2014.04.22.
13:11

Írta: lowoa

A halál neve – GMO

Az vagy, amit megeszel
GMO_soja_ratA GreenProfit „A halál neve – szója” címmel cikket közöl egy érdekes tudományos kutatásról, melyet dr. Csáky István, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar szójakutatója kezdett. A kutatót a sportolók hitelen szívhalálának rejtélye foglalkoztatta. Ezek a sorozatos esetek főként a nyugati országokban élő férfi portolók estében fordulnak elő.
Végül arra a megállapításra jutott, hogy a bűnös a szója. Dr. Csáky István szerint a szójafehérje, a hibás gén és a nagy terhelés szerencsétlen együtthatása okozza a tragédiákat
Ezt a feltételezését egy amerikai tanulmány nyomán alátámasztottnak véli, ugyanis a coloradói egyetem orvoskutatóinak kísérlete, amelyben génkezelt egerekkel modellezték az agyonhajszolt sportolókat, meggyőzte arról, hogy jó irányban keresgél.
Minthogy a szójás és a tejfehérjés hímek szívizomzatának szövettani vizsgálatánál is jelentős különbséget találtak, mégpedig a szójások kárára. Sokkal rosszabb volt a leletük, mint a tejfehérjéseké. A nőstényeknél viszont nem volt különbség.
dr_csaky_szojakutatoDr. Csáky, mint mondta, úgy látja, az egyik bűnös mindenképpen a szója. A felvágottaktól kezdve, több mint húszezer termékben található szója. Például a kenyérben, az olajban, a tejszínben, a tejfölben, a fagylaltban. Csak ezekben az élelmiszerekben nem koncentrált formában van jelen. Viszont a csecsemők szervezetébe a napi tápszeradagjukkal öt-hat fogamzásgátló tablettának megfelelő mennyiségű hormon kerül. Ráadásul, mint egészséges fehérjeforrást reklámozzák őket, igaz, az egereknek erről más a véleményük.
A kutató az javasolja, hogy a sportolókat DNS-vizsgálatnak kell alávetni, mivel az apró genetikai elváltozások a szokásos orvosi mérésekkel nem szűrhetőek ki. És valószínűleg érdemes kerülni a szójafehérjét, még akkor is, ha nincs hibás gén.
Azonban Csáky dr. egy másik – számunkra nem meglepő – felfedezést is tett. Elmondta, hogy a szójáról adott nyilatkozatai alig találtak visszhangra, s eddig akárhova fordult elképzeléseivel, mindenütt elutasításra talált. De nem csodálkozik ezen, mert tudja, a szója bűneinek kimondása jelentős üzleti érdekeket sért, a szójabiznisz még a kábítószerüzletnél is sokkalta nagyobb.
GMO_szoja„Tűzzel-vassal” népirtás
Mi azonban arra gondolunk, hogy nem a szójával van itt az igazi gond, hiszen a világ más részein (a nyugati GMO invázió által nem fertőzött részein) ahol szóját a különböző módon elkészítve rendszeresen fogyasztják, nem tapasztalják a sportolók ilyen „járványos” hirtelen szívhalálát.
Mi inkább a GMO hatására tippelünk.
A GMO világra erőszakolása pedig, mint tudjuk olyan óriás cégek üzleti érdeke, mint a Monsanto és társai. A GMO hatásvizsgálatai már kimutatták, hogy rengeteg kártékony hatása között, negatívan befolyásolja a szaporodóképességet is emberben, állatban egyaránt.
Sajnálatosan a nyugati féltekén Európában (beleértve Magyarországot is) egészen Oroszországig a GMO technológia, mint a vírus terjed a mai napig. Sőt már India sem mentes tőle. (Aki kutyával hál, bolhával kél elv alapján)
S ennek nem csupán üzleti oka van, hanem politikai is. Mivel a cionista világrend ismert támogatói hivatalos nyilatkozataiból tudjuk, a cél az, hogy az emberiség létszámát drasztikusan lecsökkentsék, akkor nyilvánvaló, hogy a GMO is egy jól beillesztett fegyver ebben a háborúban.

Szegedi Bori

komment

süti beállítások módosítása