Sok keresztény és jó ember a Bizánci katólikus patriarchátushoz (BKP) fordul a Covid-19 és az oltással kapcsolatos kérdésekkel. Azt kérdezik: Kiben bízzunk? Tömegmédiákban? Politikusokban? Vatikán és a hitehagyott Bergoglioban? Vagy bíznunk kell valódi orvosi szakemberekben és azokban, akik figyelmeztetnek az új oltás veszélyeire?

Az ész és a lelkiismeret használó ember megkapja az igazságot azoktól, akik tudják, hogy 1) lehetőségük volt megismerni az igazságot, és 2) szeretné tovább adni. Senki sem bízhat azokban, akik 1) nem akarják megismerni az igazságot és 2) nem akarják, hogy mások is megismerjék.
Ezért fordulunk az orvostudomány valódi szakértőihez, akik ismerik az igazságot, és akik még üldözés árán is tanúskodnak róla.

Mit gondol az úgynevezett Covid-19-ről?

Dr. Heiko Schöning: „Ha a függöny mögé néz, meglátja ezt az orvosi történetet a Covid-19-el - megvan az orvosi tényünk -, ez átverés, hamisság.”

Milyen a légkör az orvosok körében a Covid-19 kapcsán?

Dr. Rashid A. Buttar: „És ami engem valóban, de nagyon megdühít, az az, hogy több ezer, tízezer orvos és tudós van ott, akik tudják, hogy ez csalás, és nem mondanak semmit. Vagy félnek a társadalmi kiközösítéstől, mert ki fogják hívni őket, vagy a társadalmi szégyentől, vagy attól tartanak, hogy elveszítik jogosítványukat. Az isten szerelmére, ez megváltoztatja a bolygót! És minden tudósnak és minden orvosnak, aki tudja, hogy ez hamisítvány, ki kell nyitnia a száját és beszélnie kell!”

Hogyan lehet, hogy a hamis világjárvány kezdeményezőinek sikerűl manipulálni az emberekkel?

Dr. Wolfgang Wodarg: „...a média és a politika segítségével zsarolnak minket, hogy féljenek tőlünk ... Félelemre és oltásra zsarolják az embereket...”

Tényleg olyan súlyos a C ovid-19 esetében a helyzet, mint a médiák nyilatkoznak?

Dr. Heiko Schöning: „A koronapánik játék. Ez egy átverés. Egy csalás. Legfőbb ideje megértenünk, hogy globális és maffia-bűncselekmény közepette vagyunk. Ez nem egészségügyi probléma. Ez egy pénzügyi és gazdasági újraindítás (a nagy visszaállítás).”

Milyen módszert alkalmaznak a hamis járvány iniciátorok?

Dr. Vernon Coleman: „Addig fogják ismételni a fenyegetéseket, amíg teljesen meg nem rettenűnk és készek vagyunk elfogadni mindazt, amit megparancsolnak nekünk; amíg meg nem kérjük az ígért oltást, amit igérnek, vagy fenyegetnek vele.”

Hatékonyak-e a maszkok?

Dr. Heinrich Fiechtner: „Nincs olyan maszk, amely hatékonyan védene a vírus ellen. Valójában nem is célja a SARS-CoV-2 elleni védelem. Orvosi szempontból tehát semmi előny nem származik belőlük; orvosi szempontból óriási károkat okoznak.”

Mi a korábbi tapasztalata az arcmaszk viselésével kapcsolatban?

Dr. Bodo Schiffmann: „A gyermekek maszkok viselésében halnak meg. Hosszan tartó neurológiai károsodást okoz bennük. Már két halott gyermekünk van, hányan lesznek még?!”

Miért károsak a maszkok?

Dr. Stefano Montanari: „Amikor lélegzik, gőzt bocsát ki, amely megnedvesíti a maszkot. Már nedvesen szaporítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat ... A betegeknek 3 percenként, 2 percenként, percenként ki kell dobniuk azt a maszkot, mert már tele van ezekkel a vírusokkal, de mégsem.”

Megbízhatóak-e a PCR-vizsgálatok?

