2021.08.04.
13:36

Írta: lowoa

Dr. LEE MERRITT: DRÓNOKKAL TÜSKEFEHÉRJÉT SZÓRTAK SZÉT, HOGY PÁNIKOT KELTSENEK A PANDÉMIA MIATT

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A következő interjúban Mike Adams, tényfeltáró újságíró és Lee Merritt tudós nyugtalanító kérdéseket vetnek fel a vírussal és a kísérleti vakcina tüskefehérjéjével kapcsolatban.
Mi az oka annak, hogy három városban, egy olasz helyen, Wuhanban és New Yorkban, a problémák zömét a fertőzések okozták? Miért csak egy rövid ideig volt jellemző? Lehetséges, hogy a vakcina tüskefehérjéjét porlasztott formában, vagy drónok segítségével szórják szét?
A végeredmény az, hogy háborút indítottak az emberiség ellen. Ez ugyanis háború. Ami a vakcina-gyártók által kinetikus háborúvá válik.

 

komment

2021.08.03.
09:16

Írta: lowoa

13 kérdés, ami után gyanút kell fogni: Valami nagyon nem stimmel ezzel a járvánnyal!

MELY JELEN­SÉGEK A LEG­GYANÚSAB­BAK A KORONA­MIZÉ­RIÁVAL KAPCSOLATBAN?
1. Bezárjuk a kórházakat egy járványhelyzetben? Megnehezítjük minden más beteg ellátását, mintha csak a ko­rona­vírus lenne az egyetlen egészséget veszé­lyeztető tényező? Elhalasztjuk vagy megnehezítjük más betegek ellátását? Nem sátáni elképzelés ez? Miért fontosabb a ko­ronaví­rus minden más betegségnél? Csak nem azért, mert erre hivatkozva korlátozni lehet az embereket?

2. Nem boncoltunk, de miért? Hiszen a legsúlyosabb betegségek áldozatait IS eddig felboncoltuk. Vajon azért lett tilos a boncolás, mert így bemondásra volt megállapítható a ko­rona­áldozatok száma, és ez a szám jóval magasabb lett? Hogy fokozható volt a pánik?

3. A számokat összevetve nem lehet szó súlyos járványról, ugyanis eddig (2021. 07.) a magyar lakosság 8%-a fertőződött meg. A koronafertőzés mellett több betegségben elhunytak aránya 0,4%, és a tisztán ko­rona­vírustól elhalálozottak aránya 0,012%. Ha csak (maximum) 1.200 egészséges (!) ember halt meg a ko­ronavírustól, akkor miért beszélünk súlyos járványról, akkor miért vezetünk be korlátozásokat? Miért ilyen fontos korlátozni?

4. Az operatív törzs minden megérkezett szállítmány után "vizsgálatot" folytatott, és kijelen­tették, hogy az ol­tó­anyag biztonságos - holott 2023-ig csak kísérleti készítményekről beszélhetünk. Ez vajon nem az emberek félelmének elaltatása?

5. Miért megen­gedhető a vakcinák esetén a gyógyszer engedélyeztetés megkerülése? A magyar­országi engedély feltétele ugyanis az volt, hogy akkor lehet alkalmazni az ol­tóanya­got, ha Európában más országban azt legalább 100 ezer alkalommal beadták. Hogy volt lehetséges megkerülni az orvosetikai normákat, és a fogyasztóvédelmi szempontokat? Magyar­­országon a politikusok miért nem tisztelik a magyar törvényeket? Vajon miért kellett a magyar szabályozást kiiktatni, csak nem azért mert a (kísérleti) szerek esetleg veszélyesek lehetnek?

6. A kísérleti szerek esetén az állam feladata lenne nem csak a szabad beleegyezés megszerzése az oltásra jelentkezőktől, de a figyelemmel kísérés is. Ez miért nem valósul meg? Miért nincsenek RENDSZEREZETT adatok az oltottak egészségi állapotáról? Csak nem azért, mert a mellékhatások és halálesetek kínos összefüggésekre világítanának rá? Demokratikus ez a hozzáállás?

7. "Gyilkos" és "veszélyes" a koronavírus, kivéve fociidényben? Ez nem arról árulkodik, hogy nem objektív okokból korlátoznak, hanem pillanatnyi érdekeik szerint? Komolyan ­vehetők egyáltalán a korlátozások?

