot. Óriási hazugság, a valós arány 20% körül van. Az egészségügyi szolgálatoknál azt mondják, hogy a személyzet kevesebb mint fele van beoltva.

A valóságban a Kreml "megkapta az üzenetet" a polgároktól, a 2 millió panaszos számadatot állítják. És akárcsak tavaly, amikor Moszkva polgármesterét a karantén folytatásának bejelentése közben, egy megbeszélés közepén felhívták telefonon, és felszólították, hogy hagyjon abba mindent.

 

Holnap hétfő, de sokan nem vártak, és már péntek este újra kinyitották a bárokat és éttermeket!

Miért nem teszik ugyanezt Franciaországban? Árasszák el baloldali bíráikat panaszokkal a szabadságjogaik megsértése ellen! Használjátok ki őket, akik még távolról sem látják Tömeggyilkos Macront! Az utcai tüntetések haszontalanok, hacsak nem fegyverrel mentek oda. Ellenkező esetben lehetőséget adnak a provokátoroknak, hogy eltorzítsák az igazságos küzdelmeteket! Valószínűleg nektek is vannak rátermett "hackereitek", hadd törjenek fel adatbázisokat és törjenek fel szervereket!

Mindent fel kell használni ez ellen a söpredék klikk ellen!

(ER: Üzenet Franciaországból - "dolgozunk rajta")

Boris Guenadevich Karpov

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hogyan-szuntettek-meg-az-oroszok-az-egeszsegugyi-igazolvanyt-2-millio-panasz-3-het-alatt-es-gyozelem