2021.04.11.
18:28

Írta: lowoa

Már önálló nevet is kapott az oltás által kiváltott súlyos betegség

Német és norvég kutatók is arra a következtetésre jutottak, hogy van összefüggés az AstraZenecával való oltás és a trombózisos esetek közt – írja a TrialSiteNews.

A német Institut für Transfusionsmedizin und Immunologie (ITI) nevű tudományos intézmény kutatói a New England Journal of Medicine (NEJM) nevű tudományos szaklapban tették közzé vizsgálatuk eredményét.

A tudósok a trombózist elszenvedő páciensek vérképét vizsgálva arra jutottak, hogy az AstraZeneca-oltás által kiváltott immunválasz  – ritka esetekben – valóban okozhat vérrögképződést.

A szakértők javaslatot tettek a jelenség hivatalos elnevezésére is. A rövidített neve VITT, vagyis vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia - magyarul „oltás által kiváltott immuntrombocytopénia".

A német kutatók 11 olyan páciens vérképét vizsgálták meg, akinél vérrögöt vagy alacsony vérlemezkeszámot diagnosztizáltak 5–16 nappal az oltást követően. Közülük 2 férfi és 9 nő volt. Életkoruk 22 és 49 év közé esett, átlagéletkoruk pedig 36 év volt. A trombózist az oltás utáni ötödik és tizenhatodik nap közt szenvedték el, közülük hatan el is hunytak a vérrögképződés miatt.

A norvég tanulmány is hasonló eredményt mutat
Norvégiában az AstraZeneca / Oxford vakcina alkalmazását március 20-tól felfüggesztették a jelentett nemkívánatos események miatt. Addigra Norvégiában összesen 132 686 egyén kapta meg az oltás első adagját, de egyikőjük sem kapta meg a második adagot.

Az Osloi Egyetemi Kórház szakemberei megállapította, hogy öt betegnél vénás trombózis és trombocitopénia mutatkozott 7-10 nappal az AstraZeneca vakcinázását követően. Ezek a betegek 32 és 54 év közöttiek voltak. A betegek közül négynél agyi vénás trombózist diagnosztizáltak koponyaűri vérzéssel, hárman meghaltak.


https://mediaforras.com/mar-onallo-nevet-is-kapott-az-oltas-altal-kivaltott-sulyos-betegseg-600

2021.04.11.
13:20

Írta: lowoa

A gyermekek a koronavírus-intézkedések ártatlan áldozatai

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A gyermekek maszkviselésre kényszerítése bűncselekmény. Több mint 332 millió gyermeket érintenek a koronavírus miatti lezárási és más abszurd intézkedések, amelyeknek súlyos következményei vannak, és ezek az információk nem jelennek meg a hivatalos médiában, mert cenzúrázzák őket.

Jövőjüket illetően a fiatalok több mint egyharmada „reményvesztett” a koronavírus-járvány miatt és ennek következtében nő a kiskorúak körében elkövetett öngyilkosságok száma.

Nekünk polgároknak kell kezünkbe vennünk a sorsunkat és jövőnket és határozottan és eltökélten NEM-et kell mondanunk és arra kell kényszerítenünk az államot – nem erőszakos, de határozott fellépésekkel –, hogy haladéktalanul vessen véget ennek az őrületnek. Ellenkező esetben mi is cinkosokká válunk gyermekeink lelkének meggyilkolásában. Ha továbbra is részt veszünk ebben, immár nem leszünk emberi lények, hanem lélek nélküli, távirányítással működő transzhumán gépekké válunk. És itt nem a közeljövőre vonatkozó tervekről van szó, mert már most is pontosan ez történik!

2021.04.10.
20:52

Írta: lowoa

Őrület: A belga állami TV egy férfit hirdet, aki "apáca akar lenni"

Egy 46 éves belga férfi, aki már egy éve nőnek öltözik, és elkezdte magát "Eefje" Spreuters néven szólítani, úgy tesz, mintha egy női zárdába akarna "belépni".

Ez az állítás nem volt elég nevetséges ahhoz, hogy a belga állami televízió (Vrt.be) ne "tudósítson" róla.

A Vrt.be nyáladzva árulta el Spreuters hazugságát, miszerint "bárhol jelentkezem, az apácák lelkesek, de ezt a szabályok nem engedik".

Spreuters másik hazugsága, amit a Vrt.be készpénznek vett: "A Szegény Klarissza Rend és a trappisták nem tudták, hogy beléphetek-e".