8. Tudományos-e az a hozzáállás, hogy bármilyen halálesetnél ko­rona­ví­rus áldozat lesz az elhunyt, ha a vírust meg­találták a szer­vezetében? Ez vajon nem statisztikai csalás? Ez vajon nem azt a célt szolgálja, hogy jóval több ko­ronaál­dozat legyen kimutatható, és fokozódjon a pánik?

9. Ha kimutatható a ko­rona­fertő­zés a szenny­vízből, akkor miért kell a nyálkahártyát kapargatva mintát venni az egyéntől? Csak nem a "tortúra" ez esetben a lényeg?

10. Hová tűnt az influenza? Megszűnt, és soha többé nem "fenyeget"?

11. A sejtes immu­nitásra miért nem lehet védettségi kártyát igényelni? Csak nem azért, hogy senki se bújhasson ki a jogkorlátozások alól, mert ennek a kormánynak ez a fontos?

12. Miféle védőoltás az, ami nem igazán véd? Ami után az oltott megfertőződhet, és fertőz. Nincs abban ellentmondás, hogy oltatlan az oltottat veszélyeztetheti? Nem arra utal ez a tematika, hogy az oltottak is korlá­tozhatók maradjanak?

13. Miért nem meri a magyar kormány kijelenteni: a koronavírusok nem leküzdhetők, hogy nincs végleges védettség, hogy évente két hullám várható, és a korlá­tozások állandósulnak? Demok­ráciában nem alapvető fontosságú a lakosság hiteles tájékoz­tatása? Ha ezt nem jelentik ki, akkor vajon az emberek maguktól erre nem jönnek rá? Ilyen osto­bának nézi a magyar kormány a lakosságot? Forrás

komment

2021.08.02.
18:42

Írta: lowoa

Változás a Blog.hu üzemeltetésében Döntés Esztergom függvénye

Kedves Felhasználónk!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Blog.hu üzemeltetése átkerült cégcsoportunkon, az Indamedia Network Zrt.-n belül a PORT.hu Kft.-hez. Ezzel összefüggésben módosultak az Általános Szerződési Feltételek szolgáltatóra vonatkozó rendelkezései.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ez a változás nem érinti az általad igénybe vett szolgáltatás működését, tehát továbbra is a korábban megszokott módon használhatod a Blog.hu felületét.

A szolgáltatáshoz kapcsolódóan kezelt személyes adatokat a jövőben a PORT.hu Kft. kezeli – természetesen ugyanolyan szigorú követelmények mellett és gondossággal eljárva, mint a szolgáltatás korábbi üzemeltetője. A PORT.hu adatkezelései tájékoztatója ide kattintva elérhető.

Ha a fentiekkel kapcsolatban kérdésed lenne, írj nekünk az adatkezeles@port.hu címre!

További jó blogolást kíván,

a Blog.hu csapata

komment

2021.08.02.
18:19

Írta: lowoa

Hogyan szüntették meg az oroszok az egészségügyi igazolványt: 2 millió panasz 3 hét alatt, és győzelem!

Örömmel látom, hogy a franciák ébredezni látszanak, a számos tüntetéssel a felállított "digitális koncentrációs tábor" ellen. Szeretném elmondani, hogy Moszkvában hogyan sikerült rávennünk a polgármestert, aki szintén nosztalgiázik egy bizonyos korszak iránt, hogy hajoljon meg...

Hadd menjek vissza egy kicsit.

Körülbelül egy éve szinte semmilyen korlátozás nem volt Oroszországban. Csak a tömegközlekedési eszközökön és a boltokban kötelező a maszk viselése... elméletileg. A gyakorlatban mondjuk legfeljebb 20% viseli, és a városháza által elrendelt alkalmi akcióktól eltekintve a rendőrség elnézi, és nem bírságol meg senkit.

Egy hónappal ezelőtt Vlagyimir Putyin kijelentette, hogy teljes mértékben ellenzi a kötelező védőoltásokat, amelyeknek személyes döntésnek kell lenniük. Másnap Genfbe repül, hogy találkozzon Bidennel. Még az elnöki gép a levegőben volt, amikor Moszkva polgármestere bombát dobott, amikor közzétette a kötelező védőoltást előíró rendeletet "bizonyos embercsoportok számára"! (ER: Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester köztudottan globalista.) Teljes meghökkenés, de ez nem vicc! A rendelet szankciókat is kilátásba helyez az engedetlenkedőkkel szemben, egészen az elbocsátásig! A polgármester ezért egy nagyon hatékony szervezetet hozott létre oltóközpontokkal szerte Moszkvában: bevásárlóközpontokban, parkokban stb. A polgármester döntését azonnal lemásolta több kormányzó, köztük a "moszkvai régió" kormányzója is.

