2016.07.19.
23:46

Írta: lowoa

Sokba kerül a halálod...

Főleg neked! És nem csak azért, mert számodra az életed a legdrágább. Keményen meg kell dolgoznod azért, hogy meghalhass. Életed végéig fizetned kell gyilkosaid munkabérét, állnod kell életvitelük költségeit és finanszíroznod kell jólétüket. A nem éppen szívderítő cím egy összefoglalást is takar arra vonatkozóan, hogy az ismert módszereken - gyógyászat, gyógyszeripar, betegséggyártás, előírt és támogatott kezelések, szándékos mérgezések, fertőzések, vegyi permetezések, pszichikai megnyomorítás "technológiája", mesterséges globális felmelegítés és földrengések, szökőárak, vulkánkitörések, megpiszkált időjárás-változáson - kívül, milyen egyéb tevékenységek pusztítják a lakosságot, amelyek nem a véletlen és a természet művei, és nem is a felelőtlenségé. Kitervelt és módszeresen végrehajtott, burkolt és többé-kevésbé jól álcázott élet elleni támadások sokaságát fedezhetjük fel, ha figyelmesen szemlélődünk torzzá és embertelenné formált világunkban. Kezdve az "élet megrövidítésének" fondorlatosan elrejtett eszközeitől a látványos népesség átcsoportosításnak álcázott rabszolgatartás törvények, jogszabályok és egyezmények közé szorított kiterjesztéséig. Széles spektrumban vonultatják fel a lassú, de a természetestől mégis gyorsabb halál intézményének módszereit. De ha meg sem születik a felesleg, kevesebbe kerül a "takarítás"...


Nem vagyok egyedül azzal az észrevételemmel, hogy az utóbbi években nagyon megszaporodtak a rákos és keringési rendszert érintő betegségek, de főleg az ilyen betegségek miatti elhalálozások. A "programozott halál" eddig a köztudatban csak kálium-kloridos sómérgezés, egészségtelen táplálkozás, környezeti tényezők, vegyszerek, megemelkedett UV sugárzás, mérgező vakcinák és hasonló, valódi vagy hamis magyarázatokkal ellátott, valós vagy kitalált ártalmak eredményeként jelentek meg a "riogatások" hosszú sorában. A 90 év és e feletti életkorúak szervezete ugyan azt jelzi, hogy valami nem stimmel az ugyanolyan környezetben életét leélő 90 éves és a kétharmadnyi életet leélő 60 éves korában elhalálozó elhasználódásánál. A 90 éves ugyanabban a környezetben is leéli azt a 60 évet, amelyben a később született 60 éves. A 30 évvel fiatalabb elhalálozik, pedig még lehetne 30 éve, hogy behozza a 90 évet élt ember pluszban leélt idejét. Mindezt csak azért tudja a 90 éves szervezet, mert egy technikailag, orvosilag ugyan fejletlenebb, de emberközpontúbb világban született.

Gyakorlatilag mondhatjuk azt is, hogy átlagosan az 50 felettiek egyre több betegséggel, és egyre kevesebb munkavégzési képességgel rendelkeznek ma, amikor a multik rájöttek, hogy az olcsóbb munkaerő a jelenleg rendelkezésre álló lakosság elszegényítésével is létrehozható, nem csak "importból". 75-85 éves emberek temetik el 50-60 éves gyermekeiket. Munkavégzés szempontjából ideális a 18-45 év közötti korosztály, természetesen a munkáltatók (rabszolgatartók) számára, bár az idősebb korosztály szakmai tapasztalatának elvesztése szinte felmérhetetlen veszteség. De kinek kell a mindent felzabáló automatizálás mellett annyi tapasztalt szakember? A fiatal munkavállalók ugyan tapasztalatlanabbak, viszont fele, harmada bérrel is beérik. Ez utóbbi miatt szövetkeztek a "munkáltatók" a szekerüket toló politikai prostituáltakkal, akiket politikusoknak is neveznek "néha" a hazaáruló, tolvaj, gazember, gyilkos jelzőkön kívül. Hasonlatként nézzük meg, mi történik akkor, ha a tömény savba - legyen, 96%-os - vizet töltünk? A sav töménysége csökken. Egy fejlett társadalom felhígítása tudáshiányos egyedekkel minőségromlást eredményez. A tudás megőrzése és továbbadása csak azoknak "fegyver", akik erőszakkal létrehozzák a hiányát.


