A brit Függetlenség Párt szerint a kormány képtelen megbirkózni az illegális bevándorlás jelentette problémával, és ennek az a legfőbb bizonyítéka, hogy mostanra több mint 300 különböző anyanyelvű hallgató tanul a brit iskolákban.

A Daily Express által folytatott kutatás során bebizonyosodott, hogy a brit iskolákban tanuló 1,1 millió diák összesen 311 különböző anyanyelven beszél, miközben ijesztően kevés angol beszédet hallani az iskolák folyosóin. A kutatás során egyes brit oktatási intézményekben egyáltalán nem hallottak egyetlen angol szót sem.

Steven Woolfe, a UKIP párt tagja a Daily Express napilapnak nyilatkozva kijelentette, hogy

“a kormány képtelen leállítani az illegális bevándorlást. A bevándorlók tömege mostanra az oktatási rendszer teljes elidegenedéséhez vezetett. Nem a mi fiataljaink tanulnak az iskoláinkban.”

Tavaly szeptember óta összesen 624 ezer (!) bevándorló érkezett az Egyesült Királyság területére, és a nemzeti statisztikai hivatal szerint az érkezők száma egyre nő. A lakosság részéről fokozott nyomás nehezedik a kormányra emiatt, az utóbbi hónapok során a francia kormánnyal kezdtek fokozott együttműködést, mert az illegális bevándorlók is egyre agresszívabbak, gyakran felmásznak a határalagút előtt várakozó kamionokra, vagy a környéken kamionsofőrökre támadnak, és erőszakkal akarják elvitetni magukat Angliába.



http://hidfo.ru/2015/07/brit-politikus-nem-a-mi-fiataljaink-tanulnak-az-iskolainkban/