Azt állítja, hogy "nagyon vallásosan nevelték", és "egész életében" be akart lépni egy kolostorba, ezt a hazugságot leleplezi az a tény, hogy az elmúlt 25 évben volt rá lehetősége, de nem tette meg.

Hogy beteges történetét még groteszkebbé tegye, a Vrt.be közli nézőivel, hogy a Spreuters azt tervezi, hogy megkéri Ferenc pápát, hogy teljesítse kérését. Ha elutasítják, akkor egy saját rendet "akar" alapítani a magukat "nőnek" tartó férfiaknak.

Az a tény, hogy az olyan őrültek, mint Spreuters, főműsoridőben szerepelnek az állami televízióban, mutatja, hogy a hazug sajtó homoszexuális propagandája milyen mélyre süllyedt.

https://gloria.tv/post/k69rdQNSHM6j3tx2FtaobTJGT

2021.04.10.
20:38

Írta: lowoa

Bécs: A bíboros és a kanonok szavaztak a lányok "meztelen táncára" (+18)

A bécsi Szent István-székesegyház déli tornyán húsvét óta látható egy neoncsöves létra, amelyet "Mennyei létra" néven mutatnak be.

Húsvét és május között ez lesz a bécsi érsekség legújabb mutatványa. A toronylétrának a székesegyház belsejében egy oldalkápolnában van egy ugyan olyan, így az az illúzió alakul ki, hogy a létra behatol a belsejébe, és mintha átfúrná templom boltozatát.

A létra felállítása alkalmából (március 31-én) a székesegyházban egy előadás volt (címe: "A 33 erény"). Több lány testhezálló, bőrszínű ruhákban táncolt meztelenséget színlelve a nagyböjt idején a Szent István-székesegyház oltárát fedő nagy, kínos lila pizsamák előtt.

A neonlétra és a szinte meztelen tánc a bécsi bíboros, Christoph Schönborn és a teljes székesegyházi káptalan egyhangú jóváhagyásával jött létre, a Novus Ordo mottója szerint: minél őrültebb, annál jobb.

https://gloria.tv/post/aa6zxWXb6kTw6YzZruWexHBUF

2021.04.07.
17:00

Írta: lowoa

Hogyan lesz egy emberből zombi szerű táv irányított létforma, a nano botoktól, egy kutató elmondja!

Egy technika mindig semleges. Attól függ hogyan és mire alkalmazzák.
Azonban félelmetes belegondolni, kik, és milyen beteg "emberek" akik ezt fejlesztik,
ÉS azok a technokraták,akinek ezzel korlátlan hatalom kerül a kezükbe az emberek felett.

2021.04.07.
11:32

Írta: lowoa

Közeledik az emberiség teljes kihalása

Az emberiség teljes kihalása közel van

 • Az igazság felfogása a hitből nyilvánul meg
 • A Monarchia a Mélyállam komposztjának része
 • Biológiai időzített bombák járása körülöttünk
 • A PCR-teszt Covid-tamponnal fertőz

Az átmenet folyamata

Ahogyan az őrült álmot sem kérdőjelezik meg, egyesek soha nem kérdőjelezik meg őrült életüket. A tömeges alvajárás következményei nyilvánvalóak: több milliárd ember alszik,  az ébren lévő hatalmon lévőknek van előnyük. Az alvó emberek könnyen irányíthatók. Tudatos lelkük egy mentális börtönben létezik, időt, munkát és energiát hasznosítva. Ezeknek az embereknek alig vagy egyáltalán nincs szabad akaratuk. Olvassa el az évszázados  Illuminátus-protokoll 3: 1-et;

- Biztosíthatom Önöket, hogy most már csak néhány méterre vagyunk a célunktól. Amint a kör bezárul, Európa összes államát úgy rögzítik, mint egy vice-ban. ”

Az emberek birkaként viselkednek, és soha nem szakadnak el az őrültségtől. Ébredj fel  és maradj földön, hogy minden diktatúra nélkül harcolj a szabadságodért és a szabad világodért. Ennek a bolygónak nincs egyetlen megmentője. Sok megmentő van, amikor az emberek tömegesen felébrednek és egyesülnek.

