2021.07.16.
05:49

Írta: lowoa

A fenevad és a fenevad képmása

(Dán 7:7-8) Ezután egy negyedik vadállatot láttam az éjszakai látomásban: ijesztő, félelmetes és rendkívül erős volt. Hatalmas vasfogai voltak; evett, rágott, és a maradékot összetaposta lábaival. Ez egészen más volt, mint az előző vadállatok, és tíz szarva volt. Figyeltem a szarvakat: egyszer csak egy újabb, kicsi szarv bújt elő közöttük, az előző szarvak közül pedig három letört előtte. Olyan szemei voltak ennek a szarvnak, mint az embereknek, és kérkedő szája volt.

Ezek a vadállatok ( fenevadak) bizonyos birodalmak, amelyek létrejöttek a világban az idők folyamán. Az utolsó idõkben létrejön egy teljesen más birodalom, amihez foghatót soha nem tapasztalt az emberiség. Ez a birodalom mindent fel fog falni és amit nem fal fel, azt eltapossa. Hogy miért? Szerintem azért, hogy minden a hatalma alá kerüljön és semmi se legyen, ami nincs a hatalma alatt. Miért? Mert ez a birodalom, nem az anyagi javainkat akarja, nem a testünket akarja rabszolgasorba hajtani, hanem a lelkünkre vadászik. Ezt a birodalmat a sátán hozza létre, ő irányítja és uralja, a lelkek vesztére. Ez a negyedik vadállat szerintem azonos azzal a fenevaddal a Jelenések könyvébõl, amelynek tíz szarva van ( Jel 13:1).

Nincs értelme sokat magyarázkodni, ezért csak bizonyos kiinduló pontokat nyújtok, hogy bárki felismerhesse a folyamatokat. Ezért csak néhány szompontot sorolok fel:

1. Az összesküvés elmélet

Ha valaki azt állítja, hogy a szentírásban meg van írva, hogy a világ vezetõit az Antikrisztus lelke vezérli, hogy a világ rejtett vagy látható vezetői, generációkon átívelően, vagy egy bizonyos időben, egy bizonyos cél érdekében, egy bizonyos irányba vezéreljék a világot, akkor az ilyent összesküvés elméletnek titulálják és elhiteltelenítik, ellehetelenítik. Ami nem illik bele a mainstream felfogásba, nem bizonyítható az őáltaluk józannak és megbízhatónak tartott tudományos ismeretekkel, az mind szélhámosság és összesküvés elmélet. Hiába látod, hogy amit fehérnek mondanak az valójában fekete és hogy a béka elbûvölve totyog a kígyó torkába, mindez akkor is összesküvés elmélet. Hiába vált mostanra már kézzelfogható valósággá az, amit a tegnap összesküvés elméletnek tituláltak, úgyis összesküvés elmélet marad. Hiába mutatod ujjal az előtted lévõ valóságot, összesküvés elmélet marad, akkor is, amikor már a száján loccsan be a valóság. Miért? Mert az emberek hitetlenek és ébren alszanak. Ha valakinek tulajdon édesanyja támadna is fel, hogy tanusítsa a dolgokat, akkor sem hinne, mert aki nem akar hinni, az nem is fog hinni...

2. A két aranyborjú

A mai világ két aranyborja (Kiv 32:1), ami szent, sérthetetlen, amit imád és istenit, az a tudomány és a kultúra. A tudomány és a kultúra által hozzák az emberekre a sátáni tanításokat és a sátáni uralmat. Amit a tudósok és a specialisták mondanak, az úgy van, azt nem lehet megkérdőjelezni. Ezek alapján hozzák meg mindazokat a törvényeket, amelyekkel az embereket uralni fogják természetellenes törvényekkel. A tudósokat meg a specialistákat akadémikus kasztokba rendezték és egyeseket megvesztegettek, másokat meg leuraltak. Ha valaki nem jó hangot üt meg, azt bizottság elé citálják és kizárják a szakmából vagy esteleg el is ítélik.