Dr. Andrew Kaufman: „...tesztek 80%-ban hamis pozitív volt az arány. Tehát azt mondanám, hogy a hibaarány legjobb becslése az, hogy ezek a tesztek nulla százalékos pontossággal bírnak.”

Mit tanácsolna nekünk? Menjünk tesztekre?

Dr. Roberto Petrella: „Ne tesztelje. A tesztek nem megbízhatóak. A vírus jelenléte nem jelenti azt, hogy beteg lenne; egészséges. Vannak azonban olyan pozitív mutatók, amelyek megjelennek a tesztekben, hogy pozitívak legyenek, azt károsnak kell minősíteni. A teszt elutasítása az egyetlen kulcs az oltás elkerülésére. Ne tesztelje magát; A Covid-19 a tömegpusztító programot jelenti.”

Hogyan lehet véget vetni a csalárd pániknak?

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: „Fel kell hagyni az egészséges emberek tesztelésével.”

Hogyan értékelné a PCR tesztet?

Dr. Reiner Fuellmich: „Ez a PCR-teszt diagnosztikai célokra egyáltalán nem megengedett. Az az állítás, miszerint a PCR-teszt konkrét információkat nyújthat a fertőzésről, hamis állítás a csalás bűntette szempontjából.”

Mit szeretne mondani a világjárvány kihirdetéséről?

Dr. Elke De Klerk: „Szeretném kijelenteni, hogy nincs orvosi pandémia vagy epidémia. Nincs oka a pániknak, az orvosi gyakorlatban sincs oka a pánikra. A pánikot ezek a hamis pozitív PCR-tesztek eredményezik. A PCR-vizsgálatok 89–94%-a hamis pozitív. Az orvosoknak abba kell hagyniuk ezeket a vizsgálatokat és nem kell komolyan venni.”

Van valami sürgős dolog, amit elmondana a tömegtájékoztatásban dolgozóknak?

Dr. Roberto Petrella: „...ez egy nem létező Covid-19 járvány, inkább dezinformációs járvány... Elég a riasztásból a tévében! Hogyan lehetséges, hogy sikerült pánikot kelteni, amikor semmi sem történt?! Szégyeljék magukat!”

Az új vakcina biztonságos?

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: „Az új RNS vakcina a legveszélyesebb vakcina. Elítélendő, hogy ezt az oltást még klinikai vizsgálatokra is engedélyezték. Ezek emberen végzett kísérletek. Ami most történik, az emberiség elleni bűncselekmény lesz. Ezeket a génvakcinákat emberen végzett kísérletnek tartom, amelyet tiltottak. Aggódom a gyermekeim és unokáimért. Nem fordulhat elő, hogy ezt az őrült oltást gyermekeinken és unokáinkan kell elvégezni. Ezzel véget ér ennek a társadalomnak a létezése. Ne hagyjuk, hogy ez megtörténjen!”

Mi ijeszt meg a legjobban az új oltástól?

Dr. Carrie Madej: „A rekombináns RNS és DNS technológia állandó és ismeretlen genetikai változásokat okoz az ember testében. Ez megijeszt engem. Évek óta megijesztett.”

Mi a véleményed arról, hogy a kormány folyamatosan oltást követel?

Dr. Bodo Schiffmann: „Ez egy rémisztő tudatlanság, amikor az elismert nemzetközi tanulmányokat és minden terület szakértőit – virológusok, bakteriológusok, epidemiológusok… egyszerűen nem hallgatják meg vagy figyelmen kívül hagyják. Ráadásul ez egy új oltási forma, az úgynevezett RNS oltás, amely a korábbi oltásokkal ellentétben képes megváltoztatni a genetikai kódot, és tagadhatatlan kárt okozhat az emberekben.”

Miben különböznek az új Covid-19 vakcinák a korábbi vakcináktól?

Dr. Andrew Kaufman: „Ezek az oltások teljesen más típusú technológiát jelentenek, mint a korábbi oltások. Ez ugyanaz a fajta technológia, amellyel genetikailag módosított szervezeteket állítanak elő. Tehát úgy látom, hogy ez egy kísérlet arra, hogy genetikailag módosított organizmussá tegyenek bennünket.”