Kezdje el ma nézni a világot; csábító arra gondolni, hogy a globális maffia szétesik. Mi már  megérkeztünk az átmeneti folyamatba . Az emberiség magasabb tudatosságba költözik, és most több pozitív energiánk van a bolygón, mint amennyi negatív. Az emberek évszázadok óta a háború, az erőszak, a kegyetlenség, valamint a hatalom és a pénz iránti igény régi, negatív tudatából működtek. Ez most változik. A változás lassúnak tűnhet; de az emberiség elmozdul a béke, az együttműködés, a tisztelet és a kedvesség felé.

Túl sok ember nézi továbbra is minden este a tévéhírét, és megtévesztő képeivel a médiaszereplők hazugságaiba keveredik. Ezek a nézők öntudatlanul elfogadják a mainstream médiát, amely hazugságokon alapuló valóságot hoz a harag, a szorongás és a félelem optimalizálása érdekében .  Tartsa nyitva a szemét és az elméjét, és legyen tudatában annak, hogy a világot korrupt politikusok manipulálják, akik felelősek, és ők viszont a Deep State Crime Cabal által irányított elmét is manipulálják, amely sok más mellett magában foglalja az összes „csodált” jogdíjat minden országból, monarchia.

A kazár vérvonalak, mint például a Rothschildok, hivatalos és nem hivatalos szaporítási módszereket alkalmaztak a királyi és arisztokrata családok behatolásához. Leslie Gilbert Pine, a Burke Peerage szerkesztője. A Rothschild vérvonal ebben a tekintetben nagyon előtérbe kerül, ahogy az várható.

Az igazság felfogása a hitből nyilvánul meg

 

Minden összejön. A DNS-tudomány letépte az idő függönyét és feltárta a Kígyót ebben a népben. Megjegyzendő: az igazi zsidók nem szemiták, az igazi szemiták pedig nem zsidók. Akiket ma „zsidóknak” hívnak, azok a gonosz entitások tanítványai, akiket a Biblia „annak a régi kígyónak, ördögnek” ír le.  - Az első évezredek elejétől kezdve Kelet-Európa kazárjait pénzváltóként, ördögi „Kígyó Népként” ismerték, amint azt  Izrael nemzet beismerte .

A sátánisták hatalmon vannak, korrupt politikusok és a rendszer egészében felelős személyek. Elméjük ellenőrzése alatt tartják az események teljes ellenőrzését. Kívülről - a nyilvánosság által látott oldalról - ezek a sátánisták teljesen normálisak, de ha váltják őket, akkor nagyon különböző lények. Ennek az elme-ellenőrzési folyamatnak a kezdeményezője a náci „Halál angyala”, Josef Mengele, akit a második világháború után az Amerikai Hírszerzés (CIA) irányító Archon vérvonal-hálózat és a római katolikus egyház segített elmenekülni az Egyesült Államokba és Dél-Amerikába. Azt akarták, hogy az Auschwitz-i „tábori orvos” folytassa beteges genetikai és elme-kontroll kutatásait, amelyeket a koncentrációs táborokban végzett zsidó gyermekekkel kapcsolatban végzett. A nemzeti határok nem számítanak az Archon Crime Cabal tagjainak; ők egy „globális család”.

Sok olvasó számára ezt nehéz elhinni, de nehéz elhinni, még nem jelenti azt, hogy ez nem igaz, hanem azt jelenti, hogy az elme nem hiszi el, és semmi más. Az igazság nem a hitből, az igazság felfogása a hitből nyilvánul meg. Nézze meg az 1998-as BLADE című filmet, amely pontosan ábrázolja a napjainkban zajló eseményeket.

Phillip Eugene de Rothschild, a család több ezer nem hivatalos utódjának egyike részletes levelezést folytatott David Ickével, amelyben elmagyarázza a Deep State Crime Cabal hierarchiáját:

Az élen Európa királyi családjai állnak ... Fülöp herceg ... a „hüllők” vezető biológiai leszármazottja, ahogy David Icke nevezi őket. Közvetlenül alatta vannak a családom hímjei (Rothschildok), mint például a logisztikai és műveleti ügyekért felelős miniszterek bírósága. Hollandia, Spanyolország, Dánia, Belgium, Svédország, Norvégia és néhány más régi osztrák nemesség (Habsburg) jelenlegi uralkodói következnek okkult hatalomban és ebben az összeesküvésben.

