Tessék vedd be! Ettől biztosan jobban leszel!

 

Miért érdeke a szintetikus gyógyszeriparnak, hogy betegen és bizonytalanságban tartsa az embereket?

Miért van az, hogy a nem hatékony és veszélyes gyógyszerek használatát szorgalmazzák a “közegészségügyi” szervezetek a jól bevált mellékhatás nélküli természetes megoldások helyett?

 

Az igazság az,

hogy a gyógyszer készítők egyszerűen nem profitálnának, ha a világ felébredne a rengeteg ingyenes egészségügyi elősegítő anyag jelenlétére amelyek sokkal olcsóbbak mint a gyógyszerek és egyéb orvosi beavatkozások. Nem lenne szükség a gyógyszergyártók és hamis “közegészségügyi” szervezetek legújabb” csoda “szernek nevezett gyógyszer reklámozására, és a kutatási szervezetek sem táplálkoznának jószívű magánszemélyek adományaiból. Sokan úgy gondolják, hogy a természetes megoldásokat egyszerűen ne hasonlítsuk össze a “tudományosan bizonyított” gyógyszerészeti tudománnyal. Az igazság az, hogy tudományos bizonyíték van már arra, hogy a gyógyszerek hatékonysága és biztonságossága közel sem megbízható.

Ellentmondás:

A rák elleni gyógyszerek ú.n. “mega” daganatokat okoznak, míg a kurkuma 81%-kal csökkenti a daganatok méretét A közelmúltban kiderült, hogy a rák elleni gyógyszerek, amelyeket az egyetlen lehetőség között tartanak számon a kemoterápia mellett, valójában csak növelik a daganatok méretét, mega daganatokat okozva aztán végül megölik a beteget. A rák elleni gyógyszereket nemcsak teljesen hatástalannak, de halálosnak is találták. Ezek ugyanazok a gyógyszerek, amikért még jó magas árat is fizetünk. Közben kontrollcsoportos kutatás megállapította, hogy egy ismert fűszer: a kurkuma a daganatok méretét 81%-al csökkenti természetes úton. A kutatók azt találták, hogy a kurkumin drasztikusan csökkenti az agyi daganatok nagyságát 9 esetben a 11 közül. Ezenkívül nem volt semmi bizonyíték toxicitásra. A kurkumát széles körben használják fűszerként a dél-ázsiai és közel-keleti országokban. A kurkuma rendkívül erős rákellenes megoldásnak bizonyul. Mi több az is tény, hogy a kurkuma rendkívül olcsó és megtalálható a világ minden részén – Szaúdi-Arábiától Kentuckyig. Ez csak egy példa arra, hogy a tudományos kutatások hogyan szerezhetnek érvényt a természetes alternatíváknak, miközben a gyógyszergyártó cégek csak a drága és egyedüli megoldásként számon tartott gyógyszereket próbálják érvényesiteni. Az antibiotikumok mentális betegségeket okoznak, amelyre a gyógyszeripar antipszichotikumokkal válaszol… 2011-ben az antibiotikumokról bebizonyították, hogy véglegesen elpusztítják a jótékony bélbaktériumokat a bélben és nagyban kárositják a belek egészségét. Mint Ön is tudja, a belek egészségét a mentális egészséggel lehet összeköttetésbe hozni. Tudósok azt is mondják, hogy a bélrendszer a “második agyunk”. Ez azt jelenti, hogy az antibiotikum-használattal valóban felszaporodnak a mentális betegségek a cukorbetegséggel és metabolikus szindrómával együtt. Elég, ha figyelembe vesszük, hogy az amerikaiak felét életük folyamán legalább egyszer mentális betegséggel diagnosztizálták. A bél egészségéhez elengedhetetlen, hogy probiotikumokkal állitsa vissza a hasznos baktérium flórát. Ez könnyen véghezvihető természetes élelmiszerek fogyasztásával vagy kiváló minőségű táplálékkiegészitőkkel. Az erjesztett élelmiszerek, mint a savanyú káposzta, tempeh vagy a kefir mind gazdag forrásai a probiotikus baktériumoknak. Ha ezt minden ember tudná csődbe menne a gyógyszeripar.


A természet válasza; Kefír

 

Egyszerű képlet - Paradigma váltás

 

A gyógyszerkészítők érdeke az, hogy továbbra is beteg, fáradt, és depressziós legyen mindenki. Ahhoz, hogy változást lássunk e téren, a természetes megoldásokat kell reflektorfénybe hoznunk. Ennek eredményeként, a gyógyszer eladások zuhannának, ezek a vállalatok pedig csődbe mennének.

 

Dr. Madarasi Pál