2014.07.10.
10:51

Írta: lowoa

Tekintsük át röviden együtt a NATO (North Atlantic Terror Organisation) eddigi leghíresebb "kétségtelenjeit".

Hídfő.net | Anders Fogh RasmussenAnders Fogh Rasmussen
2002 - Dick Chaney, az USA alelnöke: "Kétségtelen, hogy Szaddam Huszein vegyifegyverekkel rendelkezik." Értékelés: bizonyított hazugság. Eredmény: Irak és a régió destabilizálása, Irak olaj- és aranyvagyonának elrablása, demokráciaexport, Iszlám Állam létrejötte.
2011 - Victoria Nuland, az USA külügyminisztériumának szóvívője: "Kétségtelen, hogy a Khadafi rezsim gyakorlatilag megbukott, és elkezdődött a demokratikus átmenet. Mi ennek fényében válaszolunk a líbiai demokratikus ellenzéknek, és nem hagyjuk a megtorlásokat." Értékelés: bizonyított hazugság. Eredmény: Muammer Khadafi meggyilkolása, CIA terroristák beözönlése Líbiába, Líbia három részre szakadása, szociális háló eltűnése, az ottani olaj- és aranyvagyon elrablása. Zárójelben: Muammer Khadafi rendszere volt a legstabilabb arabszocialista rendszer Észak-Afrikában, mellékesen jegyezzük meg, hogy a víz ingyen (!!!) volt például a lakosságnak.
2013 - Anders Fogh Rasmussen, a NATO főtitkára: "Kétségtelen, hogy a vegyitámadásért a szíriai Assad-kormányzat tehető felelőssé. Ez minden nemzetközi jogot megsért, és meg lesznek a következményei." Értékelés: bizonyított hazugság. Eredmény: CIA & NATO & Szaúd-Arábia zsoldjában álló terroristák becsülten 150.000-200.000 lakost öltek meg eddig. Hetekkel később egy ENSZ-jelentésből kiderült, hogy a terroristák követték el a vegyi fegyveres támadást. A háború azóta nem zárult le, Szíria egyes részeit jelenleg a terroristák megpróbálják beolvasztani az Iszlám Államba.
2014 - Anders Fogh Rasmussen, a NATO főtitkára: "Kétségtelen, hogy Oroszország érintett Ukrajna destabilizációjában." Értékelés: bizonyított hazugság. Bizonyítottan egy amerikai zsoldos robbantotta ki a kijevi forradalmat, erről több magasrangú EU politikus is lehallgatási botrányba keveredett, nevezetesen, hogy tudtak az ügyről. Bizonyítottan amerikai pénzen működött a majdani forradalmista csapat. Eredmény eddig: 1.5 millió menekült, az ukrán gazdaság valószínűsíthető összeomlása, iszonyatos megszorítások Ukrajnában a sok háborúra felvett hitel miatt. Egy újabb nemzet fog megnyomorodni a nyugati rabszolgatartók markában.

http://www.hidfo.net/2014/07/10/nato-ketsegtelen-hogy-oroszorszag-erintett-ukrajna-destabilizaciojaban

komment

süti beállítások módosítása