Már a csapból is az folyik, hogy elöregszik Európa lakossága, és az USA lélekszáma is csak a bevándorlás miatt nem csökken, miközben folyamatosan rettegnek a bolygó túlnépesedésétől. Annyira félnek, hogy minden eszközzel próbálják csökkenteni a lélekszámot, de Európába tűzzel-vassal betelepíteni kell. A Gates -és neje-féle sterilizációs kutatások finanszírozása időről-időre felborzolja a kedélyeket. Az ilyen és hasonló "hamis zászlós hadműveletek" (false flag) két, jól meghatározható célt szolgálnak. A népesség csökkentését és a megmaradók kezelhető rabszolgákká tételét. Olvasatukban, vegyes, kevert népesség létrehozását. Mindezt teszik a lakosság beleegyezése nélkül, demokratikus döntéseknek nevezve a legsötétebb terrort.
A "demokrácia" néphatalmat jelent (Wikipedia):

"ahol hatalmi fékekkel és ellensúlyokkal biztosítják a társadalom jól szabályozott működését, mint például a közhatalom gyakorlóinak kizárólagos hatalomra törésének a megakadályozását, a társadalmi igazságosságot és a jóléti társadalom megvalósulását"

A klasszikus definíció többi részét sem találjuk a "demokratikusnak nevezett rendszerekben". Ennek a demokrácia nélküli demokráciának a nevében indít háborúkat az amerikai kormányt irányító zsidónak nevezett vezetés és az európai csatlósállamok szövetsége szintén zsidónak nevezett, de valójában az előnyök miatt kazár és szefárd, zsidónak álcázott cionista háttérhatalma. Ahhoz, hogy valaki cionista legyen, nem feltétlenül kell zsidónak lennie, bár a vérfertőzött származás előny, "jó ajánlólevél", de "a puding próbája az evés". Automatikusan nem jár előjog. Az igazi "görög-típusú" demokráciában jogon kívüli, jogérvényesítési lehetőség nélküli rabszolgák tartják el, szolgálják ki és szórakoztatják halálukkal a szavazati joggal rendelkező "szabadokat" és az "uralkodó osztályt". Ez az NWO kialakítás alatt álló régi-új világa. Tanulmányként ehhez kellettek a sohasem megvalósuló "szocialista és kommunista rendszerek".


Az USA és Európa jogérvényesítési lehetőségtől megfosztott állampolgárai még alig vették észre, hogy a nyakukba telepedett "egy gazdájú pártok" csak arra hivatottak, hogy a demokratikus jogállam látszatát keltve és rá hivatkozva, egymást és megbízóikat segítve kirabolják és eladják rabszolgának lakosságukat, ezzel felszámolva fizetőképes keresletüket is. A látszólagos "pénzügyi öngyilkosság" szerves része a piaci evolúciónak, a szűkülő fizetőképes kereslet megszerzéséért, miközben csökkentik a Távol-Kelet bevételeit. Az országnak nevezett vállalatok egy-egy nagyobb konzorcium részét képezik alacsonyabb szinten. A konzorciumok klánokba tömörülnek, és a legerősebb klánok adják meg a követendő irányvonalakat. Némi átrendeződési lehetőséget tartalmaz a "rendszer", bár az ilyen lehetőségeknél is megkérdőjelezhető, a tranzakció nem része-e a tervnek? Csakhogy az egész NWO-s elképzelés sántít. Kit fognak kirabolni a "fenntartható fejlődés" jegyében, ha már nincsenek országok, önálló népcsoportok? Már jelenleg is egymást fosztogatják a hatalomért, pedig még létre sem jött az egységes világállam, és mire csak a mag marad, mindenki, az elnyomottak is tudják, hogy mi történt és történik.