Az érintett ágazatok alapvetően mindazok, ahol a munkavállalók ügyfelekkel érintkeznek! Valójában szinte mindenkivel, és a polgármester megköveteli, hogy az ott dolgozók 60%-a be legyen oltva. Közlekedés, üzletek, szolgáltatások.

Vlagyimir Putyin, miután visszatért Oroszországba, hallgat. Csak a szóvivője jelenti ki, hogy nem, az oltás nem kötelező, mivel csak bizonyos kategóriákba tartozó emberek érintettek, és hogy munkahelyet válthatnak, ha nem tetszik nekik! A Telegram-csoportokban dübörög a düh.

A következő hetekben nagyon kevesen jelennek meg a csípésre. Ezt látva Moszkva polgármestere olyan intézkedést hoz, ami egy második hatalmas botrányt okoz: Megtiltja a nem beoltott emberek belépését az éttermekbe és kávézókba. Az ellenőrzés pedig egy QR-kóddal történik majd, amelyet az oltás után kapnak meg.
Bár ez a 12 millió moszkvai közül csak néhányat érint, mégis hatalmas botrányt vált ki, ismét a Telegramban. Ugyanakkor a hackerek szorgoskodtak, és nagyon gyorsan pénzért cserébe QR-kódokat kínáltak a beoltottak szövetségi adatbázisában való regisztrációval.

De különösen Oroszországban az ilyesmi nem jön jól, a háború "sötét óráira" emlékeztet. A sárga csillagok kezdenek kivirágozni a pólókon, de mindenekelőtt a tiltakozás szerveződik.
A taxisok például, akiknek a cégfőnökei (GET, Yandex stb.) bejelentették, hogy nem tarthatnak nem oltott sofőröket, azonnal kifejlesztettek egy okostelefonos alkalmazást, amely "a nem oltott, maszk nélküli ügyfelek számára van fenntartva"! Azonnal hatalmas sikert aratott! Egyes éttermek szintén nem hajlandók tiszteletben tartani az intézkedéseket, és továbbra is fogadják a vendégeket. Sokan mások azonban végleg bezárnak: Moszkvában 2 hét alatt 700 kávézót és éttermet számoltak össze, amelyek bezártak.

A legfontosabb dolog ismét online történik. Az elmúlt 10 évben a kormányzat tökéletesen hatékony online szolgáltatásokat fejlesztett ki: Szeretne írni az FSB-nek? Az ügyésznek? Az adószedőnek? Egy miniszterhez? Megteheti online is! Garantált válasz 10 napon belül! Az ügyvédek "szabványos" panaszleveleket készítenek a moszkvai polgármester ellen, minden közigazgatásnak címezve. Mert természetesen az intézkedések teljesen törvénytelenek és sértik az összes törvénykönyvet, valamint az Alkotmányt!

A Moszkvai Prokuratúra szóvivője szerint naponta átlagosan 5000 panasz érkezik hozzájuk, minden nap. És az emberek írnak az FSZB-nek, hogy "hazaárulással" vádolják a polgármestert, a Munkaügyi Minisztériumnak, hogy panaszt tegyenek a munka törvénykönyvének megsértése miatt, stb. stb. stb. Ez egy igazi árhullám, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, mivel az elektronikus leveleket mind elektronikusan "írják alá", nem lehet hamisítani. Ráadásul a telegramot elárasztják az orvosok tanúvallomásai, akik óva intenek ettől az oltástól. Egy videó is járja a köröket, amin azt látjuk, hogy egy parkban egy frissen beoltott embert hordágyon evakuálnak, és a sorukra várók gyorsan kiszállnak! A hackerek pedig összeomlasztják a QR-kódokat vezérlő szervereket.

Ugyanakkor minden közvélemény-kutatás katasztrófára utal a szeptemberi parlamenti választásokon. A politikai pártok nézettsége, amelyek mind hallgatnak (kivéve a kommunistákat, de rájuk már senki sem hallgat!), szabadesésben van, és mindenki az Egységes Oroszországtól, Vlagyimir Putyin pártjától vár mesteri verést. Ez lehetővé teszi egy "hazafias" párt, a ROS előtérbe kerülését.

