A háttérhatalom legjobban rejtözködö komponenséröl, az olasz fekete nemességröl lesz szó kínkínos részletekkel. Korabeli pápák és olasz fönemesek jelenkori leszármazottai, kiknek a nyilvánosság már a nevét se ismeri, holott az illuminátus-szabadkömüves hierarchia legtetején mozognak, nagyhatalmú lovagrendekbe szervezödve, és mozgatva a történések szálait világszerte. A leghatalmasabb lovagrendjük a Máltai Lovagrend, mely nemzetközi jogi értelemben "terület nélküli" államként müködik, a képviseletei diplomáciai védelmet élveznek szerte a világban, hogy védve legyenek mindenfajta földi hatalomtól. De vajon mi szüksége van egy állítólagos "karitatív szervezetnek" ekkora védelemre? Nos, azért mert a karitás egy olyan álca, melyet a "polip feje" húzott fel magára! A diplomáciai mentességre valójában a "polip" védelme érdekében van szükség, melynek feje Rómában található. A Máltai Lovagrend irányítja az uralkodóházakat, a kormányokat, a titkosszolgálatokat, a nemzetközi bankrendszert és a világ szinte összes maffiáját, beleértve a hatalmas drogcsempész hálózatokat is. Magának a lovagrendnek élén viszont hemzsegnek az olasz fekete nemesi klánok, olyan emberek akiknek még a nevét se ismeri a nyilvánosság.

 

A Máltai Lovagrend tényleges irányítója már régóta Carlo Massimo herceg:

https://www.orderofmalta.int/2000/12/21/order-malta-italy-sign-health-agreement/

"... and the President of the Italian Association of the Order of Malta, Prince Carlo Massimo."

A Massimo klán a legösibb, ebböl kifolyólag illeti meg a jog, hogy az olasz fekete nemesség élén álljon. I Anasztáz pápa (meghalt 401-ben) és I. Paszkál pápa (meghalt 824-ben) is már Massimok voltak - több mint ezer évvel ezelött.

A képen a feleségével Giorgia Pacellivel látható, a szintén fekete nemes Pacelli klán jelenkori leszármazottjával.

 

Eugenio Pacelli például XII. Piusz pápaként (1938-1958 között) volt ismert, és a máltai lovagrendes náci alkancellár, Franz von Papen kulcsszerepet játszott a pápai trónra juttatásában.

 

Alább pedig Fabrizio Massimo-Brancaccio herceg a feleségével látható, akit számos nemzetközi bünszövetkezet, az olasz Cosa Nostrától át dél-amerikai drogkartellekig, "tiszteletbeli elnökének" tartanak. Ezeket mindet a háttérhatalom hozta létre társadalmi rothasztás céljából. Különösen a drogkartellek fontosak nekik, már az 1960-as évektöl kezdve popularizált "drogkultúra" (Beatles, John Lennon stb.) megalapítása óta, melyet azonnal kereszteztek a "popkultúrával", s mindezt az ifjúság lerohasztása céljából hozták létre. Az összes nemzetközi bünszövetkezet köteles "százalékot fizetni" a háttérhatalomnak, melyet gyakran a Vatikán Bankjában mosnak tisztára a Massimok közremüködésével.

 

A SAIPR egy rejtélyes politikai "tanácsadó" szervezet, mely saját bevallásuk szerint számos közép-európai kormány és párt "tanácsadója" (vagy inkább háttérirányítója?) volt, például a magyar miniszterelnöké, a Magyar Demokrata Fórumé, a FIDESZé és Duray Miklós Együttélés politikai mozgalmáé itt Szlovákiában (utóbbi szervezet jelenleg "Magyar Közösség Pártja" néven ismert)

http://saipr.com/about/

They consulted for the Prime Minister of Hungary, the Hungarian Democratic Forum, Fidesz, the Democratic Convention in Romania, the Party of Co-existence in Slovakia

 

Eme fura "tanácsadói" szervezet élén az Odescalchi fekete nemesi klán jelenkori leszármazottja, Daniel Odeschalchi áll.

 

XI. Ince pápa (1661-1689) alias Benedetto Odeschalchi

https://hu.wikipedia.org/wiki/XI._Ince_pápa

Carlo Odeschalchi

https://en.wikipedia.org/wiki/Carlo_Odescalchi

1837-1841 között a Máltai Lovagrend irányítója, a késöbbi XIII. Leó pápa papi felszentelöje

 

A Máltai Lovagrend szinte mindenhol ott van, ahol nem is gondolnánk!