Már jelenleg is egyre nagyobb problémát jelent a világ politikusai számára, hogy hazugságaikat rendre a fejükre olvassák. Valószínű, hogy a globális felmelegítést ember okozta felmelegedésnek nevező "politikai megbízott" naprakész statisztikával rendelkezik; mennyi ember hülyíthető még, hányan érdektelenek, hogy nagy-e az ellenző megtéveszthetetlenek tábora, elegendő-e a megfizetett véleményűek száma? Megbuktak a 9/11-el, kiderült, hogy preventív atomcsapásként atomfegyvereket használnak, földrengéseket idéznek elő, vegyi-permetezésekkel mérgezik légkört, a flórát és faunát, de főként az embereket. Látványosan lebuktak a H1N1 járványukkal és a gyilkos vakcináikkal, a mesterségesen létrehozott egyéb járványokkal és minden emberiségellenes tevékenységükkel, kezdve a mesterséges napkitörésektől a rádióaktív szennyezésekig. 2010. nyarán hozták létre a 2011-eleji "Arab Tavaszt" kiváltó élelmiszerhiányt, majd 2011. októberében már megkezdték a vulkánok felhasználását a légkör kénrészecskés elárasztásához, a tevékenység élén azzal az Egyesült Királysággal, aki most ki szeretne lépni a kifosztott EU-ból és akik a 2009. december 19-21. között tartott Koppenhágai "klímacsúcs" hamis adatait szolgáltatta. A "kénes kísérlet", az "intravénás kénes aeroszol" brit-amerikai projektje olyan "mellékhatásokkal" bír, mint egyes gyógyszerek hasznosságától tízszer hosszabb ártalmassági listája: idegrendszeri hatások és magatartásbeli változások, zavar a vérkeringésben, szívkárosodás, káros hatások a szemre és a látásra, szaporodási nehézségek, immunrendszer károsodás, gyomor és gasztrointesztinális rendellenességek, károsodott máj és vese funkciók, halláshibák, zavarok a hormonális anyagcsere rendszerében, bőrgyógyászati problémák, rák, fulladás, tüdőembólia, és még sorolhatnánk. Ha valaki kíváncsi, hogy a kipermetezett anyagoknak milyen hatásaival kell számolni, tájékozódhat a Lenntec oldalán: Lenntec és példaként a fentebb említett kénről, ha kiválasztjuk a legördülő listából: Lenntec


A Lenntech munkából és objektív tájékoztatásból él, nem úgy mint egyes, pénzért mindenféle hazugság bizonygatására megvásárolható országos tisztifőorvosok vagy megmondóemberek, műsorvezetők, "politikusok", bólogató talpnyalóik és orvosok. Persze a mérgek, vírusok és baktériumok beadása és terjesztése ellen a lakosság egyre nagyobb része lép fel aktív vagy passzív ellenállással, amivel párhuzamosan erősödik a másik oldali szabadságjogi korlátozások kialakítása is. A török puccskísérlet lólába olyan valószerűtlen egybeesés a paksi reaktorhibával és az újabb francia merénylettel, mint amennyire szükséges, hogy amerikai katonák védjék meg az európai lakosságot a szívélyesen beinvitált ISIS terroristáktól. Mintha "úgy rémlene", erről már hat évvel ezelőtt is írtam volna, és az elmúlt évek során rendszeresen, előre jelezve a veszélyt. Hogy mit akarnak, pontosan és jól előre látható volt és most is igazolják a korábbi következtetéseim. Valóban sokba kerül a halálunk, nekünk, mert saját pénzünkön hoznak idegen haderőt Európába, hátha kevés, vagy megbízhatatlan az európai a nemzetek elnyomásához. A török puccs esetében a mindenki által ismert maffiózó, ISIS-el üzletelő, terroristákat kiképeztető és felfegyverző bűnöző Erdogan mellett szólalt fel minden korrupt és hazug politikus az USA-tól Oroszországig. Donald Trump-tól Jim Carrey-ig, Lavrovtól Merkelig, Szíjártóig. "Demokratikus utat és megoldást" emlegetnek, miközben a terror Európáját hozzák létre, amelyben minden cionista ellenes erőt terroristának bélyegezve begyűjthetnek és felszámolhatnak.