Hány gyermeknek és embernek kell még szenvednie okkult erejétől, mielőtt az emberiség felnő és felébred, hogy szembenézzen az őket és valóságukat irányító erő valóságával és puszta gonoszságával? Az Evergreen konténerszállító hajó, amely még mindig a Suez-csatorna Great Bitter Lake-jében várja, nemcsak a globális pénzrendszer megtörését szolgálja, hanem nyilvánvalóan részt kell vennie az egész DS-infrastruktúra felbomlásában, emberi, gyermekeik, szerveik, fegyvereik felett és túl. tömegpusztító és kábítószer-kereskedelem gyűrűinek.

Gondol róla; A DS-Great Reset, mint például a klímaváltozás, a kihalási propaganda, a gazdasági válság, a zöld forradalom és most a Covid-féle  hamisítás,  mind támogatottak a lakosság figyelmének elterelése és megijesztése érdekében, hogy megalapozzák a nagyobb tekintélyelvű ellenőrzést, mint az arcmaszkok viselése és a társadalmi távolságot, miközben a központi központi bankok konglomerátumának pénzügyi épülete összeomlik, és sürgősen helyettesíti.

Mindezek az érvek a megvesztegetett bűnügyi tudósok és politikusok által előállított gyenge, ócska tudományra épülnek, és az MSM-propaganda kanállal táplálják a nyilvánosságot. A Covid ürügyként szolgál a pénzügyi összeomlás elleni küzdelemben és a hatalom megtartásában. Mindez azonban már nem fog működni, mivel további változások következnek; azaz váltás a tengerjogról a földtörvényre, ami világszerte magában foglalja a bírák és ügyvédek visszalépését, akik átképzésük után visszatérhetnek. A központi bank gazdaságának összeomlása, helyébe az embergazdaság lép, adósság és csak arany- vagy eszközalapú helyi valuták nélkül, fix árfolyamokkal, infláció nélkül.

A globális visszaállítás a GESARA-törvény szerinti független QFS pénzrendszer bevezetésével jár. Az orvosi maffia és a gyógyszerek beszállítóinak vége. Helyettesíteni kell a gyógyulást természetes gyógymódok és erőforrások útján. Az elfojtott technológiák, például a szabad energia, az időutazás és még sok más megnyitása. A szabadság és a jólét aranykorszaka áll előttünk.

A Monarchia a Mélyállam komposztjának része

 

A brit királyi család, mint Európa és távolabbi összes királyi vérvonal, a sátánizmusra, a pedofíliára és az okkult tudás manipulálására vezethető vissza a mély rosszindulat érdekében, amely a vérvonal „sötét öltönyeinek” kifejezésével fejeződik be a politikában, a bankügyekben, vállalatok és a média. Mindannyian részt vesznek vagy részt vesznek a pedofília, a sátánizmus, a drogfuttatás és a gyilkosság gigantikus hálójában. Ez most a Szuezi-csatorna örökzöld műveletének eredményeként nyílik meg  , amelyen keresztül eddig 8000 gyermeket és felnőttet szabadítottak fel .

Az Archon vérvonal beteg és erkölcstelen világát Elitnek hívják, miközben időközben felismerik. A bolygót maguknak akarják birtokolni, az emberi faj belülről kifelé történő selejtezésével és módosításával, kényszerű oltással, amint ez most történik.

Karl Marx, 1818 - 1883, a marxizmus atyja az elit által ellenőrzött pénzügyi körök nevében írt, „Das Kapital” című könyve világítja meg a világ teljes irányításának alaptervét. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb pontokat, amelyek lehetővé teszik az olvasók számára, hogy megállapítsák, milyen messzire jutottak, az emberiség felett gyakorolt ​​kontrolljukkal;

 • hamis elvekkel rontja meg az ifjúságot
 • tönkretenni a családokat
 • saját gonoszságaik révén uralják az embereket
 • megszentségteleníti a művészetet és becsmérli az irodalmat
 • tönkretegye a vallás tiszteletét
 • vonja be a papokat botrányos történetekbe
 • korlátlan luxust és őrült divatot vezet be
 • vetik el a bizalmatlanságot a társadalmi osztályok között
 • mérgezi a munkáltatói és alkalmazotti kapcsolatokat
 • keverje fel az embereket a gazdagok ellen
 • tönkreteszi a mezőgazdaságot az iparosítás révén
 • a bérek emelése a munkavállalók előnye nélkül, infláció révén
 • ellenségeskedést keltsen a népek között
 • tegye a műveletlen kormányzást
 • zsarolják a megbukott kormánytisztviselőket
 • gazdagságot elnyelő monopóliumok létrehozása. Mint Shell, Nestle, Heinz stb.
 • felkészülni a világ csődjére a most bekövetkező gazdasági válságok révén
 • tömegeket koncentráljon a népszerű szórakoztatásokra, popkoncertekre
 • a Coviddal folytatott mérgező oltásokkal károsíthatják az emberek egészségét.