 

Ami az oltásokat illeti, az oltottak száma egy kicsit emelkedett, de még mindig messze vagyunk a polgármester által előírt 60%-tól. Bár minden nap kijelenti, hogy jó úton halad a cél elérése felé, az igazság az, hogy az emberek kevesebb, mint 20%-át oltották be! És ebben a 20%-ban van egy ismeretlen, de feltehetően nagyszámú "ál-oltott"... Vannak igazi szemétládák, akik odáig mennek, hogy QR-kódot tetováltatnak a karjukra, a Sberbank, Oroszország legnagyobb bankja, a több mint 100 millió ügyféllel rendelkező Sberbank egyik expressz kézbesítő leányvállalatának kezdeményezésére. A bankot a moszkvai polgármester nagy barátja, Gref vezeti! Utóbbi, nem zavartatva magát, még hozzátette, és múlt szerdán azzal fenyegetőzött, hogy teljesen lezárja Moszkvát, ha az emberek nem mennek el az oltásokra.

Ez lesz az utolsó csepp a pohárban, amitől minden felrobban. A karon lévő tetoválások sok mindenre emlékeztetnek, és Oroszországban ez nem elfogadható. Ez a tombol a Telegramban, egyesek gyors intézkedéseket követelnek a polgármester ellen, aki náci egyenruhában mutatkozik be, ami Oroszországban a legvégső. Vlagyimir Putyin népszerűségi mutatója 60%-ra "zuhan" (még mindig nem rossz, de 75% volt!), és egyes politikusok kezdenek megijedni, és azt suttogják, hogy a választásokat elhalaszthatják...

Ez nem fog megtörténni, mert pénteken, miközben senki sem számít rá, Moszkva polgármestere kijelenti, hogy hétfőtől (holnaptól - július 19-től) törli a QR-kódokat, azzal az indokkal, hogy az oltottak 60%-os aránya már majdnem elérte a 60%-ot. Óriási hazugság, a valós arány 20% körül van. Az egészségügyi szolgálatoknál azt mondják, hogy a személyzet kevesebb mint fele van beoltva.

A valóságban a Kreml "megkapta az üzenetet" a polgároktól, a 2 millió panaszos számadatot állítják. És akárcsak tavaly, amikor Moszkva polgármesterét a karantén folytatásának bejelentése közben, egy megbeszélés közepén felhívták telefonon, és felszólították, hogy hagyjon abba mindent.

 

Holnap hétfő, de sokan nem vártak, és már péntek este újra kinyitották a bárokat és éttermeket!

Miért nem teszik ugyanezt Franciaországban? Árasszák el baloldali bíráikat panaszokkal a szabadságjogaik megsértése ellen! Használjátok ki őket, akik még távolról sem látják Tömeggyilkos Macront! Az utcai tüntetések haszontalanok, hacsak nem fegyverrel mentek oda. Ellenkező esetben lehetőséget adnak a provokátoroknak, hogy eltorzítsák az igazságos küzdelmeteket! Valószínűleg nektek is vannak rátermett "hackereitek", hadd törjenek fel adatbázisokat és törjenek fel szervereket!

Mindent fel kell használni ez ellen a söpredék klikk ellen!

(ER: Üzenet Franciaországból - "dolgozunk rajta")

Boris Guenadevich Karpov

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hogyan-szuntettek-meg-az-oroszok-az-egeszsegugyi-igazolvanyt-2-millio-panasz-3-het-alatt-es-gyozelem

komment

2021.07.31.
07:43

Írta: lowoa

Bajban a német orvosok: a férfi és a nő mellé két új nem közül is kell választaniuk a beutalókon

Ezerszám kell kidobnia a régi betegazonosító formanyomtatványokat a német háziorvosoknak, mert kötelezően kell használniuk az új változatot, amelyen az eddig választható két nem helyett immár négyféle gender szerepel. A férfi és nő mellett a "nem meghatározható" és a "transznemű" közül kell tehát a háziorvosnak bejelölnie a megfelelőt, ha vizsgálatra küld egy beteget, írja a Növekedés.hu.