Ne legyenek kétségeink! Orbán sem azért építtet stadionokat, mert sport-őrült, hanem azért, hogy gyűjtőhelyeknek használja (amikor már Drábik is ezt mondja az a Echo TV-ben, mi ugyan már nyolc éve), nem azért készült az illegitim gyarmati kormány általi "terrorizmus elleni" törvény, mert a 2000-es év előtti létszámú "magyar katonaság" ne tudná úgy lezárni a határokat, hogy még a Merkel-féle kövér patkányok se tudnának átosonni rajta. Európa akárki ellen meg tudná védeni magát a világon, csak az országai vezetésébe befurakodó cionista (fehér kazár-maffia) irányítástól nem tudta. Törökországban Erdogán már megkezdte a sort, bár nehéz lenne megmondani, hogy nem maga szervezte-e a béna puccsot. Ezrével tartóztatnak le kormányellenes tevékenységgel megvádoltakat, pedig még a hegyi, zsákmányával nemi életet élő török kecskevadász is tudja, hogy Erdogán 14 év alatt ugyanolyan diktatúrát alakított ki, mint itthon Orbán igyekszik. Módszertanilag ugyanúgy lop, csal, hazudik, és korlátozza a törökök jogait. Donald Tusk emleget demokráciát, "demokratikus megoldást", egy olyan EU-ból, amelyikben már nyomokban sem lehet népuralmat találni, csak a magukat kormányoknak és közigazgatási vezetőknek titulálók érdekeinek megfelelően elcsalt választásokat, vagy választás nélküli, finoman még önjelölt vezetőnek nevezett diktátorok bűncselekményeinek tengerét. Curtis Michael Scaparrotti, az Egyesült Államok Európai Parancsnokságának főparancsnoka már az s.2277-es amerikai törvény bevezetéséhez "kampányol". Obama újraválasztásakor hasonló "táncot járt", mint Erdogán most a puccsal... (Sandy hurrikán előidézése az SBX-1-es úszó platformos HAARP állomás és a XB37-es mini űrrepülőgép segítségével, utána tisztogatás). Leleplező link Az Európába vezényelt amerikai katonáknak is el kell gondolkodniuk a linken szerepelő információkon!


Ahogy itthon Orbán, úgy Erdogán is a szekuláris-demokratikus török nemzetállam alapjait számolja fel, pedig nagy és kétes származású elődje, Mustafa Kemal Atatürk teremtette meg ezeket. A pofátlanság netovábbja, hogy Atatürk óriási fényképe alatt mond beszédet az, aki felszámolja a török demokratikus alapokat. Sajnos ez nem csak Törökországban tendencia. Bizonyos időszakra megválasztott (?) képviselők egyeztetnek arról, hogy milyen döntésekből kell és kellene kizárni a lakosságot Európában. Az USA két párt rendszere ugyanaz a látszatfelépítmény, mint Magyarország egygazdájú parlamenti pártjai esetében. Látszólag nincs választási lehetőség, be vagyunk kerítve. Azok biztosan, akik pártok mellett kardoskodnak, ezzel elfogadva az illegitim rendszereket.
A 24. óra utolsó perceit éljük. Még néhány "jól irányzott merénylet" szeptemberig, amelyeket még véletlenül sem az ISIS fog megtervezni, és esetleg csak közreműködő egyik félként végrehajtani, és a kör bezárult, bár felsorolhatok néhány lehetőséget, amelyek még rendelkezésre állnak:

1. Közös hittel és akarattal is lehet változást előidézni. Az emberek mentális energiája növekszik a nyugtalanító események hatására. Ezt az energiát összpontosítva elképzelhetetlen változásokat lehet eszközölni. Nem kerül semmibe, "csak" szervezés és közös cél meghatározása szükséges az összehangoláson kívül és némi idő ráfordítása.

