2021.04.06.
16:20

Írta: lowoa

Rendőrök a szabadságért az egészségügyi diktatúra és a szabadság és demokrácia megszűnése ellen

<

Sonia Vescovacci, a „Rendőrök a szabadságért” nevű mozgalom alapítója rendkívül bátran és a nemzeti rendőrség tagjaként tett esküje értelmében, miszerint a népet szolgálja és védi… elítélte, hogy a koronavírus-válság során túl sok volt a hazugság, a manipuláció és a következetlenség… és aggasztó mértékben szűkült a demokrácia és a szabadság.

 

Mindaz, ami a mostani hamis járvány és a tudományos alapot nélkülöző abszurd és erőszakos intézkedések kapcsán történik nemcsak egészségügyi, hanem igen súlyos gazdasági, technológiai és társadalmi diktatúrához vezet.

 

Feltették maguknak a kérdést, hogy mindez kinek áll érdekében?
Az alkalmatlan PCR-tesztek, amelyek tönkretehetik a társadalombiztosítási rendszerünket, a kormányoknak a lezárásokért és mérgező vakcinákért cserébe felajánlott vesztegetések és kétes finanszírozás… arra ösztönöz bennünket, hogy vizsgálódjunk, tájékozódjunk és kérdéseket tegyünk fel ezzel és egyéb ügyekkel kapcsolatban…

Kötelességünk, hogy VIZSGÁLATOT FOLYTASSUNK, nem érhetjük be a média narratívájával, amely kizárólag félelmet kelt, illetve az inkompetens és bűnrészes kormányéval. Ezért sürgősen újra kell építeni a jogállamot, a közjót, az igazságosságot és a demokráciát, a felelősöket pedig el kell távolítani. Közös feladatunk, hogy helyzetbe kerüljünk és fellépjünk egy jobb, konfliktus- és érdekmentes társadalom érdekében, ahol a közjó érvényesül.

Reaction19

komment

süti beállítások módosítása