2008.12.20.
20:42

Írta: lowoa

Múltban

A naplóm: Az általam gyűjtött és kapott viccek naplója (Eredeti helyéről törölve, kisebb ízelítő az andre.naplom.com 2008. április 1-ei bejegyzéseinél. Nem valószínű, hogy külön helye leszen neki, sőt még az is elképzelhető, hogy csak itt lesz majd olvasható, akkor amikor van kedvem a viccekhez, de április 1-ején bizonyosan, mert akkor annak itt a helye)

B naplóm: Az általam írt versek naplója (Eredeti helyéről törölve, s majdan ha lesznek gyermekeim eldönthetik, hogy publikálják azokkal a versekkel egyetemben amit leendő édesanyjuknak, a csodálatosan kedves pótolhatatlan jegyesegyetlenemnek ezidáig írtam és írni fogok míg létezhetem!)

C naplóm: 1999. november 22-e 2006. február 28-a között írt naplóm (Eredeti helyről törölve lett, megtalálható jelenleg egészében: a www.andre.wss.hu alatt, valamint részletekben az andre.naplom.com illetve az andre.blogol.hu alatt is.)

D naplóm: 1995-1999 között írt mondatinvesztációs gondolkodó naplóm (Eredeti helyéről eltávolítva, csak andre.naplom.com alatt elérhető)

E naplóm: 1984-1999 között írt szóhalmazelméletes verzítitív naplóm (Eredeti helyéről eltávolítva, megtalálható az andre.naplom.com illetve az andre.irjnaplot.com alatt)

F naplóm: Módosuló napi naplóm a változások függvényében, melyekkel üzenek azoknak akik közel állnak hozzám (Megtalálható harmadévenkénti frissítésben a www.andre.hu, az akv.naplom.com illetve az andre.naplom.com alatt )

G naplóm: Módosuló heti naplóm (Eredeti helyen törölve, s idővel majd felkerül az  andre.naplom.com alá)

H naplóm: 2002. áprilisa óta írt hazafias érzelmű versek, dalok, énekek havi bontású gyűjteményes naplója (Megtalálható: mozgathatóan andre.naplom.com alatt, illetve teljes egészében az igazsagkereso.blogspot.com alatt)

I naplóm: Kutatási naplóim elérhetőségei: andre.blogol.hu , akv.blogol.hu , akv.naplom.com

J naplóm: Kutatási hazafias naplóim elérhetőségei: andre.blogozz.com , andre77.blog.extra.hu .

K naplóm: Kutatási egyveleges naplóm elérhetősége: andre.irjnaplot.com

komment

süti beállítások módosítása