A kultúra címén az emberek elpártolnak Krisztustól, visszatérnek a pogánysághoz és sátáni tanításokat kezdenek követni (1Tim 4:1). Mindnyájan testvérek akarnak lenni a bûnben, egy hamis világbéke érdekében (1 Tessz 5:3), az Úr Krisztus nélkül és a megváltás nélkül. Úgy néz ki, hogy ez lesz a új világvallás, az Új Babilon. Ez az Új Babilon lenne a fenevad birodalmának spirituális karja. A sátán megtapasztalta, hogy Isten képét nem törölheti ki az emberből, ezért egy új hamis istennel akarja ezt a igényt helyetesíteni.

A vadállat tudományos eszközei: a pénzûgy és a bankok, az elektromosság és az elektronika, az infomatika és az internet, a hálózatelmélet, a biológia és a genetika, a kémia és a nanotechnológia, a környezetvédelem, a szatelitek és az ûrkutatás, stb.

A vadállat kulturális eszközei: a fáráók kultuszának felélesztése, a monoteista világvallások és azok egyesítése az ökumenia és a szinkretizmus által, az õsi sámánok praktikái (pl. Pachamama kultusz), a nagy pogány nemzetek vallásai, mint pl. a hinduizmus, konfuciunizmus, buddhizmus, stb. Ezeket, mind egy cél érdekébe állítja majd hadrendbe, éspedig a nagy és utolsó birodalom, a vadállat szolgálatába.

Említsünk meg néhányat ezekbõl az eszközökbõl és lássuk miként is működnek.

3. A távközlés, a számítógép, az internet, a quantum számítástechnika és az AI

Minden baj ott kezdõdött, amikor feltalálták a távközlés modern eszközeit. A számítógépek és a hálózatok, csak hab a tortán. Innen már csak egy lépés a „mindennek is” a megfigyelése. Ezen tudományok összessége lehetőséget nyújt a gonosznak, hogy minden dolgot megfigyeljen, ami a világban van, ami az ember körül vagy az emberen belül van. Mindenbe, beleértve az embert is, szenzorokat helyeznek majd, amelyek folyamatosan információkat közölnek. A rendszer képes lesz majd minden információt reális idõben követni, továbbítani, analizálni, döntéseket hozni és irányítani. A quantum technológia az ember számára felfoghatatlan kalkulációs sebességet és erõt fog biztosítani, amit a mesterséges inteligencia, az AI fog kezelni. Az AI-t pedig, szerintem lehetséges, hogy legvégül le fogja uralni a sátán, oly módon, hogy már nem lesz szükség önfejlesztõ programokra, hanem maga a gonosz lélek fogja uralni az egész rendszert. Lelket önt a fenevad képmásába (Jel 13:15)... A gonosz lélek erőt tud kifejteni az anyag mozgatására és amit birtokába vesz, azt uralja is fizikailag...

4. A biológia, a génmanipuláció, a kémia, a nanotechnológia, a járványok és az egészségûgyi rendelkezések

Mivel is lehet uralni az embereket pusztító, klasszikus vagy atomháború nélkül? Hát ezt elmondta 2015-ben az a bizonyos, szupergazdag fillantrop úriember, aki a COVID-19 makettát mutogatva, mindent elõre közölt velünk egy előadáson. Csakhogy az embereknek van fülük, de nem hallanak és van szemük, de nem látnak. Aztán volt kerge-marha kór, madárinfluenza, aztán afrikai sertés-pestis és végül jött a COVID-19. Mire jók ezek? Szerintem arra, hogy ezekkel a totális ellenõrzést tegyék indolokttá az egészség és a biztonság nevében. Persze, a szándékos virusterjesztés gyanúja csakis összesküvés elmélet lehet... Nem mehetsz sehová, csakis ha meg vagy bélyegezve egy oltási igazolvánnyal. Nem adhatsz el semmit, csakis ha nyilvántartásba van véve. Nem tarhatsz állatot és nem is termeszthetsz, csakis ha ők követik és engedélyezik. És ha azt gondoltad volna, hogy csak kivülről fognak ellenőrizni, akkor nagyon alábecsülöd a rendszert. A fémrészecskés, mágneses nanotehnológia alkalmas az elekromágneses-számítógépes irányításra. Észre sem veszed mikor fecskendezik a testedbe, halvány gőzöd se lesz, hogy mit művelnek veled. A testedből visszaverődő jelekből ismerni fogják szervezeted működését, betegségeidet és ha kell megzavarhatják, blokálhatják életfunkcióidat egy program utasításaival. A nanorészecskék nagy kapacitású csippek is lehetnek, de lehetnek gömb, pálcika, lemezke vagy kagyló alakú antennák, szenzorok vagy szállító robotok, amelyeket egyébb kütyük által irányíthatnak. Nincs az a halottkém, aki bizonyíthatna bármilyen bióterror támadást. A nanorészecskék később szétoszlanak és kész... Hatalmában lesz a fenevadnak, hogy bárkit megöljön, aki nem borul le a fenevad képmása előtt (Jel 13:15)... De persze ez is csak egy összesküvés elmélet...