Az új formanyomtatványon – a hagyományos férfi és női nem mellett - az orvos U betűvel is megjelölheti páciensét: ezt abban az esetben kell megtennie, ha betege „nem meghatározható" neműnek vallja magát.
Új kategóriának számít az űrlapon az X is, ezt akkor kell megadnia az orvosnak, ha páciense transzneműnek érzi magát.

A német háziorvosok körében értetlenséget kiváltó új betegűrlap használata kötelező, a régi, még kitöltetlen formanyomtatványok érvényüket vesztették, azokat minden orvosnak meg kell semmisítenie.

A plusz két gender megjelenése a rendelőkben számos kérdést vet fel a kezelőorvosok számára. Egyrészt a nem meghatározható neműek, illetve a transzneműek esetében kérdésessé válnak a férfiak és a nők esetében kötelező orvosi szűrések, a különböző vizsgálatok (pl. mellrákszűrés) szükségessége, gyakorisága és esedékessége.

Az U és X betűkkel megjelölt betegeknél az egyes laboreredmények megítélése sem egyértelmű, más-más például a referenciaérték a hormonvizsgálatoknál férfiak és nők esetében.

A nem meghatározását a német orvosoknak minden páciensnél el kell végezniük, ha az illető először jön a praxisukba.

Forrás: novekedes.hu

A W női, az M férfi pácienst jelent, az U betűt a magát nem meghatározható neműnek valló páciensnél kell bejelölni, az X-et pedig a magát transzneműnek érző betegnél kell szerepeltetni.

https://www.origo.hu/nagyvilag/20210731-nemet-orvosok-a-ferfi-es-a-no-melle-ket-uj-nem-kozul-is-kell-valasztaniuk-a-beutalokon.html

komment

2021.07.29.
14:40

Írta: lowoa

Program 2030, Klíma-manipuláció, CO2, Haarp, Víz ügye, Nap kioltása, Hamis hús

A folytatódó Covid-bohózat leple alatt, kihasználva a hamis pandémiával okozta félelmet és a tudatlanságot, a minket irányító zsarnokság tovább manipulálja a tömegeket, új szabályokat kényszerítenek ránk, tovább nyirbálják a szabadságunkat, és mindenáron, ránk akarják erőltetni a káros oltóanyagokat, utazási korlátozásokkal és szociális távolságtartással, hogy csökkenteni tudják a világ népességét.
A nyomásgyakorlás legújabb eszköze az ember által kiváltott globális felmelegedésről szóló átverés, ez a kérdés része az ENSZ 2030-ig szóló programjának és a Világgazdaság Nagy Újraindításának is, bár ellentmondásban van azzal, amit minden, a hivatalos irányokat követő melegedéspárti hangoztat, miszerint 2020 telén nagyon sokfelé tapasztaltak nulla fok alatti hőmérsékleteket. No és mit szóljunk a korábbi elnök, Al Gore, fatalista és téves jóslataihoz, vagy a hamis látnoknak bizonyult Károly, angliai herceg jövendöléseihez, vagy az állítólagos környezetvédő, Greta Thunberg szavaihoz, akit, hiszen csak egy fiatal lány, fedezetül használtak a klímaváltozás hangsúlyozására és arra, hogy a felnőtteket lehessen hibáztatni mindezért, vagy ott van a mega-milliárdos David Mayer de Rothschild, akinek szintén nem váltak be az előrejelzései, de azért továbbra is iparkodik minket meggyőzni a felmelegedési hazugság igazáról?
A Zéró Karbon program támogatói valójában a legfejlettebb gazdaságok iparának szétzúzására törekszenek, ezt a stratégiát évtizedek óta érlelgetik, a cél a civilizáció lerombolása, eszköze pedig a Nap eltakarása, a víz privatizálása, a Haarp rendszer és a geomérnökség, mivel ezek képesek leginkább kibillenteni egyensúlyából az emberiséget, egyszóval, vissza akarnak kényszeríteni minket a középkorba, miközben soha nem látott mértékű éhínséggel és rabszolgasággal akarják a népesség számát csökkenteni.

 

komment

2021.07.28.
22:56

Írta: lowoa

Elkezdik embereken is tesztelni az agyba ültethető interfészt: gondolatokkal irányítanák a gépeket.

Már hosszú évek óta intenzív kutatások zajlanak arra vonatkozóan, hogy kifejlesszenek olyan agy-számítógép interfészeket, amelyekkel többek között különböző idegrendszeri betegségeket tudnának orvosolni. A technológia persze ennél sokkal többre is képes, elsődlegesen azonban az egészségügy területén hasznosítanák.

