2015.06.21.
18:14

Írta: lowoa

Mikor dől össze a kártyavár?

charts


Az elmúlt hónapokban számtalan hírt hallottunk az elit kétségbeesettnek tűnő tevékenységeiről, beleértve távoli birtokok és atombunkerek megvásárlását vagy befektetéseik fizikai javakba történő menekítését. Ezek alapján úgy tűnik, hogy ezek a bennfentesek komoly változásokra számítanak a közeljövőben.

Keith Neumeyer, egy kanadai bányászati cég vezetője, aki pár hete arra hívta fel a figyelmünket, hogy a kormányok és központi bankok fizikai aranykészleteik növelésével készülnek a világgazdaság átrendeződésére, most a piac háttérszereplőinek manipulációira figyelmeztet, mégpedig a Határidős Árutőzsdei Kereskedelmet Felügyelő Bizottság számára írt nyílt levél formájában.

Neumeyer szerint a számadás napja hamarabb elérkezhet, mint gondolnánk.

„Benne van a pakliban, az biztos,” nyilatkozta a Future Money Trends által készített interjúban.

„Az igazi kihívást az jelenti, hogy pontosan megjósoljuk, hogy ez mit is jelent és hogyan megy majd végbe… Azt gondolom, hogy a legtöbben figyelmen kívül hagyják, de azért akad néhány, a jövőre is gondoló ember, aki hajlandó beszélni róla.

Azt gondolom, hogy Kína azt akarja, hogy a valutája egy lebegő valuta része legyen… szerintem ez lesz ennek az egész változásnak… ennek a resetnek a következő állomása. Akár idén megtörténhet.”

Amikor a reset, vagyis a rendszer újraindítása megtörténik, mindenki számára nyilvánvalóvá válnak az áru- és értéktőzsdei manipulációk és ez lesz az a pont, ami Neumeyer szerint soha nem látott áremelkedést hoz majd a nemesfémek árfolyamában.

A világ egyik legismertebb trendelemzőjéhez, Gerald Celente-hez hasonlóan Neumeyer is úgy látja, hogy egy globális reset unciánként 3000 dolláros aranyárfolyamot is produkálhat, és hasonló hatással lehet az ezüst árára, ami így elérheti a történelmi átlagnak számító 16:1 értékarányt a két nemesfém között. Ez 150 dolláros ezüstárfolyamot jelenteni unciánként.

Jelenleg minden uncia aranyra 10 uncia ezüst jut a kitermelésben.

Neumeyer szerint az ezüst árfolyamának jelenleg valahol 80-120 dollár között kellene mozognia unciánként, a jelenlegi 15-16 dollár helyett. Gondoljunk bele, ha egy olyan jelentéktelennek tűnő információ, mint Kína valós aranykészletének nyilvánosságra hozatala (ami 2009 óta várat magára) feje tetejére állíthatja a nemesfémpiacot, mi történne egy globális reset esetében?

Tudjuk, hogy Kína és Oroszország évek óta fokozott ütemben halmozzák arany- és ezüstkészleteiket és a leggazdagabb réteg tagjai is ezt teszik.

Amennyiben létezik valami, ami megmutathatja a nagy horderejű események érkezését, akkor ez az. Kövesd a pénzt! Jelen esetben pedig a pénz valódi (legalábbis a papírnál valódibb) értéket képviselő fizikai javakba vándorol.

Forrás: shtfplan.com

http://idokjelei.hu/2015/06/mikor-dol-ossze-a-kartyavar/

komment

süti beállítások módosítása