Líbiából és Tunéziából érkező Illegális bevándorlók - Lampedusa szigetén, Olaszország

Líbiából és Tunéziából érkező Illegális bevándorlók – Lampedusa szigetén, Olaszország

A média slágertémája a menekülteknek nevezett primitív tömeg özönlése Európába. Okaként a helyi háborúkat, gazdasági válságokat, természeti katasztrófákat nevezi meg, melyeknek azonban semmi köze sincs ehhez az özönléshez.

Ez az egész “menekültügy” egy jól előkészített faji háborús művelet, melynek célja az európai kultúra és civilizáció megsemmisítése, az európai népek génállományának lerontása.

Évekkel ezelőtt Európa ellenségei meghozták azokat a törvényeket, melyekre hivatkozva nem lehet ezt az inváziót erővel megakadályozni, a menekülteknek nevezett csürhét minden teketória nélkül visszafordítani, vagy tiltott határátlépés miatt több éves kényszermunkára ítélni. Miután ezeket a rendelkezéseket és törvényeket rákényszerítették Európára, megkezdődött a művelet második szakasza, a helyi háborúk kirobbantása, a gazdaságok tönkretétele, a jól működő rendszerek megdöntése. Ezzel párhuzamosan a suttogó propaganda alkalmazásával tömegeket vettek rá arra, hogy Európába igyekezzenek.

A genfi menekültügyi konvenció alapján a világ bármely térségéből érkező személyeket, amennyiben azok menekültnek nyilvánítják magukat, annak az országnak ahol átlépte a határt, be kell fogadnia, ellátásban kell részesítenie, ki nem utasíthatja. Ezt az EU több kedvezménnyel kiegészítve 1999-ben elfogadta és minden EU tagállam számára kötelezővé tette. A Dublini Rendelet meghatározza azokat a minimális követelményeket, amelyeket a tagállamoknak a menedékkérők befogadási feltételeivel kapcsolatban – lakhatás, oktatás, egészségügyi ellátás, jogvédelem stb. – teljesíteniük kell.

Ezzel párhuzamosan a cionmédia olyan propagandakampányokat indított a köztájékoztatási eszközeivel, mely a sajnálatot, a humanitást igyekezett felkelteni, a beözönlőkel szembeni természetes ellenérzést csökkenteni. Megjelentek a síró gyermekek képei, a fiatal nők szánalmas látványai, de egyetlen majompofájú primitív emberszabású képe sem volt látható, pedig a csürhe többségét az ilyenek alkotják.

Illegálsi bevándorlók Szticilában

A valóság: Illegális bevándorlók Szicíliában

Az egyházak is csatlakoztak ehhez az európai kultúra – és így az európai vallások- elleni művelethez, fokozva a sajnálat felkeltésére irányuló kampány sikerét.

Az összeesküvés majdnem tökéletesre sikeredett. Ebben az esetben az un. “összeesküvés elmélet” minden egyes eleme bizonyítható, ezért ha ezt a megállapítást bárki az összeesküvés elmélet termékének nevezi, csak a saját hülyeségét bizonyítja, mert a tények makacs dolgok, ellenük csak a hülyék ágálnak.

A fekete így képzeli el önmagát

A fekete így képzeli el önmagát

A történelem során mindig voltak helyi háborúk, gazdasági, vagy természeti katasztrófák, mégsem indultak milliók új életteret keresni. Szülőföldjükön maradtak, igyekeztek helytállni, az életfeltételeket újra megteremteni. Ez az ember természetes viselkedése, és mindaz ami ettől eltérő természetellenes, tehát sötét erők munkálkodásainak a következménye. Az ember most is a szülőföldjén marad, vállalva minden nehézséget, csak a szemét söpredék menekül.

Afrikában az a propaganda terjed, hogy a fekete férfiakra ki vannak éhezve a fehér nők, ezért Európában a szexuális szolgáltatásokkal nagyon jól meg lehet élni. Más térségekben jobban ismerik az EU menekültügyi törvényeit, mint az európaiak. Nem kérik a kedvezményeket, hanem követelik a “jogaikat”. Jó cinkosaik a különböző cionista szervezésű európai jogvédő szervezetek, akik az ötödik hadoszlop szerepét töltik be ebben a műveletben.

