A világunk hamarosan összeomlik.

2010-ben azt mondtuk - ahogy a BITRE-117 vagy a Bundeswehr Peak Oil Report is -, hogy van még 5-10 évünk. Most is tartjuk ezen kijelentésünket, azaz 2015-2020 között a világ, amit ismerünk, megszűnik...

Most már a saját családunk túlélése és boldogulása a legfőbb feladatunk és célunk. Útravalóul:

 

 

Két lehetőség közül választhatsz. Vagy éled tovább a jelenlegi életedet, nem törődve az intő jelekkel és jó eséllyel meghalsz, vagy ha nem, akkor az csak a vakszerencsének lesz köszönhető. Vagy tudatosan felkészülve éled az életedet, normális mederben, de felkészülten arra, ami jön. Véleményünk szerint kizárólag egy nagyobb közösség keretein belül van értelme felkészülni; természetesen számos paraméter megléte szükséges. Tájékozódj!

 

 

A két baloldali kép azon emberek jövője, akik az előbbit választják. A két jobb oldali kép azon emberek lehetséges jövője, akik az utóbbit választják. Mert nehéz lesz, de nem lehetetlen.

 

 

Az összeomlás  és az atomháború elkerülhetetlen.

1. A társadalmi-gazdasági rendszer össze fog omlani az olajválság miatt 2017-2019 között (google: BITRE-117).

2. Mindegyik nagyhatalom (Egyesült Államok, Oroszország, Kína, India) nukleáris fegyverkezésbe kezdett, melyek mindegyikének céldátuma 2019-2021 közötti. Még Szaúd-Arábia is nukleáris töltetek beszerzését tervezi. India pedig a Surya-2 (=nap, ragyogás) ICBM rendszerbe állításával 2019-től az Egyesült Államok ellen is képes lesz csapást mérni; önvédelemből.

3. A hidegháborúban egy atomháború kipusztította volna az emberiséget (nukleáris tél miatti lehűlés, majd durván egy évtizeddel később a nukleáris nyár miatti extrém UV sugárzás) és az élet nagy részét bolygónkon. Egy mai atomháború nem. Mert anno 1-25 megatonnás stratégiai töltetek voltak, ma 0,1-0,8 megatonnásak!
1 megatonna az a határ, amelynél egy felszíni robbanás esetén a por-hamu feljut a sztratoszférába. Amúgy pedig minden töltetnek van egy robbantási magassága, amelynél a tűzgömb nem érvén talajt nincs sugárszennyezés (NO FALLOUT HOB /=height of burst/).

 

Nem az atomháború lesz a legrosszabb, hanem, ami utána jön...

Sok sikert és Isten kísérjen utadon! - 2015. március 1.