A világi fronton még sokkal látványosabban zajlik a homo-lobby előretörése, mint az „egyházban”. Miként arról már korábban hírt adtunk, 379 USA-óriásvállalat közös beadvánnyal követeli a washingtoni Legfelsőbb Bíróságtól a homo-„házasság” végleges legalizálását az egész ország területén. Gyakorlatilag közéjük tartozik a világkereskedelem összes óriása: Bloomberg, Coca Cola, Pepsi, Facebook, Apple, Microsoft, Google, eBay, Amazon, Procter & Gamble, Delta Airlines, United Airlines, Groupon, Hewlett-Packard, Twitter, Intel, General Electric, American Express, Visa, Bank of America, Chase, JPMorgan, HSBC, Walt Disney, CBS, Pfizer, Johnson & Johnson, Dow Chemical, Glaxo, Colgate-Palmolive, a német állami bank, a Deutsche Bank, hogy csak a legismertebbeket említsük. [Ez azt is jelenti, hogy valójában mindannyian részeseivé lettünk e gaztettnek, hiszen e vállalatok a mi pénzünkön lettek milliárdos nagyhatalmak, és nemcsak önkéntes alapon, hanem azáltal, hogy különböző állami törvényekkel majd minden ember számára kötelezővé vált szolgáltatásaik igénybevétele.]

Az aláírók nem akarnak a jövőben minden szövetségi államban külön-külön harcot folytatni céljaik elérésére, ahol többnyire a lakosság nagy része ellenük van, hanem azt akarják elérni, hogy a bíróság az egész országra érvényes döntést hozzon. A Legfelsőbb Bíróság április 28-án hozza meg ítéletét. Minél közelebb haladunk e dátumhoz, annál intenzívebb lesz a kampányuk. Céljuk az, hogy az USA, mint a nemzetközi grémiumokra döntő befolyással bíró világhatalom az emberek homoszexualizálását globális üggyé tegye.

A 379 aláíró közé, akik nyomást gyakorolnak az USA legfőbb bíráira és a közvéleményre, tartozik a McKinsey, Ernst & Young és KPMG, a világ leghatalmasabb tanácsadó vállalatai is, melyek 2013-ban Bergoglio hívására bevonultak a Vatikánba, hogy ott milliós honoráriumokért az „egyház” pénzügyeit irányítsák.

forrás: www.katholisches.info
http://katolikus-honlap.hu/1501/gender.htm