Biológiai időzített bombák járása körülöttünk

 

Azok az emberek, akik elég tudatlanok ahhoz, hogy kísérleti oltást kapjanak, amely felgyorsítja a nagyon fertőző szuper törzsek termelését   saját testükben,  biológiai időzített bombákat járnak  és veszélyt jelentenek a társadalomra. ( Természetes hírek )

A globalisták ezt szándékosan teszik, összhangban a globális tömeges irtás céljaival. Kialakításuk szerint a legveszélyesebb és legfertőzőbb embereknek „oltóanyag-útlevelet” adnak, hogy szabadon barangolhassanak a társadalomban, szuper törzsvírusukat messzire terjesztve.

A  legbiztonságosabbak  azok, akiknek erős természetes immunrendszere van, és már felépítettek antitesteket a koronavírus ellen, orvosi beavatkozás nélkül. Ezt a legtöbb ember könnyen meg tudja valósítani egészséges táplálkozás, végül D-vitamin, valamint cink, magnézium és szelén ásványi anyagok, nyugodt alvás, valamint a mérgező ételek és gyógyszerek elkerülése révén. A természetes gyógynövények sokkal jobbak, biztonságosabbak és megbízhatóbbak a betegségek gyógyítására.

Röviden: az oltottak a legveszélyesebbek a társadalomra, és valószínűleg szuper törzsekkel fertőznek meg másokat, amelyek már úgy tűnik, hogy teljes immunitással rendelkeznek a meglévő oltásokkal szemben, más szóval a meglévő oltások nagyrészt elavultak, újakat igényelnek stb. egy egészséges emberi immunrendszer képes kezelni a gyors mutációkat és néhány óra alatt legyőzni őket, nem pedig oltani.

A vakcina valódi orvosi célja  a kevésbé halálos törzsek kiirtása és a vírus adaptációs nyomásának biztosítása, amely felgyorsítja a halálosabb törzsek létrejöttét. Röviden: ez az emberiség teljes világuralmának és pusztításának utolsó szakasza, más szóval civilizációnk és emberi fajunk vége.

Mindez terv szerint volt. Tudták, hogy nem tudják megtervezni a tökéletes fegyvert a laboratóriumban ... gyalogos laboratóriumi kísérletekként munkába kell állítaniuk az embereket. És pontosan ezt éri el az oltás. Ha bárkinek zárlatokra, karanténra és álarcokra lenne szükség, akkor azt be kell oltani!

Más szavakkal: Az oltottak a legveszélyesebbek a közelében! Bárki, aki túl akarja élni a gyilkos „szuper törzs” hullámát, amely most mutálódik az oltottak testében, be kell látnia, hogy az oltottaktól való távolmaradás életkérdés  lehet.

Ismét az oltottak a legveszélyesebbek, ezért kapják a legtöbb hozzáférést a társadalomhoz. Saját önzésükben és tudományos tudatlanságukban ezek az önkéntes biofegyverek önkéntesek segítenek az emberiség ellen elkövetett legnagyobb  bűncselekmény elkövetésében  : egy globális pestis, amelyet decentralizált, felgyorsított, adaptív genetikai alakítás hajt végre, és amely készséges önkéntesek milliárdjain alapul szolgálni mint mutációs laboratóriumok. Ennek a globális orvosi kísérletnek az emberi témákon az egész  náci rezsim  szégyent okoz.

Amikor eljön a következő halálhullám, az MSM  az  oltatlanokat okolja  , annak ellenére, hogy a be nem oltottakat fokozatosan nem engedik sehova. Az oltottak fogják megölni önmagukat és másokat, ők egy „oltó öngyilkos kultusz ” részei . További információ  itt ,

Eszembe juttatni; Legutóbb tömegesen oltották be az embereket; 500 000 000 ember halt meg a tervezett spanyol influenza során, 1918-ban. Mivel az oltottak biológiai időzített bombákat járnak, és  veszélyt jelentenek  a társadalomra.

