1/ Kell hozzá három szereplő, úgy, mint

Egy kellőképpen tönkretett, megalázott, kifosztott, és megfélemlített nép.

Egy tudatmódosított, lelki szellemi, és erkölcsi, tekintetben fogvatatott, terrorizált társadalom manipulálható egyedeire, (sajnos egyre többen vannak) akik képesek elhinni, hogy a tüntetések a nép számára rövidtávon pozitív eredményeket hozhat. Meggyőződésük, hogy a tüntetések a rabszolgaként tartott népünk erejét demonstrálja a jelenlegi hatalom bitorlói felé, tévesen.

2/ Kell egy a hatalmat kézben tartó politikai elit, melynek tagjai számomra azon túl, hogy egyszerűen megélhetési bűnözők, hazaárulók is egyben.

Ők azok, akiket nem érdekli saját hazájuk, népük, hagyománya, kultúrája, és nem kevésbé jövője. Ők azok, akik elárulták, kiárulták, megalázták hazánkat, népünket. Számukra a nép nem jelent mást, mint eszközt a személyes gyarapodásuk növelésére. Egy polgár a hatalom jelenlegi birtokosai számára nem más, mint egy statisztikai adat, vagy felhasználható, és veszteséglistára írható készlet melyet céljainak, és a háttérhatalom parancsainak megfelelően birtokol, manipulál, és korlátok között, tehát rabszolgaként tarthat. A jelenlegi és a korábbi éppen aktuális hatalmi elit, sajnos képes elhitetni a tudatmódosított néppel, hogy szabad, és demokratikus államban él, hiszen mehet TÜNTETNI.

3/ Kell egy háttérhatalmi rendszer, világuralomra törekvő maroknyi csoport, mely képes nemzeteket, kormányokat, befolyásuk alá vonni, és totális hatalmat gyakorolni felettük, úgy hogy a nép ebből eddig szinte semmit nem vett észre.

Nos röviden ez az anatómiai rész.

A természetrajza, pedig az alábbiakban egyszerűen követhető.

Az évtizedek óta tudatosan elkábított, becsapott nép már egyre nehezebben kezelhető a hatalom számára. Egyre többen ismerik fel a kiszolgáltatott megalázott helyzetüket, és természetes ösztönük késztetésének engedve szót kívánnak emelni érdekeik, és a jövőnk védelmébe. Ma már a hatalom nem tud olyan feszültség csökkentő szelepeket használni, mint a néhány évtizede hatalmat gyakorló rendszerben, pl. egy HOFI GÉZA, aki elmondta az egyre elégedetlenebb nép vágyait, és még bírálhatta is a rendszert, ezzel kihúzva a méregfogat. Akkoriban a legmerészebb álmában sem gondolt senki a tüntetésre. Helyette volt Hofi Géza, Mikroszkóp színház társulata, Sas József, és még, néhányan akik erre voltak tartva. Most viszont gondolhatunk tüntetésre, és mehetünk is minden nehézség nélkül de, senki nem veheti készpénznek, hogy komolyabb célt érhetünk vele. Sőt jelenleg egy egészen más a kép, melyet sokan sajnos nem képesek belátni, ill. átlátni.

Érdemes látni, hogy jelenleg a tüntetések a hatalom engedélyével, és bizony támogatásával történik, történhet. Ezzel a praktikával igyekszik bizonyítani, népének, és nem kevésbé a világnak, hogy itt szabadság, és demokrácia tombol. A nép bármikor demonstrálhat, szólásszabadság van, és a kormány tiszteletben tartja, támogatja, elismeri a nép akaratát. (Ilyen szemét hazug ez a kormány) A Net adó ellenes tüntetés a politikusaink szervezésében, és azok támogatásával zajlott. De miért is? Merül fel a jogos kérdés. Most már egyre nagyobb szükség van arra, hogy tüntetésektől legyen hangos kis hazánk. Kell, most már kell ok arra, hogy fogást találjanak az egyre elégedetlenebb népen. Eddig csendben, jogkövető magatartással kért a nép, és nem volt olyan atrocitás melyre hivatkozva belelőhettek volna a tömegbe. A 2006. os eset egy kivétel volt. A tömeg közé küldött provokátorok, nem voltak képesek számottevő zavart kelteni melyre a rendvédelmisek, TEK-esek durvább eszközöket bevethe ssenek. De ez a cél.

Kedves honfitársam, és mind azok, akik hisznek a tüntetésektől remélt eredményekben. Álljon itt egy idézet Gyurcsány Ferenc bűnöző szájából elhangzott beszédéből, mely oly mértékben arrogáns, és elítélendő, hogy nem tudok úgy eléggé Magyarul, hogy azt méltóképpen ki tudjam fejezni. Íme:

Hát tüntessenek csak. Majd megunják, és haza mennek. Ezt én így is értelmezhetem, hogy

Tüntet ÉS?

Ezt egy olyan emberszabású mondta, aki korában Magyarország első emberének lett választva.

Ma viszont egészen más a kép. Jelenleg a politikai elit körön belül is elképesztő küzdelmek folynak egymás ellen. Ebben a harcban a népet kívánják felhasználni, és feláldozni, a saját érdekeik védelmében, győzelmük reményében. Tudd meg kedves tüntetni szándékozó honfitársam, hogy te egy lehetséges potenciális felhasználható, eldobható fogyóeszköz, áldozat vagy. Nos a népünknek nem halottakra, még csak nem is hősi halottakra, hanem élő, értékteremtő apákra, anyákra, boldog családokra van szüksége. Ha harcolni van kedved, ami egyébként megsúgom kötelességed is egyben, tedd azt. Ezt a harcot e pillanatban nem fegyverekkel, legalább is nem a hagyományos fegyverekkel tudjuk megvívni. A mi fegyverünk a jog, és a tudatos ellenállás.

Ezért kérlek téged, és mindenkit, akinek hazát jelent ez az őseinktől örökölt szent föld, annak megmaradt egyharmad része, hogy tekintsen bele az Alkotmányos Ellenállás csoport egyre bővülő közösségébe, és tájékozódjon törekvéseinkről, harcunkról. Teszem ezt annak reményében, hogy népünk élni fog az összefogásban rejlő mindent elsöprő hatalmas erejében, és ennek birtokában véráldozatok nélkül is hamarosan egy élhető boldog békés világ köszönt ránk. Olyan világ melyben, biztonságban nevelkedhetnek gyermekeink.

Egerszegi Tibor - Facebook