2021.04.11.
13:20

Írta: lowoa

A gyermekek a koronavírus-intézkedések ártatlan áldozatai

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A gyermekek maszkviselésre kényszerítése bűncselekmény. Több mint 332 millió gyermeket érintenek a koronavírus miatti lezárási és más abszurd intézkedések, amelyeknek súlyos következményei vannak, és ezek az információk nem jelennek meg a hivatalos médiában, mert cenzúrázzák őket.

Jövőjüket illetően a fiatalok több mint egyharmada „reményvesztett” a koronavírus-járvány miatt és ennek következtében nő a kiskorúak körében elkövetett öngyilkosságok száma.

Nekünk polgároknak kell kezünkbe vennünk a sorsunkat és jövőnket és határozottan és eltökélten NEM-et kell mondanunk és arra kell kényszerítenünk az államot – nem erőszakos, de határozott fellépésekkel –, hogy haladéktalanul vessen véget ennek az őrületnek. Ellenkező esetben mi is cinkosokká válunk gyermekeink lelkének meggyilkolásában. Ha továbbra is részt veszünk ebben, immár nem leszünk emberi lények, hanem lélek nélküli, távirányítással működő transzhumán gépekké válunk. És itt nem a közeljövőre vonatkozó tervekről van szó, mert már most is pontosan ez történik!

komment

süti beállítások módosítása