“Isten is transzvesztita!” Botrányos misét tartott három “pásztor”.

Transz pásztorok misét celebrálnak.Transz pásztorok misét celebrálnak.

 

Elképesztő jelenet zajlott le egy kubai templomban, ahol három transzgender (!) “pásztor” tartott misét. Egyikük azt állította, Isten is transznemű.

 

A kápolnát szívárványos zászlók dekorálták, miközben a brazil, kanadai és amerikai transznemű lelkészek éppen misét celebráltak. Kubában ez volt az első ilyen alkalom.

 

“Ma este azt ünnepeljük, hogy minden ember egyenlő, ez egy új korszak Kubában” – fogalmazott Alexya Salvador, a brazil transznemű. A születésekor még Alexander névre hallgató lelkész egy fekete ruhát viselt, némi fehér szalaggal és csipkével díszítve.

 

 

“Isten szeretete radikálisan befogadó”

 

– hangoztatta.

Mise a befogadásról.Mise a befogadásról.

A pénteki mise a csúcspontja volt annak háromnapos konferenciának, amit a nemzetközi Metropolita Közösség Egyház szervezett a transzszexualitás és a teológia kapcsolatáról.

 

Sosem volt még ilyen mise a világon.

 

“Ez nem csak Kubában páratlan, hanem valószínűleg az első ilyen esemény az egész világon” – hangoztatta Allyson Robinson, a transznemű washingtoni transz lelkész.

 

A konferenciát a homofóbia elleni küzdelem nemzetközi világnapján rendezték meg. Az esemény egyik pontján Salvador arról értekezett, hogy,

 

Isten transznemű, mert a Szentháromságban levő Szent Szellem női nemű és mellette van az Atya és a Fiú.

Salvandor egy fotóval.Salvandor egy fotóval.

Elaine Saralegui, az MCC kubai ágának leszbikus pásztora reméli, hogy a rendezvény arra bátorít mindenkit a világon, hogy felismerjék: a keresztény és transznemű lét nem összeegyeztethetetlen.

 

Salvador szerint mindenkinek biztosítani kellene a jogot, hogy családja lehessen. Ő két gyermeket fogadott örökbe, köztük egy transznemű lányt. “Hiszem, hogy Isten ezen érintése eljön a kubai társadalomba is.”

 

Forrás: Reuters

http://breitportal.hu/2017/05/19/vatikani-pap-meleg-szentek-fognak-koszonteni-minket-mennyben/
http://breitportal.hu/2017/06/01/isten-transzvesztita-botranyos-miset-tartott-harom-pasztor/A Mise formájában történő változtatás hamarosan bemutatásra kerül Egyházamban.

 

Nyomtatóbarát változat

2013.06.29

Drága szeretett leányom, figyelmen kívül kell hagynod azt a gyűlöletet, mely azok szájából ömlik, akik azt állítják, hogy ők szent emberek és hűséges követői az Én Mélységesen Szeretett Édesanyámnak. Tudnod kell, hogy a veled szemben mutatott gyűlölet sokkal rosszabb lesz, mint bármelyik, előtted jött más próféta esetében. Nem azért mondom ezt neked, hogy megijesszelek téged, hanem csak azért, hogy elfogadd ezt a tényt, és hagyd figyelmen kívül a gonoszságot. Valahányszor Isten Jelenléte ismertté válik az emberek között, mindig a fenevad gonosz reakcióját fogja kiváltani, aki másokon keresztül fog munkálkodni, hogy megtagadja Isten Igéjét.

Leányom, a Mise formájában történő változtatás hamarosan bemutatásra kerül Egyházamban. Ez sokak számára nagyon zavaros lesz, és ők nem fogják felismerni a hazugságokat, melyek az új imákba foglalva lesznek előadva. Jelenlétemet a legravaszabb módon fogják érvényteleníteni, de azok, akik az új formátumot követik, miszerint Valós Jelenlétemet megtagadják, képtelenek lesznek arra, hogy úgy mutassanak be Áldozatot Istennek, ahogyan annak lennie kell. Leányom, ennek a kinyilatkoztatásnak megvetés lesz a következménye lényed számára, de tudnod kell, hogy ez meg volt jövendölve. Követőimnek azt fogják mondani, hogy a Szentáldozás mindenkire vonatkozik – mindenhol –, hogy eggyé egyesülve, szeretetet mutassanak egymásnak. Lassan, de biztosan a Szentmise nem fog többé a Szent Áldozatról szólni. Ehelyett a szertartást úgy fogják összeállítani, hogy az embernek adózzon tisztelettel, és megtévesztenek benneteket, hogy Oltárom előtt és az egész világ tabernákulumai előtt egy konfrontációnak legyetek tanúi.

Az a nap, amikor a napi áldozatok megszűnnek nincs messze. Tudnotok kell, hogy Én most azért jövök, hogy figyelmeztesselek benneteket, hogy majd ne éhezzetek. Amikor meg fognak fosztani benneteket Jelenlétemtől, akkor Szentlelkem nélkül maradtok és nehéznek fogjátok találni, hogy közel maradjatok Hozzám.

A szavak, melyeket használni fognak, hogy megtévesszenek benneteket, tartalmazni fogják a „mindenki javára – Isten minden gyermekének egyesítésére” kifejezést. A Mise új értelmet fog kapni. Kereszthalálom feledésbe fog merülni és annak minden okát újra fogják értelmezni. Emlékezzetek majd azon a napon a most nektek adott Szavaimra. Fogadjátok csak el a helyettesítést és akkor a Jelenlétem el fog tűnni. Én veletek leszek, de nem az Én Testem lesz az, amiben részesítenek majd benneteket.

Azoknak, akik nem hisznek azon gonosz tervben, melyet már létrehoztak annak érdekében, hogy minden Nyomomat eltöröljék, a következőket mondom. Amikor már nem leszek, keresni fogtok Engem? Amikor megszentségtelenítik Szent Eukarisztiámat, szabadkozni fogtok azok helyett, akik ezért felelősek? Vagy követni fogtok Engem és hallgatni fogtok az Igazságra, amikor hazugságokkal lesztek körbevéve.

A választás a tietek lesz.

Jézusotok.