2014.04.20.
17:24

Írta: lowoa

Nem változik a cionista tolvajbanda módszere


Az USA megfoszthatja Vlagyimir Putyint a 40 milliárd dolláros vagyonátólPénz
A szokásos eljáráshoz folyamodnak az izraeli pórázon csaholó cionista politikusok és világuralomra törő oligarchák. Ezek nem riadnak vissza semmilyen eszköztől, legyen az lopás, rablás, csalás, vagy akár gyilkosság.
Amikor fegyveresen lerohanták Líbiát legfőbb gondjuk az volt, hogy rátegyék a kezüket Líbia aranyára, és az addig tőlük függetlenül működő nemzeti bankjukra.
Lenyúlták Kína és más országok aranyát. Nem különben Irán vagyonát. Ezenkívül számtalan országot fosztottak ki és károsítottak meg a legváltozatosabb módon.
Az ilyen típusú lopásokat, ha ők teszik, úgy nevezik, szankció, bojkott, megszorítás, pénzügyi buborék, stb., stb.
Mivel az ukrán dominó bedőlt és immár megállíthatatlanul dől tovább, a pórázon tartott amerikai vezetés a nagy kapkodásban rendre rossz döntéseket hoz melyhez az EU vezetés a tagországok kormányainak képviselői és más nemzetközi szervezetek lelkesen asszisztálnak.
Fegyver
1103Miután az izraeli gazdival közösen irányításuk alá vették az ultra-nacionalista Jobboldali Szektort a megvezetett majdanista fiatalokkal együtt, pénzt nem kímélve brutális fasiszta terroristákat képeztek belőlük. Ám a pénz és az erkölcstelen irányítás mostanra közönséges gyilkos hordává alacsonyította őket, amitől már a világ előtt magyarázkodva szabadulnának. Látványosan terrorizmussal vádolják az önvédelemre kényszerített átvert ukrán népet és az oroszokat vádolják Ukrajna szétszakadásáért. Előhúzták a szokásos, hisztikártyákat, mint az antiszemitizmus, rasszizmus, katonai fenyegetés, gazdasági és pénzügyi szankciók.
Vakolás
Majd legutóbb már arra vetemedtek, hogy orosz üzletembereknek, magas rangú vezetőknek, sőt Oroszország elnökének bankszámlájáról tulajdonítanák el a pénzt, ezt a lopást nevezik befagyasztásnak.
Ennek kapcsán Susan Rice a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója azt mondta újságíróknak: „Nem fogok belemenni találgatásokba, előrevetítve adott személyek vagy szervezetek nevét, amelyek célpontnak számítanak az Egyesült Államokban. De hadd mondjam el, mi már világos, hogy vannak további személyek, hivatalnokok, magas rangú vezetők és velük közeli kapcsolatban álló oligarchák és szervezetek, melyek továbbra is nagy potenciális célpontjai a további szankcióknak
Zsarolás
A londoni The Times arról számolt be pénteken, hogy az USA a szankciórendszerre készül, amelynek célja a személyes vagyonok lefoglalása, (értsd lenyúlása) melyet svájci bankszámlákon tartanak, ezek között van például Putyin 40.000.000.000$-os is számlája is. Azt kommunikálták, hogy Putyin elnök úr számlájának befagyasztásával való fenyegetés célja az volt, így gyakoroljanak nyomást az oroszokra a külügyminiszterek genfi négyes találkozója kapcsán.
Azonban a kormányszóvivő, nem erősítette meg, hogy ilyen példátlan szankciókat tennének, egy magas rangú közigazgatási tisztviselő nagyon szokatlannak és meglehetősen rendkívülinek nevezte így büntetni külföldi vezetőket, ennek ellenére Fehér Ház fellépését Putyin ellen nem zárta ki.
Azonban a genfi találkozót követően Kerry elmondta, hogy amennyiben az orosz vezető folytatja az ukrán területek invázióját, az USA kész személyes szankciókat bevezetni Vlagyimir Putyin orosz elnökkel szemben és Amerika mindent megtesz, hogy befagyassza az orosz elnök svájci bankszámláit.
A gondUSA_és_az_orosz_medve csak az, hogy jelenleg Oroszország senkit sem szállt még meg, ellentétben az amerikaiakkal, akik Európa szerte több százezer katonát állomásoztat, valamint több ezer amerikai zsoldost küldött már be Ukrajnába is, természetesen a puccsista kormány tudtával.
E fenyegetőzés már csak azért is gyomorfogatóan típusos, mivel az ukrán fasisztákkal és terroristákkal összebútorozott kutya és gazdája vígan annektál más országokat, ellenben Oroszországgal, mely az Autonóm Krími Köztársaságot egy demokratikus népszavazást követően befogadta, de mégsem szállta meg.
Vagyis egy antidemokratikus agresszor oktat ki más demokratikus országokat a békéről és demokráciáról. Ez maga az önellentmondás.
A póráz két végén álló rasszisták pedig úgy tűnik nem nyugszanak, míg az oroszokat bele nem kényszerítik egy nekik tetsző konfliktusba, ehhez akár az orosz ajkú lakosságot is képesek lemészárolni, ahogy ezt már meg is kezdték hogy az anyaországnak kelljen megvédenie őket. Az azonban már most egyértelmű, hogy öngyilkos szankciókkal és fegyveres fenyegetéssel Misát provokálni, nem okos ötlet

Audie – Szabad Riport

forrás: The Hill/Oroszország hanga

komment

süti beállítások módosítása