2014.06.06.
00:08

Írta: lowoa

Nem minden vegyi támadást akar megtorolni az USA!

Azért érdemes azt is észben tartani, hogy az USA csupán a cionista zsidóság bábja. Lásd Henry Ford: A nemzetközi zsidó című könyvet.
Mint, ahogy Magyarország is napjainkban. Mivel tökéletesen megszállták a felsővezetést, s így nem vagyunk urai saját hazánknak. Ugyanakkor a nevünkben képviselnek olyan zsidó érdekeket, amik egyenlőek a háborús bűnösség fogalmával.
Na szóval, valahogy az USA is ilyen helyzetben tengődik és szenved, mint mi, csak neki a nagyobb gazdasági háttere miatt elnyomó szerepet szántak...
Nem minden vegyi támadást akar megtorolni az USA!

- Vietnam - 1962-1971 között 20 millió gallon vegyszert szórtak az északiakra és a dzsungelre. Azóta is szennyezi a környezetet a maradvány anyagok tömege.
- Gaza - 2008-2009 fehér foszforral támadt civileket az izraeli hadsereg. A fehér foszfortól szó szerint elolvad az élő szövet.

-Irak - 2004. Az amerikai hadsereg szintén fehér foszfor tartalmú lövedékekkel támad iraki civileket.
-Irak- 1988. Szaddam Husszein, CIA segítséggel kurdok és Irán ellen vetett be szarint, ideggázokat és mustár gázt.
- St. Louis - 1955. Civilek lakta területen próbáltak ki egy radioaktív, vegyi anyagokat ( cink kadmium szulfid) szóró szerkezetet. Főleg a szegény réteg, túlnyomóan feketék lakta területen. A rákos megbetegedések drasztikusan magasak a területen azóta is.
- New York 2011. A rendőrség nagy dózisú könnygázt vetett be az Occupy the Wall street tüntetőire. Idősek, gyerekek nők és férfiak vegyesen..
-Waco - 1993. Egy vallási gyülekezet farmján, a bezárkózott követők ellen vetett be az FBI. A lezárt épületbe pumpáltak be könnygázt, ami tűzveszélyes. A farm épülete kigyulladt és leégett. 49 felnőtt nő és férfi és 29 gyerek halt meg. A könnygáz használata harcmezőn is háborús bűncselekmény, mi újság, ha civilek llen vetik be?
-Irak 2007-2010. Az amerikai hadsereg több tonna gyengített uránt tartalmazó lőszerrel szennyezte be az országot. Azóta magas szintre emelkedett a gyermek halandóság, a rákos megbetegedések száma és a születési rendellenességek.
-Japán 1944-45. Az amerikai hadsereg napalm bombákkal bombázott nagyvárosokat, szörnyű kínhalálra ítélve a lakosságot ( csakúgy mint később Vietnámban). Tette mindezt úgy, hogy tisztában volt vele, hogy az ország építészete előszeretettel alkalmazza a papír falakat és a faszerkezetet. Ezzel egy tomboló, elolthatatlan pokolban ölte meg civilek tízezreit. Egy Tokió elleni támadás során több mint 100 000 civil halt meg egyetlen alkalommal.
-Japán, Nagaszaki, Hiroshima 1945. - Az amerikai hadsereg egy már gyakorlatilag megnyert háború végén terror bombázta le a két várost. Mindezt azért, mert élesben is ki akarta próbálni a jövő fegyverét. Igaz ez nem tekinthető vegyi fegyvernek, de illik a sorba..


Most akkor ki is az agresszor?

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/3211-nem-minden-vegyi-tamadast-akar-megtorolni-az-usa

komment

süti beállítások módosítása