2. Be lehet indítani Európa és az USA lakosságának önvédelmi mechanizmusát, amelyet az európai és USA katonaságot is fenyegető (fenti link) veszélyek okán, ki lehet húzni a kígyó méregfogát, vagyis a cionista terveik végrehajtását szavatoló katonaságokat túlnyomó részben ön -és népük védelmére lehet késztetni.

3. A Lisszaboni EU létjogosultsága már 2010-ben megkérdőjeleződött. Ismételten megtámadható Oroszország, Kína, az USA, az ENSZ és Hága előtt az EU legitimitása, párhuzamosan Magyarország illegitim rablókormányainak felelősségfeltárásával, ami már önmagában is semmisé teszi a Lisszaboni Szerződést, mivel a szerződés 27 tagállam érvényes aláírásával tartható életben (meg kell küldeni a világ összes államának). Magyarország esetében a szerződést az az MSZP írta alá, a FIDESZ által is illegitimnek tartott 1989-es ideiglenes alkotmány felhatalmazására hivatkozva, amelyik elcsalta a 2006-os választásokat a 2005-ös, 4 milliárd dolláros költségvetési lopás elfedésére, a "pártok összefogásával" megrendezett "Öszödi-beszéddel" és a rendkívüli állapot bevezetésére irányuló 2006. október 23-as ország lakossága elleni merénylettel. Magyarországnak 72 éve nincs érvényes, népszavazással megerősített Alkotmánya (az 1949-es és 1989-es alkotmányokat maga a FIDESZ sem ismeri el (a nemzetközi jog és az ENSZ alapokmánya szerint is érvénytelen), a 2011-es FIDESZ-KDNP alkotmánynak meg nincs népi felhatalmazása, csak a FIDESZ jelentette ki, hogy 2/3-os, valójában 2/9-del alkotmányozhat egy csalással megnyertnek kikiáltott 2010-es választás alapján).

4. Célszerű az előző három pontot egyszerre alkalmazni, még a katonai irányítás bevezetése előtt! A szükséges társadalmi és nemzetek közti konszenzus megteremtése nem lehetetlen, mivel az egész világ lakosságának életére és életterére ugyanazok törnek és pályáznak. Van közös ellenség, közös, jól és főleg egyszerűen, közérthetően és röviden megfogalmazható cél, ami az összefogást lehetővé teheti, mert a veszély vallás és társadalmi felépítmény-függetlenül a bolygó minden lakosát érinti. Még azokat is, akik most azt hiszik, biztos pozícióban, az új rendszer kiszolgálóiként is túlélhetik a világégést (pl. Törökországban több ezer bírót tartóztattak le a béna puccs után, de mindenki sorra kerül). Lesz aki azért kerül lapátra, mert túl erős a klánja, lesz aki azért, mert "létszámfeletti" és lesz aki csak azért, mert kell a helye a cionista "elvtársaknak" (tettestárs, pereputty, koma, sógor, jóbarát).


Mint a felsoroltakból kiderül, nincs idő arra, hogy ölbe tett kézzel további események bekövetkezésére várjunk. Aki azt hisz, hogy az egyre több és nagyobb volumenű, cionisták által megszervezett és biztosított, ISIS merényleteket (Merkel erőszakos bevándoroltatási politikája miatt) az EU vagy az USA az európai vagy amerikai lakosság érdekeinek megfelelően kezelni fogja, naivabb mint a ma született csecsemő! Orbán már most rabszolgának kínálja a magyar munkaerőt, de bármely ország megbénítható tüntetések, megmozdulások nélkül is, csak nem kell végrehajtani a "parancsokat". Ezt úgy hívják, hogy polgári engedetlenség, és ennek az egyik szerveződési formájáról már hallhattunk korábban is. Úgy hívják, hogy "kulturális kreatívok csoportjai". Elszigetelt, szomszédos csoportokról sem tudó, de a szűk körben egymás ismerő emberek csoportosulásairól van szó. Az ilyen szerveződéssel számottevően csökken a hatalom beépülési esélye. A kulturális kreatívok megemlítésére azért került sor, mert bár a terroristákat a legtöbben úgy képzelik el, mint vallási fanatikusokat, primitív ösztönlényeket, a gondolkodási képességeik azonosak, illetve a hazájukat ért nyugati agresszió miatt még fokozottabb gondolkodásra késztetve képesek szó szerint mindent, amit a fejlett hadviselési technikák is alkalmaznak, hasznosítani. Sajnos, ahogy tapasztalhattuk a nizzai támadás kapcsán, elegendő "egy kis távsegítség", akár az interneten keresztül (még nem tudni, hogy az ISIS-től, vagy a cionista irányítástól), és önállóan, kapcsolati szinten lenyomozhatatlan terrortevékenységek jöhetnek létre helyi, kis létszámú szerveződésekkel. Itt már nem is az a lényeg, hogy ki irányít. A sejtek önállóan tevékenykedhetnek egymás sem tudva, szervezeti irányítás nélkül, rábízva az egyénre, hogy milyen sérelmet torol meg.

