1019476838

A düsseldorfi bíróság pénteken 14 évi börtönbüntetésre ítélt egy embert, aki megpróbálta megölni Köln polgármesterét, hogy ezzel tiltakozzon a tömeges bevándorlás ellen. A német nőket megerőszakoló migránsok nem kaptak ilyen példás büntetést, mert az ő cselekedetük a német törvények szerint nem számít bűncselekménynek.

Köln polgármesterének – aki akkor még csak polgármester-jelölt volt – merénylője októberben hajtotta végre a támadást, melynek során négy másik ember is megsérült, akik a késelést követően megpróbálták feltartóztatni a támadót. Az áldozat, Henriette Reker volt a felelős a migránsok befogadásáért Kölnben – emiatt vált célponttá.

A Der Spiegel arról számolt be, hogy a támadó így próbált jelzést küldeni a szövetségi kormánynak, hogy változtassa meg migrációs politikáját. Frank S. bevallotta tettét és vállalta a felelősséget a bűncselekmény elkövetéséért, de tagadta, hogy a támadás célja gyilkosság lett volna.

Újév éjszakáján több száz nő ellen követtek el szexuális zaklatást Köln belvárosában, valamint Hamburgban, és számos más német nagyvárosban. Egyetlen éjszaka alatt összesen több mint ezer német nő vált rablás, szexuális zaklatás és nemi erőszak áldozatává. A rendőrségi jelentések szerint mindegyik elkövető észak-afrikai vagy közel-keleti migráns volt, akik csoportosan vadásztak az utcákon férfi kísérő nélkül tartózkodó nőkre. Későbbi közvélemény-kutatásokból kiderült, hogy a történtek jelentősen befolyásolták a lakosság biztonságérzetét, és a német lakosság tekintélyes hányada nem mer sötétedés után egyedül kimenni az utcára.

Március végén – három hónappal a tömeges jellegű bűncselekmények után – az Independent brit napilap arról számolt be, hogy az elkövetőket nagy valószínűséggel nem vonják felelősségre, mert az ő tettük Németországban nem számít bűncselekménynek. Utólag a nyílt utcán elkövetett szexuális zaklatás az esetek többségében nem bizonyítható, a tényleges nemi erőszak pedig csak akkor bizonyított bűncselekmény, ha súlyos külsérelmi nyomok maradnak utána. Tehát, ha éjszaka a nyílt utcán négy-öt afrikai migráns lefog egy német nőt, és felváltva mindannyian megerőszakolják – miközben az áldozat nem tud mozdulni, így ellenállni sem -, az elkövetők semmilyen büntetésre nem kell számítsanak.

Miközben a bevándorlás ellen gyilkossági kísérlettel tiltakozó bűnelkövetőt 14 évi börtönbüntetésre ítélték, a több ezer német nőt zaklató bevándorlók máig szabadlábon vannak. Németországban a menekülttáborokkal összeköttetésben lévő vonatjáratokon már külön vagon működik csak nők számára, mert a hatóságok nem tudják megakadályozni, hogy az afrikai és arab migránsok zaklassák a férfi kísérő nélkül utazó nőket.

Június elején egy feminista weboldal arról számolt be, hogy újabb 26 szexuális zaklatás történt Darmstadtban egy fesztiválon. Az elkövetők többsége máig szabadlábon van, a rendőrök eddig három pakisztáni állampolgárt tartóztattak le az eset kapcsán.


http://www.hidfo.ru/2016/07/a-nemet-elkovetot-bortonbe-kuldik-a-migransokat-futni-hagyjak/