Az elmúlt három évben megszaporodtak Európában az úgynevezett „terrorista” merényletek.

 

NEM TERRORISTÁKRÓL, HANEM BÉRGYILKOSOKRÓL VAN SZÓ

Európában a terrorista merényletek a 70-es években kezdtek elszaporodni, akkoriban az olaszoknál a P2-es szabadkőműves páholy rendelte meg ezeket, míg Németországban a Vörös Birgádok nevű bandák, akik mögött szintén zsidó érdekek húzódtak meg. A háttérről és a megrendelőkről akkor sem és azóta sem beszélnek. Az első nagyobb feltünést keltő tömeggyilkosságot a norvégoknál követte el a szabadkőműves ügynök (Breivik), aki 2011-ben 77 fiatalt és több felnöttet ölt meg. Jelenleg fényűző börtönben tölti idejét. Most nem soroljuk fel az összes többi merényletet, amelyek az USA-ban történtek főleG, majd áttették a célpontokat Európa meghatározott országaiba. Először a franciákat vették célba 2015-ben a zsidó szennylap szerkesztőségénél, de ez az ügy egy nagy szélhámosság volt, amit most nem részletezünk. Ezt követően Németország volt a célpont és kisebb mértékben a svédek. Sokan azt hihehették, hogy ezzel vége a megtámadott országok sorának. Most újabban Angliát szemelték ki, de ennek is meghatározott célja volt. A hírekben és a világsajtóban mindenütt úgy állítják be ezeket az ártatlan lakosok elleni merényleteket, mintha ezeket valami vérgőzös, bosszúálló iszlám egyének ötlete lett volna, holott ők valójában csak bérgyilkosok, parancsvégrehajtók. Az is hazugság, hogy az Iszlám Állam adta nekik parancsot, mert ilyen állam nincs, csak egy titokban tartott terrorbanda, akiket főleg amerikai fegyverekkel láttak el és a célokat Izraelből üzengetik meg nekik, összefogva a CIA-val. Közel jó öt év telt el, de még semmilyen Iszlám Állam vezetőt nem neveztek meg pontos névvel. Hát meg hogy lehet? Miközben mind Ameriában, mind Izraelben pontosan tudják kik a terrobanda vezető, akiket néha emlegetnek, de nem név szerint. Az időpontot, a célpontokat, az országokat és azt hogy hol és hogyan követik el a merényleteket, azt a cionista szabadkőművesek döntik el. Hogy mennyire megtervezett módon gyilkolnak és mennyire leplezik a szándékaikat, az most Angliában az elmúlt négy hónapban kiderült, mivel annyira primitív módon cselekedtek, amiből vissza lehet következtetni az eltervezett céljaikra.

Tegnap a rádióban a szakértők jó fél óráig szövegeltek a legutóbbi angliai választások eredményeiről, de a miniszterelnöknő rossz szereplése, pártjának gyengüle kapcsán egyáltalán nem hozták fel a bekövetkezett három merényletet. Mi volt ezekkel a célja a szabadkőműveseknek? Az, hogy Angliát legyengítsék amikor az EU-ból való kilépési tárgyalásokra sor kerül, ugyanis Theresa May „kemény” kilépést és kemény tárgyalásokat hirdetett meg az EU-val szemben, mivel az EU valami elképesztő nagy számlát nyújtott be az angoloknak, hogy fizessenek a kilépésért. Ebben az angolok elleni bosszúállásban valószínű Soros keze is benne lehetett, hiszen időközben már nyílvánvalóvá vált, hogy az EU szálait is ő mozgatja. Még az első két merényletet (London és Manchester) úgy ahogy el lehetett könyvelni, de a megrendelő gyilkosok csak most buktak le, amikor az angol szavazás előtt pár nappal előjöttek a harmadik merénylettel. Csak azért, hogy a kormányfő pártját legyengítsék a választáson és ez sikerült is nekik.

Az első londoni merénylet március vége felé volt, ahol 5 halott volt a londoni hídon és a parlament közelében elkövetett merényletnél. A következő nagyobb figyelmeztetés May kormányfőnek a manchesteri merénylet volt 22 áldozattal, majd közvetlenül a júniusi választás előtt jött a harmadik merénylet egy másik londoni hídon.Kép: 1-ső kép lezüllesztett angol rendőrök iszlám köszöntéssel szórakoznak, 2-dik kép az első londoni merénylet, ahol a parlament közelében egy rendőrt leszúrtak 3-dik képen, mert az angol rendőrnél nem lehet lőfegyver...4-dik kép igen érdekes, mert a mentőhelikopter odalán alul jól látható a „freemasons” szabadkőművesek felirat. Az 5-dik képen a legutóbbi gyilkosok, a 6-dik képen a manchesteri ártatlan áldozatok

 

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/terrorista-%C3%A1llamok-rendelik-meg-gyilkoss%C3%A1gokat