 

A lovagrend "tengerészeti szárnyát" Carlo Massimo herceg felügyelete alatt a Glucksburg-ház, a dán királyi család irányítja (a viking hajós múltból adódóan). A pici kis Dánia a Máltai Lovagrenden és királyi családján keresztül feltünöen nagy befolyást tud gyakorolni a dolgok menetére a világban. A világ legnagyobb hajózási vállalata a dán Maersk, mely mögött a valódi eröt a dán királyi család, a "lovagrend" tengerészeti szárnyának a vezetöje képezi.

https://hajozas.hu/magazin/kulfold/sotet-fellegek-maersk-dania/

A másik, jóval kevésbé ismert arcuk, hogy a Glucksburg ház áll az Egészségügyi Világszervezet létrehozása mögött, és kulcsszerepe van a fiatalság (szennyezett) védöoltásokkal való rejtett mérgezése mögött.

A WHO európai szárnyának Koppenhágában tartott csúcstalálkozóján mint "patrónus" (valójában háttérirányító!) részt vett a dán koronaherceg felesége:

http://kongehuset.dk/nyheder/hkh-kronprinsessen-deltager-i-whos-69-regionalkomitemoede-i-koebenhavn



Financial Times, 2016.3.16

Jonathan Doria Pamphilj herceg és az ezerszobás palotája Rómában
https://www.ft.com/content/6be0d498-e51f-11e5-a09b-1f8b0d268c39

Ez a muki is ám említésre méltó, nagyonis! Ö a Doria Pamphilj fekete nemesi klán mostani leszármazottja, és Itália egyik legnagyobb privát mükincsgyüjteményének boldog tulajdonosa. A szinte felbecsülhetetlen értékü mükincseket a római híres bevásárló utcán, a Via Del Corso-n található palotáiban örzik.

A nagy elöd:

X. Ince pápa alias Giovanni Battista Pamphilj
https://hu.wikipedia.org/wiki/X._Ince_pápa

Alighanem foroghat a sírjában, a jelenkori utód ugyanis vadliberális, és a homoszexualitás propagálása által a gyerekek nemi identitását és a családokat szétverni hivatott libcsi propaganda fö szószólója, és egy kisfiúkat eröszakoló okkult-pedofil hálózat irányítója. Vagy ki tudja, lehet hogy a nagy elöd is már hasonló szerzet volt?!

Jonathan Doria Pamphilj hercegnek ezentúl jelentös háttérirányítói befolyása van a nemzetközi bankrendszerre a Goldman Sachs óriásbankon keresztül, mely az Európai Központi Bank korábbi elnökét, Mario Draghit is adta.


Balról jobbra: Donald Trump, a cseh származású ex-felesége Ivana Trump és Roffredo Gaetani herceg, Trump háttérhatalmi "fönöke"

Rossz nyelvek szerint sokáig dugta nemcsak Trump exfeleségét, de még tinédzserkorában a lányát is. Mivel Trump homokos, nöre rá se bír nézni, így nem hiszem, hogy túl érzékenyen érintette ez a karrierje érdekében hozott áldozat!



Gaetani gerceg Trump korábbi feleségével és lányával Ivanka Trumppal (szintén dugta!)



Trump másik - alacsonyabb rangú - háttérhatalmi mentora a homoszexuális kazár-zsidó Roy Cohn volt, aki körül hemzsegtek az olasz szervezett bünözöi figurák, pláne a hírhedt Gambino bünszövetkezet maffiozói.

https://rationalwiki.org/wiki/Roy_Cohn

After his resignation, Cohn spent the rest his career in private practice in New York. His clientele included major mafia figures (Tony Salerno,[15] Carmine Galante,[16] John Gotti and Carlo Gambino[17]) as well as other high profile clients.

Cohn served as Donald Trump's attorney from 1973-1978







A Gambino és Gotti bünszövetkezetek valamint a jelen korunkban nagyon hatalmassá vált Ndrangheta bünszövetkezet háttérhatalmi "felügyelöje" Roffredo Gaetani herceg.


Az ösi Caetani/Gaetani fekete nemesi klán a múltban szintén több pápát is adott a világnak:

II. Geláz pápa alias Giovanni Caetani (1060-1119)
https://hu.wikipedia.org/wiki/II._Geláz_pápa

VIII. Bonifác pápa alias Benedetto Caetani (1230 - 1303)
https://hu.wikipedia.org/wiki/VIII._Bonifác_pápa

Roffredo Caetani herceg a feleségével jelen korunkban:

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=310:nagy-varos&catid=15:egyeb&Itemid=51