Elon Musk milliárdos vállalkozó rendszeresen felhívja arra a figyelmet, hogy a mesterséges intelligencia egyre nagyobb térnyerésével szükségessé vált az emberek úgynevezett felturbózása is, úgynevezett agy-számítógép interfészek beültetésével. A futurista üzletember úgy véli, hogy eljut majd a technológia arra a szintre, hogy tényleges beszéd nélkül tudjanak majd az emberek egymással kommunikálni, csak a gondolatátvitel segítségével.

 

Jelenleg a kutatások még nem tartanak itt, de arra már vannak eredményes kísérletek, hogy hasonló interfészek segítségével például majmok képesek bizonyos játékokat irányítani.

Jelenleg az Elon Musk által tulajdonolt Neuralink egy másik konkurenciája, a szintén amerikai Synchron kapott engedélyt az Élelmiszer- és Gyógyszerhatóságtól (FDA), hogy elkezdjék embereken is tesztelni a Stentrode nevű eszközüket. Ezzel az engedéllyel megelőzték a Neuralinket.

Ez a készülék kisebb mint egy gyufaszál, és agyműtét nélkül el lehet helyezni a páciensben picit hasonlóan a koszorúér-tágító technológiához, amit a szívnél szoktak használni. Ezt az eszközt a nyaknál elhelyezkedő véredényen keresztül juttatják fel és be az agyba, majd egy vezeték segítségével összeköttetnék egy mellkasba ültetett nagyobb egységgel. Ez kommunikálna például számítógépekkel.

A tervek szerint az eszközt elsőként hat paralízisben szenvedő betegbe ültetik majd be és vizsgálják meg az eredményeket.

Korábban Ausztráliában végeztek már egy kísérletet, akkor négyből ketten képesek voltak számítógépeket irányítani pusztán a gondolataikkal. Az eredményekről egy tudományos folyóiratban számoltak be a cég szakemberei. A kereskedelmi forgalomba történő hozás előtt a cégnek egyértelműen bizonyítania kell az eszköz hatékonyságát és biztonságosságát. A cégvezető szerint a Synchron termékét 3-5 éven belül már meg lehet majd vásárolni.

(engadget.com)

komment

2021.07.25.
20:36

Írta: lowoa

Viharok, katasztrófák és szélsőséges időjárás

A július 25 -én átélt élmény során Jézus Krisztinának azt mondta:

"Látni fogja, hogy a viharok, katasztrófák és szélsőséges időjárási viszonyok a bűn által a világra húzódnak, számuk növekszik, és intenzitásuk megsokszorozódik, földrengésekkel, amelyek életveszélyt okoznak."

Eközben a folyók egyre inkább vérvörösek világszerte, a nyári hőség minden rekordot megdönt, míg az árvizek pusztítást végeznek….

[Lásd a weboldalt: https://www.christinagallagher.org/]

 

komment

2021.07.25.
09:50

Írta: lowoa

A meghekkelt ember

Isten a saját képére teremtette az embert - majd kiűzette a Paradicsomból, hogy a saját lábán állhasson meg.
A technológia istenei most a saját képükre hekkelik meg az embert. Majd visszaűzik a "Paradicsomba", hogy soha többé ne állhasson meg a saját lábán.

 

komment

2021.07.24.
15:05

Írta: lowoa

BKP: A Sasvári Nemzeti Szentély megszentségtelenítése Bergoglio tévtanító által

 


A Hétfájdalmú Szűzanya, Szlovákia patrónája ünnepnapjára tervezték a Sasvári Nemzeti Szentély megszentségtelenítését  az egység gesztusával a nyilvános tévtanító és aposztata  Bergoglio Ferenc által.  Ez a teljes  szlovák nemzetre kiható következményekkel jár majd! Sasvár a múltban az isteni áldás forrása volt, amely a bűnbánathoz és az igaz hithez kötődik. Bergoglio hamis hitet, az erkölcstelenség legalizálását és átkot hoz.

