2017.05.24.
05:55

Írta: lowoa

Világ kormány a magyar kormány

Világ kormány a magyar kormány(Ez egyébként valójában is így van, hiszen ezt mi tudjuk a világon a legjobban...)
Akkor kezdjük az elején. A Soros az ugye egy ügyes "magyar, ember", neki van az Európai Unió Parlamentjében a legnagyobb frakciója.
Nyilván ha ez igaz akkor Amerikában sem lehetett volna Trump az elnök, ha nem a mi Sörös Gyuri bácsink embere lenne, mivel ő sajtó hírek szerint pedig nem őt, hanem a Clintonnét támogatta?
Megmondom én a frankót, hogy mi ezzel a mi Sorosunkkal a helyzet, jó ügynökként tevékenykedett odakünt a nagyvilágban, jó elvtársnak ismerték, és 68-as Nyers Reformerrezsőék és az MNB-s Fekete Jani bácsiék az állam párt guruló dollárjait bízták a mi Gyuri bácsinkra, hogy kezelje azt kvázi alapítványi pénzként - mint mostanában a Matolcsy a Pallas Athéne alapítványokat tőkésítette fel hasonló képen -, melyből a kommunista vezetők gyerekeinek taníttatását valamint "létfenntartásukat" kell biztosítani.

Gyuri bácsi tisztességesen helyt állt, felnevelte és helyzetbe hozta ezt a sok jobb és bal, meg mit tudom én milyen oldali kis mocskot, azaz kiképeztette őket profi tolvaj csaló hazaárulónak.

Jelenleg Orbán Viktor a legsikeresebb neveltje, mivel 1100 bankszámlája van a világba, ahol a hazánkból csak két év alatt ellopott 5000 milliárd forintot pihenteti, ráadásul nem kizárt, hogy már a Viktor a Soros. A köztük lévő balhé nem valódi, ugyanúgy, mint ahogy a Simicska Orbán balhé se valódi, illetve a Gyurcsány Orbán balhé is csak a részünkre fenntartott NER színházában előadott Kálmán Imre nagyoperett, mint ahogy a Vona polgári körös vonaglása is az volt, hiszen ő pedig egy Orbán ivadék.

Még komolyabbra fordítva a szót, ha valakinek ez így még nem világos - tegnap és mai is teszteltem ezt a kis előadni valónkat a kecskeméti vármegye előtti kiskocsmák túlnyomó részt derék törzsgyökeres baloldali politikailag igen érzékeny vendégeit, akik arra kérdésemre, hogy tudjátok e ki a Soros az válaszolták igen hevesen, hogy a fideszesek szerint, maga a patás ördög. Majd igen megrökönyödve hallgatták meg a fentieket, mivel rólam tudják, hogy abszolút megbízható titkosszolgálati forrásokból tájékozódom csak és kizárólag - akkor elmondom, hogy a mindenkori magyar kormány a felelős a világban történtekért, háborúkért és bármi másért, mivel ez a sorosnak titulált nemzetközi, egyébként valójában pénzügyi hálózatot ami oligarcháink, azaz a "mi zsidóink" irányítják, nem zsidózok ám, csak pusztán közlöm, hogy mindenki zsidó, csak van a gazdag zsidó, meg a szegény zsidó.

Gondoltátok volna? Remélem nem sokára nagyobb nyilvánosság előtt tudom folytatni az állampolgár társaim hiteles tájékoztatását, addig is ezen a fórumon rendelkezésre tudok állni, ha valakinek kérdése van a témában.

Magyarul, most még Baló nélkül, a mi kormányunk a felelős a világon az összes tőzsde krachkért, vírusok kifejlesztésért, drog -és ember kereskedelemért stb.


2017.05.24.

/Borbély József/

komment

süti beállítások módosítása