Az emancipáció szélsőségére sorsszerű válasz lenne az iszlám nőelnyomása?


A Németországban élő migránsokkal kapcsolatban - más szemszögből

Kölnben élek és dolgozom, Düsseldorfban csak lakom. Minden nap látom az utcákon, a tereken a bevándorlók tömegét. Bandába verődve mászkálnak, láthatólag semmi gondjuk, egyelőre nyugisak. Tudják, hogy bántódásuk nem eshet, hiszen a Bundesmutti hívta ide őket.

Még az ősszel írtam egy esszét a bevándorlásról. Cikkem óriási felzúdulást keltett elsősorban feminista körökben. Amit akkor leírtam, mára mind beigazolódott.

A bevándorlók elsődleges célja a megtelepedés, a második célpontjuk a nők. Az európai nők. Ezt most elég egyértelműen ki is nyilvánították, szilveszter éjszaka a kölni dóm előtt. Nem akárhol, hanem az európai kereszténység egyik legnagyobb szimbólumánál. A kölni dóm előtt.

Aki ebből (ennek az üzenetéből) nem ért, az hülye.

Ez egy többszörös meggyalázás volt. A kereszténységnek - szembe állítva vele az iszlám férfiközpontú szemléletét - és az európai nőiség szellemének. Mintha üzennének asszonyainknak, lányainknak, hogy mi vár rájuk hamarosan.

Ne legyen senkinek sem illúziója az iszlám terjeszkedésével kapcsolatban. Már most a Nyugat-Európában születő gyermekek majdnem fele muszlim szülőktől származik. Nem kell, csak 20-30 év, és számbeli fölényben lesznek Európában.

A volt cikkem címe a következő volt: Európai nők, nektek annyi!
A cikk elsősorban a német nők, asszonyok számára íródott, de éppúgy igaz lesz ránk magyarokra is.

Bizony annyi!

Boncolgassuk kicsit, hogy mi vezetett ide? Migránsok azért jöttek és még iszonyú mennyiségben jönni is fognak, mert Európában demográfiai "mély hullám" van. Nyugodtan nevezhetjük népesedési katasztrófának is. Egy átlagos német házaspárnak , statisztikai értelemben véve 0,9 gyereke születik. Nálunk sem sokkal jobb a helyzet a párokra jutó statisztikai 1,3 gyermekkel.

Nem véletlen tehát, hogy ebbe a demográfiai résbe próbál most betüremkedni az a sokmilliónyi afrikai és ázsiai migráns.

Drága Européer Hölgyek! "Tetszettek volna több gyereket szülni" - mondaná megboldogult Antall József.

Most itt állunk a katasztrófa szélén és még mindig liberális és feminista értékek mentén politizálunk. Mikor ébrednek fel drága asszonyaink, hogy így nem mehet tovább?

Sokat nem kellene várni. Valami megoldást kellene találni. Ki fogja megvédeni az asszonyainkat a hátukba lihegő migránscsordáktól?

Ha nem sikerül megvédeni őket, akkor durva sors vár az európai asszonyokra.

Ott már nem lesz feminizmus, emancipáció meg önmegvalósítás, meg félredugási lehetőség mert a törvény az egyént és nem a családot védi.

Lesz helyette többnejűség, férfiuralom, 4 - 8 gyerek asszonyonként, burka, csador és iszlám törvénykezés. Félredugásért halálbüntetés.

Drága Européer Hölgyek! Kell ez nektek?

Vagy inkább: kellett ez nektek?



http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/politikai-hirek/3746-emancipacio-szemben-vele-pedig-az-iszlam-nelnyomas