Várható, hogy a szodómia eme fő hirdetője – szokásához híven – szívélyesen  ölelgetni és csókolgatni  fogja majd a szlovák püspököket és a többi jelenlevő püspököt. Ezután szentmisézik majd az aposztata a szentély előtt. Krisztus elárulása és az általa hirdetett herézis miatt a liturgiája érvénytelen. Szükséges, hogy a püspökök, a papok és a hívők tudatosítsák, hogy a Bergoglio érvénytelen miséjén való részvétel Bergoglio törvényes pápaként való nyilvános elismerését jelenti annak ellenére, hogy nem az. A résztvevők automatikusan elfogadják az ő istenkáromló és aposztatikus programját, ami az örök pusztulásra visz. Bergoglio nyilvánosan kiáll a bálványimádás, a szodómia és a népirtó vakcinázás mellett, ami manapság már csippelésbe megy át. Az, aki vele egységet alkot, az ezen  antikrisztusi programmal is egységben van és átkot von magára, a szlovákiai egyházra és az egész nemzetre. Isten ítélőszéke előtt ezért majd számot kell adnia.

Vajon, az egyházi hierarchia olyannyira vak, hogy nem akarja meglátni a lelki és a fizikai valóságot? A Bergoglioval való egység gesztusa Szlovákiában lelki fordulatot készít elő és ajtót nyit az aposztázis lelki fertőzése előtt, amit Bergoglio terjeszt. A katolikusok teljesen képtelenné válnak a különbségtételre és a lelki halál az ún. szentatya hamis tekintélye  által normává válik. Ezzel a népirtó vakcinázás általi fizikai halál előtt is megnyílik az ajtó. Bergoglio a híveket nem Isten Országába vezeti, hanem a nemzetek satanizálásán keresztül az  új Világrendbe. Ennek  fő eszköze ma a vakcináló csipizálás. A cél az emberek biorobottá vagy   démoni erők közvetítőjévé változtatása, megfosztva őket akaratuktól és mindennemű szabadságuktól. Bergoglio látogatása Szlovákiára átkot von. A lelki harcban ezután Szlovákia védtelenné válik, megfosztva Isten áldásától és  védelmétől.

Bárcsak a szlovák, cseh lengyel és magyar püspökök megtennék az utolsó mentő lépést és bojkottálnák az aposztata Bergoglio szlovákiai látogatását. Tagadják meg a vele való találkozást! Bárcsak követnék őket ebben a papok is!

Isten Igéje figyelmeztet a vaddisznóra, amely széttúrta a szőlőskertet. Egy párhuzam a 9. századi történelemből:   Leszbosz szigetének fővárosa, Mitiléné katedrálisába még azelőtt, hogy a püspöki széket egy heretikus kaparintotta meg, Isten figyelmeztető jelet küldött: a katedrálisba berohant egy nagy disznó és beleült a püspöki székbe. Senki sem tudta kiűzni. Végül nagy erőfeszítéssel, botokkal kihajtották. Nemsokkal ezután a püspöki széket egy heretikus foglalta el, aki a történelmi feljegyzések szerint disznó természettel bírt és disznó módjára élt.  Az, ami a disznóval történt Leszbosz szigetén az első évezredben, párhuzamba állítható Bergoglio pápai trónra kerülésével a Vatikánban 2013-ban, és ebben az évben a Sasvári Nemzeti Szentély megszentségtelenítésével is. Ám Sasváron más jel is adatott. A szentély előtt álló Hétfájdalmú Szűzanya szoborra ráesett egy nagy fa és széttörte. Ez történik lelki értelemben a Sasvári Nemzeti Szentéllyel és a szlovák nemzettel Bergoglio látogatása által.

A püspökök, a papok és a hívek vajon bűnbánatot fognak-e gyakorolni? Az igazságot igazságnak, a hazugságot  hazugságnak, a herézist herézisnek, az erkölcstelenséget erkölcstelenségnek kezdik-e nevezni? Vagy már olyan szintű a lelki vakság, hogy teljesen elvesztették a lelki megkülönböztetés képességét és Istenük dicsőségét lecserélték a Pachamama bálvány förtelmességére, a szodómia útálatosságára és a vakcináció általi  öngyilkosságra?

Szlovák katolikusok, ne engedjétek, hogy átok hulljon rátok, amelyet Bergoglio hoz rátok! Naponta legalább egy órát imádkozzatok és bojkottáljátok Krisztus árulójának – Bergoglionak a látogatását!

Bizánci Katolikus Patriarchátus

 

Letöltés: BKP: A Sasvári Nemzeti Szentély megszentségtelenítése Bergoglio tévtanító által /in Hungarian/ (2021.7.24)

komment

süti beállítások módosítása