2015.07.25.
10:51

Írta: lowoa

Migráció mint csodafegyver

Mestersegesen elŐidezett nepvándorlás !

Az Afrikaiakat, az Azsiaiakat a  csempészek 40 ezer euróért/4 fős család hozzák Európáig. Onnan 10 ezer dollárért hozzák a Szerb Magyar határig. Ez több mint 15 millió FT, és akkor még csak a Magyar határnál vannak. Miből is fizetik azok az emberek ahol az éves jövedelem 1000-3000 dollár között van. Semmiből. Ezt azok finanszírozzák akik ránk szabadították őket, akik azt akarják, hogy ellepjenek. De nézzük csak meg kik szaporították el őket a hidegháborúban 1960-90 között? Bizony az USA és egy két nyugati szövetségesük. A terület bitorlásért élelmezték őket (mást persze nem adtak nekik. Technikát, termelő eszközt, csak lisztet, rizst, tejpórt, alapvető élelmiszert.) Ezeknek a területeknek a népesség eltartó képességét 10 szer meghaladó mértékben szaporodtak el és erről a "jó szokásukról" ( a tömeges gyerek gyártásról mint ösztön lények) ma sem mondott le a sok tudatlan, tanulatlan népség, amelyik 40-50 éven keresztül mesterségesen el és fenn tartott lényként éltek. A világromboló aberráltaknak tökéletesen megfelelt ez a néptömeg a céljaik elérésére. Az Európai fehérek keveréséhez, majd a fehérek teljes eltüntetéséhez Európában. Majd 1990 után úgy ott hagyták őket mint mesterségesen túlszaporított embertömeget, éhen, szomjan elképzelhetetlen mértékben túlszaporodva mint eb  a szaharat. Ez nem menekült ügy! Ez népvándorlás, amit egyesek tudatosan ki és felhasználnak, mert ha ezt menekült ügyként értelmezzük akkor a világon 6 milliárd ember tehetné ugyan ezt. De honnan hova meneküljön 6 milliárd ember? Mert földünk csak egy van.


A 20-adik század csodafegyvere az atombomba volt, a 21-ediknek a mesterséges népvándorlás. Lényege: szegény Dél és Délkelet foglald el, vedd el és ülj bele a készbe ami a dőzsölő Nyugaté.
Hogy jött létre ez a helyzet?
1. A Dél és Délkelet túlnépesedett - ezt területe már nem tudja eltartani, s a "felesleges rész" kirajzik. Vagy végtelen háborúk űzik el népeiket.
2. A kolonializmus eltörlése korán történt - az infrastruktúra felépítése előtt.
3. A törzsi háborúk lényegében megszűntek.
4. A modern és ingyenes gyógyszerek következtében a gyermekhalandóság nagysága lecsökkent.
5. Az általános nyugdíjrendszer hiánya miatt a családokban sok gyermek kellett az öreg szülők eltartásához.
6. A mobil-telefonok gyors elterjedése megismertette a tömegeket a fényezett gazdag Nyugattal és ez, mint "ígéret földje" elementáris vonzást gyakorol.
7. A világ háttérhatalma felismerte a migráció óriási lehetőségét az európai nemzetállamok megroppantására és az Európai Egyesült Államok megteremtésére, melyek eddigelé igencsak akadoztak.
8. A háttérhatalomnak hirtelen került elég pénze áttételesen megindítani a tömeges migrációt, s annak célirányt szabni.
9. Az új népvándorlás sikeréhez egy világvallás szélsőséges csoportja adja az ideológiai alátámasztást és motivációt, mely fanatizmust ad a migrációs tömegeknek és mert mindig harcosan keresztényellenes volt.
10. A Nyugat mely 200 éve mindent megtett saját elvi alapjainak a 2000 éves Kereszténység diszkriminálására, aláásására, és rejtett vagy nyílt üldözésére - mára már csak valami szublimált humanizmus elveibe kapaszkodik görcsösen, amellyel a küszöbönálló konfrontációban sem azt, sem magát nem fogja tudni megtartani.

A történelem azt bizonyítja, hogy ha egy társadalom elérkezvén hatalma csúcsára, kiváltságos helyzetét, gazdagságát önmaga kedvtelésére, az élet gyönyöreinek habzsolására, s mások egyre nagyobb kizsákmányolására fordítja, akkor menthetetlenül az atomizálódás, a szétesés, és a pusztulás újtára csúszott. Ez volt a végzete az ókori Új-babilóniai birodalomnak, a Görög-Római világhatalomnak és a hatalmas Karthágónak.
Karthágó a Föníciaiak által alapított gazdag kereskedő város volt Észak Afrikában, mely erős birodalommá fejlődött. Kora másik nagy hatalmával, Rómával versenyzett s három háborút is vívott. Volt amikor a híres Hannibál modern "harci elefántjaival" Róma kapui előtt állt - s végül mégis vesztett. Kereskedői megunták a hadsereg drága tartását - élni akartak és nem háborúzni. Karthágót hármas fallal vették körül - és biztonságban érezték magukat. Scipio, a római hadvezér, seregével nem a falak ellen indult, hanem a kikötőben szállt partra. Végül is Karthágó örökre elpusztult. Romjai Líbiában turista látványosság.
Nyugat ma csodafegyvereiben bízik az atom, a biológiai, és kitudja még milyen elektronikus vagy sugár-fegyverekben s legyőzhetetlennek tudja magát. Hadseregei fenntartását, különösen az európaiak, drágának és fölöslegesnek tartják, mert sokba kerül, s mindez dőzsölésük és kedvteléseik rovására megy s elhanyagolják.
Vakságukban nem látják, hogy a népvándorlás fegyvertelen hódító hullámai ma is a tengeri kikötőkön át érkeznek, lélekvesztőkön és gumicsónakokon.

Megoldás lehetne: visszaküldeni a többséget kiindulási pontjaikra. Ellátva őket a fenntartásukból megspórolt összegből. Megtérni a Nyugatot eddig megtartó megújított Kereszténységhez, mely képes erős társadalomban összefogni az egyedeket és népeket.
A kirajzott tömegek ne a készbe akarjanak beülni, hanem teremtsék meg a maguk élhető és fejlődő társadalmát. Ehhez Európa segítséget és szakértelmet tud adni!

Prof. Dr. Pungur József
volt afrikai tanár


(E-mail-ben jött)

komment

süti beállítások módosítása