5. A mûholdas internet, az 5G, az ûrturizmus, az ûrbázisok és az ûrszondák

Érdekes, hogy nem elégednek meg a Földnek, a föld szintjén kialakított elektromágneses-internetes behálózásával, hanem szatelitekkel akarják behálózni a bolygónkat. Az alacsony űrpályára ( 10000 km), libasorban állított, több tízezer szatelit, gyakorlatolag teljesen behálózza a Földet. Csak az északi és a déli pólusok nem lesznek lefödve ( oda kell költözzünk ????). Aztán, gondolom, majd potyogni fognak az égből a meghibásodott szatelitek. A földet megtűzdelik 5G antenákkal és gyakorlatilag senki sem rejtõzhet el az új internet hatása elől. Amiben és akiben benne vannak a receptorok és a szenzorok, azok mind a rendszer elemei lesznek. Aki pedig a szatelit hálózaton kívül van, az mentes a hálózat hatásaitól, különösen egy informatikai-elektromágneses támadás ideje alatt. Gondolom erre jók a űrbázisok és erre jó az űrturizmus, amelyet az a bizonyos, három, nagyon gazdag úriember fejleszt ki manapság. Meg kell nézni az Elyseum – Zárt világ (2013) címû filmet. Az ilyen filmek, mint például a Mars című filmek is, mint tudatelőkészítõ, propaganda filmek. Az űrszondák pedig szerintem arra valók, hogy elhitessék az emberekkel a tudomány mindenhatóságát, hogy istenitsék azt, olyannyira hogy még a Napból is plazmát hoznak le a földre ( Jel 13:13).

6. A csippek, a digitális pénz és a totálisan ellenõrzött gazdaság

Az embert manapság két dologgal fogják meg: az ember hitetlen materializmusával és elvilágiasodásával és az testi egészségével, életével, amelyhez minden áron ragaszkodik. A járványok által okozott biólógiai terror meg a létrehozott egészségûgyi diktatura számolja fel az emberek ellenállását és hozza el a behódolást ennek a rendszernek. Elõször csak az utazást meg a szórakozást ellenőrzik bélyeggel, aztán már a munkavállalást is, aztán meg a vásárlásokat meg a tranzakciókat is. Ehez szerintem még ki kell épüljön az 5G hálózat, be kell vonják a papírpénzt és végül az ember testére kell helyezzék az azonosító bélyeget, amely tartalmazni fogja a fenevad nevét vagy nevének számát ( Jel 13:17) és minden egyébb információt, ami az emberhez tartozik. Ehez szükség van a görög vagy a héber ábc-re, ahol a betűk számokat is jelentenek. A koronavirusnál máris rátértek a görög ábc-re. A "delta" már zajlik, az "epszilon" már meg van határozva és így tovább... Félek, hogy a fenevad bélyege nem csak belépõ kulcs lesz a fenevad rendszerébe, hanem belépõ kapú is lesz az ember szervezetébe. Az ember szervezetében lebegõ nanorészecskék mind-mind a fenevad nevét és képmását hordozhatják és átszőhetik testét, ahogy a víz átjárja az embert. A kérdés az, hogy az elektromágneses jelek, utasítások milyen reakciókat váltanak ki az emberben. Azt tudjuk, hogy az alkohol, a narkók vagy az érzéstelenítõk milyen hatást váltanak ki, de nem tudjuk, hogy ezek a nanotechnológiák, az elekromágneses impulzusok által milyen hatást képesek elérni...

