USA-Izrael titkosszolgálati figyelmeztetések, Al-Kaida-IÁ terrorszervezet (összeolvadás?), iszlám-keresztény ellentét és ellenesség, zsidó kósherek kivégzése, hogy jogalap legyen Izrael belépése a történetbe, orwell-i NAGYTESTVÉR világ...

Mi kell még, hogy felkavarják az állóvizet?

Vagy figyelmet tereljenek el háttérdolgokról?

Netán tömegpszichózisokat idézzenek elő "a földi világbí(to)r(l)ók"?

Az is beszédes, hogy Nethanjahu-t meg sem hívták eredetileg a "párizsi békemenetre", hanem magától jelentkezett be.

Az NSA röviddel a Charlie Hebdo elleni merényletet és a túszejtéseket követően újabb üzeneteket fogott el, amelyek szerint Párizs után más európai fővárosok következnek, az NSA által rögzített beszélgetésekben elhangzik Róma neve. Az izraeli televízió információi szerint az Egyesült Államok titkosszolgálata arról értesítette Olaszországot, hogy az IÁ dzsihadista fegyveresei a Vatikánnal szembeni terrorakcióra készülnek. Az ANSA olasz hírügynökségnek nyilatkozó olasz titkosszolgálati források megerősítették, hogy az utóbbi napokban ilyen információkat kaptak az amerikai és az izraeli titkosszolgálattól. Az olasz hatóságok szerint a Vatikán valóban a lehetséges célpontok között szerepel, de semmilyen konkrét jel nem utal arra, hogy terrortámadás érhetné a kereszténység központjának számító pápai államot. Vatikánváros területén és teljes környékén tovább fokozták az eddig is magas biztonsági készültséget. Ferenc pápának a Szent Péter téren vasárnap mondott beszéde alatt a szokottnál is magasabb volt a rendőrök száma a tér körül és a Vatikánhoz vezető római utcákban. A Szent Péter tér közelében levő szentszéki sajtóközpont bejáratát vasárnaptól az olasz rendőrség páncélos járműve védi. Az IÁ júliusban olyan videót tett közzé interneten, amelyen a dzsihadista fegyveresek zászlója lobogott a Szent Péter téren.A brit titkosszolgálatok arra figyelmeztették európai partnereiket, hogy az al-Kaida is merényleteket tervezhet. A nemzetközi terrorista szervezet valószínűleg robbantásos merényletekre készül repülőgépeken, erre utal, hogy nemrég részletes útmutatást közölt az interneten arról, hogy miként kell olyan robbanószerkezeteket készíteni, amelyeket nem szűrnek ki a repülőtéri biztonsági berendezések – áll a beszámolóban.

Németországban is álítólag  feldúltak egy lapszerkesztőséget, így van alapja az Európaszintű terrorvédelmi készültség kiterjesztésének szerintük. Nem mellesleg a dánok is fokozták a közhangulatot, mint ismeretes egy dán lapnál jelent meg az a bizonyos Mohamed prófétát kigúnyoló karikatúra, ami előszőr kiverte a biztosítékot az iszlamistáknál. Ezt később átvette a Charlie Hebdo is, micsoda véletlen... Egy nappal azután, hogy egy milliós tömeg élén a terrorizmus ellen tüntettek Európa vezető politikusai, köztük a német kancellár, Angela Merkel is Párizsban, a németországi Drezdában ismét iszlámellenes demonstráción gyűltek össze több ezren. A rendezvényt a bevándorlás ellenes PEGIDA szervezte. Az időzítés nem véletlen. A német kancellár Párizsból meghívta Berlinbe a török kormányfőt, akivel közös sajtótájékoztatón beszél arról, hogy egyetért Christian Wulff volt államfő megállapításával, miszerint az iszlám országuk részévé vált. Németországban “szívesen látnak” mindenkit, aki elfogadja a törvényeket és nyelvtudást szerez, és a kormány mindent megtesz a bevándorlók integrációjának sikeréért, vallástól és a származástól függetlenül – mondta Merkel. Közben több német nagyvárosban villámcsődületek az iszlámellenes szervezetek ellen tüntettek. Németország a 4 milliós muzulmán közösségének kétharmada török származású, akik most rettegnek az iszlámellenes közhangulat erősödése miatt.

Az Egyesült Államok és szövetségesei igyekeznek megállapítani, hogy az al-Kaida terrorszervezet Arab-félszigeten működő csoportjának valóban volt-e közvetlen szerepe a Franciaországban történt terrorcselekmények megszervezésében, mielőtt megtorláshoz folyamodnának a militánsokkal szemben – jelentette ki az amerikai igazságügyi miniszter.

Nagy-Britannia is a fanatikus szélsőségesség hasonló fenyegetésével kénytelen szembenézni, mint Franciaország. A kormányfő elmondta: tanácskozik a brit biztonsági és elhárító szolgálatok vezetőivel, akikkel áttekinti, hogy „szükséges-e további lépéseket tenni” a terrorveszély ellen. Ez alig burkolt utalás volt arra a lehetőségre, hogy a brit hatóságok a legmagasabb fokozatra emelhetik a terrorkészültség szintjét. A brittek teljes mértékben támogatják a terrorveszélyt jelentő szélsőségesek megfigyelését, lehallgatását, e-mailjeik figyelését - „nem lenne fair azt kérni azoktól, akik biztonságunkra ügyelnek, hogy ezt félig gúzsba kötve tegyék”... Itt jegyeznénk meg, hogy - értesüléseink szerint - az USA-val összehangoltan az egész európai unió átfogó megfigyelési, titkosszolgálati törvénycsomagot készül beiktatni közigazgatási területein - tehát minden kontinenst érint valamilyen formában! Figyelem! Most tényleg készülhet az orwell-i világkép!

 

Lassan összeáll a kép?

 

Főleg, ha Izrael és Amerika bábáskodik felette, mint Ordo ad Chao BIZTONSÁG!

 

 

Várhegyi Kálmán