Az idegen kultúra, az egészségügyi kockázatok, a primitívség beözönlése, a genetikai hulladékok szaporodása, a feszültségek növelése mára égető gondja lett minden hazaszerető, az európai kultúrát és civilizációt féltő embernek. A hazai bajkeverők ekkor hozakodnak elő azzal a ténnyel, hogy 1956-ban a menekülő magyarokat is befogadta a világ. Ez az indoklásuk a hülyeségük újabb bizonyítéka. A magyarok egy magasabb szintet képviseltek a világ minden pontján, nem a primitív csürhe, hanem jól képzett, genetikailag kifogástalan embertömeg jelent meg több befogadó országban. Ettől függetlenül nem kellett volna egyet sem befogadni, mert azok a”menekültek” lényegében szökevények voltak, – cserben hagyták hazájukat az anyagi haszon reményében.

A primitív csürhe beözönlése rövidesen súlyos gondok forrása lesz Európa szerte. Mivel általában tömegbe verődnek, azt az életteret ahol megjelennek, tönkreteszik, leélik, bűnövezetté züllesztik.

Ahol soha nem zártak le semmit, és hol nem voltak kerítések és kapuk, most zárni kell mindent, kerékpárt, autót, lakást. Nem lehet bizonyos térségekben félelem nélkül közlekedni, növekszik a rablások, az erőszakos nemi közösülések, a gyilkosságok száma. Időnként lázadásoknak nevezett rombolások, fosztogatások jelzik a közelgő katasztrófát. Ez természetes önvédelmet vált ki minden normális emberből, mely a beözönlő csürhével szemben megnyilvánuló ellenérzés nagymértékű növekedését követően fizikai ellenállást fog kiváltani. Ezt úgy igyekeznek a rombolók elódázni, hogy a menekülteknek nevezetteket szét akarják osztani az EU tagállamai között.

A 'jogaikat' követelő afrikai bevámndorlók - Rosarno,, Olaszország

A ‘jogaikat’ követelő afrikai bevándorlók – Rosarno – Olaszország

Ez az osztozkodási elképzelés a totális csőd beismerése. Abszolút igazságtalan, mert azok, akik felelőssé tehetőek azokért a tényekért, melyek ezt a beözönlést kiváltották, azok vállára akarják helyezni rombolásaik terheit, akiket ebben felelősség nem terhel. A régi és új gyarmatosítók, a jól működő líbiai, afganisztáni, szíriai, iraki rendszer lerombolói, Afrika gazdasági tönkretevői viseljék tetteik következményeit, ne akarják azt leosztani olyanok számára, akik maguk is áldozatai ennek z EU-s koncentrációs tábornak.

***

Az események most bizonyítják a sztálini rendszer egyes elemeinek természetes voltát és védelmi képességét. Nevezetesen a “vasfüggönyét”.

Igaz, hogy ki sem nagyon lehetett menni, de be sem. De mivel ki csak azok akartak menni, akik gyökértelenek, selejt emberek voltak, viszont a szemét sem tudott beözönleni. A géppuskák és a géppuskások minden ilyesmit eredményesen megakadályoztak. Ezzel nagyon eredményesen védték a kommunista szocializmus emberállományának genetikai tisztaságát. Bizonyítékként nézzük végig a Győzelem Napja moszkvai katonai parádéját.

Se nigger, se chicanó, de még egy cigány sincs a katonák között. Ott az igazi Európa menetel. Az utolsó reménysége Európának.

'Ott az igazi Európa menetel. Az utolsó reménysége Európának...' - Kép -  Orosz ejtőernyősök a Vörös Téren

‘Ott az igazi Európa menetel. Az utolsó reménysége Európának…’ – Kép: Orosz ejtőernyősök a Vörös Téren

Bojtár András