7. A környezetvédelem, az elektromos autók és a fenntartható gazdaság

A féligazság a legnagyobb hazugság. Az biztos, hogy a nagy ritmusú fejlődés és fogyasztás nem jó. De ki okozta mindezt? Ki akart folytonos gazdasági növekedést? Ki vette rá az államokat, hogy mindig deficittel dolgozzanak? Honnan vesz fel minden ország pénzt a deficitek fedezésére? Kinek adósodott el minden állam? Leállítják a szénbányákat, megölik az kőolaj kitermelõket és közben mindent megmérgeznek az akkumulátorokkal és az áramfejlesztéssel. És miért kell az elektromos autó? Talán, mert azt ellenõrizni lehet az internetről és a szatelitekről? A Világgadasági Fórum tervei szerint mindenkinek adnak majd egy minimál bért, épp hogy élhessen belőle, de gondolom csakis akkor, ha belépett ebbe a rendszerbe és a magántulajdont is fel akarják számolni. A jövő embere mindent csak bérelni és vásárolni fog, talán még a levegõt is. Lesznek majd a szuper-hiper gazdagok, akik mindent birtokolnak és lesznek majd az ember-robotok, akik a transzhumanizmus elérhetetlen ábrándjában tengetik életüket. Az emberek reciklálni fogják az életerőt, drága pénzért, az abortált magzatokból nyert őssejtekből, fiatalságuk és életük meghosszabbításának reményében. Jaj a várrandós és a szoptató anyáknak ( Mk 13:17)...

És még semmit sem szóltam a gender ideológiáról, az erkölcs elképesztõ hanyatlásáról, az emberi magatartás lealacsonyodásáról és az égbekiáltó bűnökről. Mi a megoldás? Hogy ne adassuk be a vakcinát? Te döntöd el... Hogy vigyázzunk egymás egészségére? Vajon?... Hogy felelõsek vagyunk egymásért? Tényleg?... Hogy a hivatalos egyházak és a vallások megtartanak? Gondolod?... Hogy dolgozni és fejlõdni kell? Mire való?... Ezek mind-mind ábrándok. Ábrándok, amelyeknek az ideje már lejárt. A közösség és a szolidaritás le lett rombolva, a társadalom atomizálódott, az emberek egymást elárulják, a hivatalos egyház elszakad Krisztustól és nagyon nagy lesz a szorogattatás.

Egyetlen biztos út áll előttünk, éspedig az Úr Jézus Krisztus, az élõ Isten Fia és az Ő Egyháza (Mt 16:18), Akihez csatlakoznunk kell. De hol találjuk meg?... Mert jönnek majd napok, amikor keresni fogjuk az Emberfia egyetlen napját, de nem fogjuk találni (Lk 17:22). Lesz majd kiút, de ehez ki kell vonulni a nagy Babilonból, hogy megmenekülhessünk a csapásoktól. Azt mondja az írás: Fussatok ki!... Fussatok ki én népem Babilonból ( Jel 18:4), fussatok ki a gonosz társadalomból, a hamis világvallásból, a sátán és a bálványok imádói közül... Kutasd a írásokat, hogy mit kell tenned a jövőben. Ne aludj és ne engedj álmot szemeidnek. Vigyázz nehogy felvedd a kezedre vagy a homlokodra a fenevad bélyegét, mert a lelked a tét ( Jel 14:9).

Önigazolásként: Én csak felvázoltam amit látok vagy sejtek a mai eseményekben, illetve kiolvasok az írásokból. Semmit el nem vettem és semmit hozzá nem tettem az írásokhoz. A lelkiismeretem tiszta, semmivel sem vádol, de az még nem jelenti azt, hogy nem tévedhetek...

Ima: Uram Jézus! Kérünk add nekünk az éberség, a virrasztás, a tisztánlátás és a megkülönböztetés lelkét. Adj nekünk bátorságot kihátrálni ebből a világból, hogy megõrizhessük tisztán testünket és lelkünket. Ámen.



https://tanusagtevo.blogspot.com/2021/07/a-fenevad-es-fenevad-kepmasa.html

komment

süti beállítások módosítása