A PCR-teszt Covid-tamponnal fertőz

A PCR-tesztek Covid-tamponnal fertőznek, és a vakcina egy mRNS-váltó, amelyet alapvetően a mesterséges intelligencia végrehajtására terveztek. Nézze meg ezt a rendkívül informatív videót az oltásról, és döntse el saját véleményét ezekről a veszélyes oltóanyagokról, amelyek az elkövetkezendő milliók során képesek kipusztítani az emberiséget. Mint Atlantisz és Lemuria civilizációjával történt több mint félmillió évvel ezelőtt. Ha a tömeg most nem ébred fel, akkor a civilizációnkat is kiirtják.

Csak a tömeges ébredés állíthatja meg ezeket a bűnözőket, akik valós időben pusztítanak minket. Nyisd ki a szemed és küzdj az életedért!

https://besthirdetes.hu/tudasfa/kozeledik-az-emberiseg-teljes-kihalasa.html

2021.04.06.
16:20

Írta: lowoa

Rendőrök a szabadságért az egészségügyi diktatúra és a szabadság és demokrácia megszűnése ellen

Sonia Vescovacci, a „Rendőrök a szabadságért” nevű mozgalom alapítója rendkívül bátran és a nemzeti rendőrség tagjaként tett esküje értelmében, miszerint a népet szolgálja és védi… elítélte, hogy a koronavírus-válság során túl sok volt a hazugság, a manipuláció és a következetlenség… és aggasztó mértékben szűkült a demokrácia és a szabadság.

 

Mindaz, ami a mostani hamis járvány és a tudományos alapot nélkülöző abszurd és erőszakos intézkedések kapcsán történik nemcsak egészségügyi, hanem igen súlyos gazdasági, technológiai és társadalmi diktatúrához vezet.

 

Feltették maguknak a kérdést, hogy mindez kinek áll érdekében?
Az alkalmatlan PCR-tesztek, amelyek tönkretehetik a társadalombiztosítási rendszerünket, a kormányoknak a lezárásokért és mérgező vakcinákért cserébe felajánlott vesztegetések és kétes finanszírozás… arra ösztönöz bennünket, hogy vizsgálódjunk, tájékozódjunk és kérdéseket tegyünk fel ezzel és egyéb ügyekkel kapcsolatban…

Kötelességünk, hogy VIZSGÁLATOT FOLYTASSUNK, nem érhetjük be a média narratívájával, amely kizárólag félelmet kelt, illetve az inkompetens és bűnrészes kormányéval. Ezért sürgősen újra kell építeni a jogállamot, a közjót, az igazságosságot és a demokráciát, a felelősöket pedig el kell távolítani. Közös feladatunk, hogy helyzetbe kerüljünk és fellépjünk egy jobb, konfliktus- és érdekmentes társadalom érdekében, ahol a közjó érvényesül.

Reaction19

2021.04.06.
09:14

Írta: lowoa

Vas, Zala, Somogy 2021. április 6. 4-7 óra között vérvörös égbolt

Ez is megtörtént, kár tagadni. A polgármestereknek azt üzenem, már késő állítani fénykeresztet, meg fogják mutatni az angyalok, hogy hová nem állítottak, legalább egy orgonabokrot tegyenek oda, elismerve felelőtlen gondolkodásukat. Tehát felhívóm minden olyan ember figyelmét, aki felvette kényszerből, kényszerítve tudatlanságból a Fenevad bélyegét, s nem akar kerülni a pokolba, beszéljen először a családjával, mondja el nekik a lényeget, hogy semmit nem örökölnek, mert minden valószínűleg a bankokhoz kerül. Aztán kezdjen el könyörögni, hogy őt, mint teremtményt segítsék át ezen a szorongattatás útszakaszán az angyalok őszinte bűnvallomást téve, a következőket imádkozva. 


„Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


„Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”
Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
életem egyedüli Reménye,
lelkem egyedüli Világossága!
maradj velem ezért Krisztusom!

Bűnöm beborít engem,
és bánom, hogy vétkeztem.
Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
jöjj, és újíts meg,
mozgass meg bölcsességeddel,
és Szentlelked uralkodjék bennem!
Amen


„Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!” 

Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

http://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf 

Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
és szívünk, lelkünk töltsed el!
Te alkotád a szíveket,
hozd nekik bő kegyelmedet!

2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
kit ád nekünk az Alkotó,
te, élő forrás, égi láng,
szent kenet, égből szállj le ránk!