Miért van hidrogél az új oltásokban?

Dr. Carrie Madej: „A hidrogél nanotechnológia, mikroszkopikus kis robotok. Ezek a kis robotok össze tudnak szerelni, szétszerelni, összerakni és különböző dolgokat megtenni. Ez a hidrogél képes kapcsolódni a mesterséges intelligenciához. Tehát ez azt jelenti, hogy képes lesz információt szerezni testeinktől... Ki fogja védeni ezeket az információkat? Mire fogják használni? Milyen információk érkeznének vissza belénk?”

Mi ellen szeretné figyelmeztetni az emberiséget?

Galina Borisovna Kirillicheva: „A legrosszabb, ami történhet, hogy az oltások tömegpusztító eszközzé válhatnak... Jelenleg a tudomány nanochipeket tartalmazó nanovakcinákat fejleszt. Ezt mindenkinek tudnia kell, és nem szabad ilyet engedélyeznünk!”

Mit jelent az oltás?

Dr. Rashid A. Buttar: „Meg fognak kezdődni az oltások, akik nem kapják meg az oltást azokat az embereket másként gondolkodóknak fogják tekinteni. Tudod, az olyan emberek, mint én, fejbe lesznek lőve. Az emberek, mint te fejbe lesznek lőve, vagy karanténába téve, valamilyen koncentrációs táborban. Zsetonokat adnak nekünk, hogy megtudják ki volt és ki nem volt beoltva. Amikor az emberek az oltások miat egyre betegebbé válnak, azt fogják mondani: „Ó, Istenem, több ember beteg!” Több oltásra van szükségünk. Több embert érintenek az 5G hullámok, és azt mondják: „Ó, nézd, sokkal több a beteg, több vakcinára lesz szükségünk. Olyan ez mint egy ördögi kör, amelyet addig fognak fenntartani amig mindenki digitalizálódik és chipjei nem lesznek.”

Ajánlana oltást az időseknek?

Dr. Judy Mikovits: „Soha egyetlen idős embernek sem szabad semmilyen oltást kapnia. Valójában senkinek nem szabad semmiféle oltást kapnia, ha egészséges akar lenni. Remélem, hogy Trump elnök csak [létrehozza] – ötéves moratórium az összes oltásra... És tudod, mit kapunk? Egészséges gyerekeket kapunk, visszakapjuk az életünket.”

Mit tart ön az új oltás legnagyobb veszélyének?

Dr. Carrie Madej: „Amit a COVID-19 vakcinára javasolnak, az a rekombináns DNS és a rekombináns RNS technológia... Ez a technológia tartós és ismeretlen genetikai változásokat fog okozni az ember testében. Lényegében ez új fajt hoz létre, és talán elpusztít egy régit – minket mint embereket, akiket ismerünk.”

Milyen hatással lenne a kötelező oltás az amerikaiakra?

Dr. Judy Mikovits: „Ha Dr. Fauci és Bill Gates sikeresen előírná az oltási ütemtervet, legalább 50 millió amerikai meghalna. Ezek lennének a (korábban) vakcinával megsérültek. 50 millió amerikainak vannak gamma retrovírusai, amelyeket felfedeztünk, oltásokon keresztül érkeznek... és ezért meg fogják ölni az áldozatokat. Halálokat ezután a COVID-19-nek tulajdonitják.”

Milyen jövő vár azokra, akik megkapják az új oltást?
Mike Adams: „Ha beálsz a sorba, hogy beadják neked az injekciót, hamarosan halott leszel. ... Erről van szó. Az oltások fegyveressé váltak. Halálos vektorok az emberiség számára...”

A múltban, amikor a vallási hatóságok elárulták küldetésüket, Isten prófétákon keresztül beszélt. Ma a lelkiismeretes és bátor orvosszakértők is prófétai hangot képviselnek az emberiség számára, még annak a kockázatának is kitéve, hogy üldözve lesznek, vagy életüket vesztik az igazság érdekében. Köztük olyan bátor emberek is, akik terjesztik az igazságot, és ezért hasonló üldöztetésnek vannak kitéve.
Bergoglio, aki maga sem akarja megismerni az igazságot, megtéveszti a nyilvánosságot, és új oltásokat népszerűsít, amelyek megváltoztatják az emberi genomot, és amelyeket csipizációra szánnak. Az oltások célja a népesség csökkentése és végső soron a lelkek örök kárhozatának elérése a tűz tavában. Az új oltások népszerűsítése Isten elleni lázadás és emberi természet elleni bűncselekmény.