Ez utóbbi tevékenységek és módszertanuk rohamos elszaporodása várható, amely igazi hamisítatlan NWO-s rendőrállamok kialakítását hozza magával. Logikusan azt is, hogy megszűnjenek a nemzeti kormányok, mint "uruk és parancsolójuk" elleni összefogásképes önálló szerveződések. Ezért adta parancsba az EKB 2010. február 26-án kiszivárgott utasítása a nemzeti kormányok felszámolását és a katonai irányítás bevezetését. Mindez előre látható volt, és fel lehetett készülni rá. Az európai gazdaságok leépítése is azt szolgálja, amit minden ütőképes ellenlábasait felszámoló diktátor tesz. Meg kell semmisíteni ellenzéke, ellenfelei anyagi bázisát. Ezt tette Putyin is a ciprusi bankfosztással 188 oligarchától megszabadulva, de ugyanezt a módszert alkalmazzák Orbánék is, amikor soltvadkerti takarékszövetkezet után sorban jöttek a befektetőcégek botrányai, mert nem olyan ügyetlenül dolgoznak, mint Gyurcsány 2006-ban. Az anyagi bázistól megfosztott csoportok, klánok még egy ideig közigazgatási hatalmukkal ugyan manipulálhatják a kormány döntéseit, de mint Törökország esetében is látható, több mint 2600 bírót menesztettek, és a diktátorra veszélyt jelenthetőket is begyűjtötték, ill. jelenleg is gyűjtik. A "demokratikus választás" a diktátorok ugródeszkája, vagyis adj hatalmat a kezébe és visszaél vele...


Mondhatni, a sok bába közt elvész a gyerek, és valóban. A mindennapok eseményei elfedik a cionista célokat, a Bilderberg Group, és a nem teljesen ugyanaz kazár-maffia, valamint ezek irányzatainak közös céljait: az NWO népességcsökkentési terveit és rabszolgaalapú monarchikus felépítményének kialakítását. Egyszerre akarnak irányítható, identitás nélküli rabszolga népességet, korlátlan hatalmat és felügyeletet, valamint egy fejlődésben megrekedt, megállított világot, pedig évezredeken keresztül csak a háborúk élősködői voltak és jelenleg is csak azok. Ezért kár volt következetesen kitermelni genetikai hibás egyedeket. Az élősködő élősködő marad, nem tud létezni gazdatest nélkül. Ha a világ régióit tekintjük át, Oroszországban, Kínában és az USA-ban már működik a teljes lehallgatási és felügyeleti rendszer. Európa az utolsókat rúgja nemzetállamaival, túlnyomó részét már ellenőrzik. Afrikát és a Közel-Keletet most végzik ki közösen, amerikai, orosz, izraeli, brit, francia és kínai összefogással, Közép -és Dél-Amerika pedig már nem jelent potenciális veszélyt, ahogy Ausztrália sem. A két utóbbi esetében könnyen és zökkenőmentesen megvalósítható bármi, de nincs értelme. Más irányba kell elindulni! És ha nem teszik meg maguktól, megteszi majd helyettük a...


/Tulok/

komment

süti beállítások módosítása