3.    Te, hét ajándok kútfeje,
Atyánk kegyelmes jobb keze,
az Úr erős ígérete,
sugalmas ajkak ihlete.

4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
és szállj szívünkbe, Szeretet!
Ha testünk gyarló, s lankadunk,
légy mindig éber gyámolunk!

5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
Szent békességed add nekünk!
Te járj, Vezér, utunk előtt,
veszélytől védjen szent erőd!

6.    Add, ismerjük meg az Atyát
teáltalad, és egy Fiát,
és kettejüknek Lelke, te,
örökre légy lelkünk hite!

7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
s ki felkelt sírból, szent Fiát,
s a Lelket, szívünk vigaszát,
most és örök időkön át!

2021.04.05.
12:24

Írta: lowoa

Covid-19: KAMU Oltás, Megrendezett Kórházi Jelenetek! Egy ÁTVERÉS Az Egész!

2021.04.01.
21:57

Írta: lowoa

A védőoltás útleveleket jóval a COVID előtt tervezték

2021. április 1 - 2019. november 1-jén az Autizmus kora  című kiváló kiadvány  a következőket közölte :

Éppen az elmúlt hetekben nyilvánosság nélkül  az Európai Bizottság közzétett egy dokumentumot, amelynek célja, hogy 2022-ig oltóanyag-azonosítót csatoljanak az európai útlevélhez  (kiemelés tőlem)

Csak nézze meg a következő EU-s PDF 1. oldalát:

 

És nem tudnád, hogy a COVID éppen időben érkezett meg annak biztosítására, hogy ezt az idővonalat tökéletesen betartsák.

Csakúgy, mint a SARS CoV-2 vagy a 201-es esemény géntechnológiával módosított eredete, ahol a The Gates Alapítvány, a Johns Hopkins Egyetem és a Világgazdasági Fórum világméretű koronavírus-járványt szimulált csak 3 hónappal azelőtt, hogy háborús játéka „valósággá vált”. Valójában a  201-es  esemény alig néhány héttel azelőtt történt, hogy az EU közzétette volna az oltóanyag-útlevél tervét, és mindkettő ezekből a jelentős co-wink-i-dink-ből hónapokkal a COVID-19-járvány kezdete előtt  történt  .

Amit egy ilyen co-wink-i-dink elárul, az az, hogy az oltóanyag-útleveleknek semmi közük a COVID-hez. Ez csak egy darab egy nagyon régi, jól megtervezett rejtvényben a lakosság feletti ellenőrzés és az alapvető jogok megsemmisítése érdekében.

A védőoltási útlevelek kritikus lépést jelentenek az UDI - az  egyetemes digitális identitás felé .

Még 2019 júliusában kijelentettem, hogy nem lehet olyan UDI-rendszert behozni Amerikába, amelyre nincs szükség „katasztrofális és katalizáló esemény” nélkül, például szeptember 11-én, és feltételeztem, hogy egy ilyen esemény valamilyen éghajlati összeomlás lesz. Még mindig úgy gondolom, ez valószínűleg a helyzet, bár egyesek úgy vélik, a COVID válság  az új 11/9, hogy bejelent egy UDI rendszer Amerikában. Noha a COVID-válság minden bizonnyal elősegítette az alapvető jogok elsöprését, nem hiszem, hogy elég lenne, ha Amerika elfogadja az UDI-rendszert (amely végül megszünteti és felváltja az összes készpénzes tranzakciót).

Arra is kíváncsi voltam 2019 júliusában, hogy mi lesz az amerikai keresztény konzervatívok tízmilliójával, akik az UDI rendszert a Jelenések könyvében megjövendölt „fenevad jelének” tekintik. A vitatott kongresszusi  Marjorie Taylor Greene nemrég az oltásútleveleket összekapcsolta a biblia fenevad jelével ” való  hivatkozásával, és emiatt viszkózusan megtámadták.

Hogy világos legyek, nem tulajdonítok nagy súlyt a „fenevad jelének” állításban, de nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy tízmillió ACC-t igen, és ezt senki sem hagyhatja figyelmen kívül a vita bármelyik oldalán. Nem hagyható figyelmen kívül olyan progresszívek, liberálisok és konzervatívok milliói sem, akik szintén nem támogatják a fasiszta oltóanyag-útlevélrendszert (állítás a fenevad jelzése szerint) Egy politikai és kulturális csatára készülünk Amerikában, amely a Trump-éveket úgy fogja tekinteni, mint egy séta a parkban.

 

süti beállítások módosítása