Idézetek a Bibliából
„A fenevad ... készteti mind a kicsiket, mind a nagyokat, a gazdagokat és a szegényeket, a szabadokat és a rabszolgákat is arra, hogy a jobb kezükön vagy a homlokukon jelet kapjanak, és hogy senki sem vásárolhat vagy adhat el, kivéve azt, akinek a jel vagy a fenevad neve, vagy a neve száma ... 666.” (Apoc 13: 15-18)
A beszúrt vakcina egy nanochip ( jel ), és így lemond az ember akaratáról, a felelősségéről jót vagy rosszat cselekedni, ami lelki öngyilkosság. A jutalom a tűz tava a halál után.
„Ha valaki imádja a fenevadat... és megkapja a nyomát a homlokán vagy a kezén... tűzzel és kénnel gyötörik... és kínjuk füstje örökkön örökké felemelkedik.” (Apoc 14: 9-11)
A Biblia ismét kiemeli az örök büntetést, amiért az akaratot a fenevadnak adják egy chip átvételével . Az egyetlen megoldás a keresztény számára – nem kapni chipet a vértanúság árán is. A korai keresztények szenvedtek, kegyetlen kínzást és a halált választották inkább, mint áldozni a bálványnak a füstölőszemet. Szentek és vértanúk élete erről tanúskodik. Az egyház ezeket a hit hőseit példaképként állítja elénk.
A Vatikáni arciheretikus Bergoglio, ebben az időben Isten ellen űzte az Egyházat és az emberiséggel. Úgy használja a legszégyentelenebb hazugságokat, hogy elősegitse a bűncselekményt – az oltást! Ezenkívül nyíltan támogatja a szodómiás szakszervezetek legalizálását. Az elkövetett legdurvább istenkáromlása trónra álitotta a Pachamama démont a fő bazilikában! Ez a hitehagyás nyilvános gesztusa, vagyis az élő és szent Istentől való elfordulás. Ez egy lázadás Krisztus és az ő örömhíre ellen. Ezekkel a legsúlyosabb bűncselekményekkel Bergoglio átkot hoz le nemcsak az egyházra, hanem az egész emberiségre!
E vatikáni hitehagyás miatt, a bizánci katolikus pátriárka gyakorolja az apostoli és prófétai szolgálatot. Ez védi az igazságot a hit elleni eretnekségel szemben és figyelmeztet az emberiség ellen a hazugságokra, amelyek vezetnek időbeli és az örök halálhoz. A Patriarchátus a valódi orvosi szakértőkkel egységesen radikálisan elutasítja a Covid-19 elleni végzetesen veszélyes oltást.
Ezáltal apostoli és prófétai tekintélyben Isten előtt kötelezzük a katolikus híveket és az összes keresztényt, hogy elfogadja az igazságot, valamint az új bűnözői oltással kapcsolatos hazugságot a halál elutasítására. Az Úr ma ismét azt mondja: „Válaszd tehát az életet, hogy te és utódaid is élhessenek!” (5Móz 30: 19b)

+ Illés
A bizánci katolikus patriarchátus pátriárkája

+ Methodius OSBMr + Timóteus OSBMr
Püspöki titkár

2020. december 14

A Bizánci Katolikus Patriarchátus (BCP) kolostorokban élő szerzetesek, papok és püspökök közössége. A BCP élén Illés pátriárka áll, két titkár püspök, + Timóteus és + Methodius. A BCP abból adódott, hogy meg kell védeni az alapvető keresztény igazságokat az eretnekségekkel és a hitehagyással szemben. Nem ismeri el a pszeudo Bergoglio pápát, és nem tartozik alá.

Naprakész aktuális információk a BKP-tól (ez ingyen van)

eepurl.com/gQZMTD