2015.05.15.
15:32

Írta: lowoa

Betegen és becsapva – lányok HPV oltás után - A dán TV bemutatta a gyógyszeripart leleplező filmet

 

“TV2 Denmark valami olyat tett, amit az USA vezető média hálózatai nem mernének megtenni: megvizsgálták a HPV oltás ellentmondásait, amiről sokan azt állítják, hogy oly sok fiatal nő életét tette tönkre, és közzétették kutatásuk eredményét.

A cikkben a dán TV2 országos TV csatorna által nemrég bemutatott dokumentumfilmet találjátok magyar felirattal a HPV oltástól károsodást szenvedett fiatal dán lányokról.
4 dolgot emelnék ki:

1. A HPV elleni védőoltás nem kötelező Magyarországon. Reméljük, ez így is marad.
2. Magyarországon a Merck másik készítményét, a Cervarix nevűt használják. Nem tudom, mi a különbség, és van-e, a Gardasil és a Cervarix között. A leírás szerint ugyanazon törzsek elleni oltás.


3. A Dániában végzett kutatás szerint 100,000 főre 2500 oltási mellékhatás jut szemben a 12.1 megelőzött rákos megbetegedéssel. Tényleg megéri?

4. Az oltás dániai bevezetése után nőtt a méhnyakrákos esetek száma. A gyártó tanulmánya szerint azoknál, akik korábban már átestek a HPV azon vírustörzsei általi fertőzésen, ami az oltóanyagban benne van, az oltás után 44.6%-kal nagyobb az esély rákot megelőző állapot diagnózisának. (Merthogy a HPV-t rutinból nem vizsgálják, és lehet panaszmentes, nem vizsgálják az oltás beadása előtt sem, hogy fennáll-e fertőzöttség, és 1-2 év alatt a szervezet egyedül is leküzdheti, tehát lehet, ki sem derülne, hogy valaki átesett már a fertőzésen. És az oltás csak néhány törzs ellen véd (?), de sokkal több van.)

A film fordítása elkészült.  Magyar feliratért klikk a felirat gombra !

“TV2 Denmark valami olyat tett, amit az USA vezető média hálózatai nem mernének megtenni: megvizsgálták a HPV oltás ellentmondásait, amiről sokan azt állítják, hogy oly sok fiatal nő életét tette tönkre, és közzétették kutatásuk eredményét.


2013 decemberében Katie Couric készített egy műsort a HPV elleni Gardasil oltásról, ahol meg merte interjúvolni annak a lánynak az édesanyját, aki nem sokkal az oltás beadása után meghalt. Couric műsorát nem lehet éppen oltáspártinak nevezni.
Az érme mindkét oldalát megmutatta, és nagy hangsúlyt helyezett a gyógyszeripari oldalra, akik azt állították, hogy az oltás biztonságos. A vezető médiától mégis éles támadások érték, és bocsánatkérésre kényszerítették azért, mert kérdéseket mert feltenni a HPV oltás lehetséges kockázatairól.

A hivatalos amerikai médiában tapasztalt ennyire nyilvánvaló cenzúra mellett üdítő azt látni, hogy a dán média elkészítette ezt a dokumentumfilmet angol felirattal, hogy a világ többi részén is megnézhessék. Családokat és orvosokat kérdeznek benne, és a kemény kérdések nincsenek cenzúrázva. Az USA-hoz hasonlóan ezek az oltáskárosult lányok nem kapnak segítséget a kormányuktól, mert a kormány hevesen tagadja az oltási károsodások létét is, ezzel őket és szüleiket is becsapja és cserbenhagyja.

A képen szereplő lányok mind a HPV-oltás beadása után, azok "mellékhatásaként" haltak meg. Az esetekről szóló beszámolókat mind megtaláljátok a keresőbe beírva kulcsszavakat, de segítségül néhány link: Autoimmun betegségeket okoz a HPV-oltás LINK 1 - LINK 2 - LINK 3 - LINK 4

2015. március 25-én a dán TV2 nemzeti televíziós csatornán mutatták be a HPV oltásról szóló dokumentumfilmet, amelynek címe:

A beoltott lányok – betegen és becsapva.

A film 3 lány állapotát mutatta be részletesebben, akiknek újfajta súlyos tünetei lettek miután a Gardasil nevű HPV elleni oltást megkapták. Egy dolog közös bennük – a világon több ezer lányhoz hasonlóan – hogy egészségesek voltak, mielőtt megkapták az oltást, és most súlyosan betegek.


Mind a három lányt megvizsgálták tetőtől talpig, és semmilyen diagnózist nem tudtak megállapítani, és nem tudnak segíteni a tüneteiken, ahogy más országokban élő lányoknak sem, akik megbetegedtek a HPV oltás után.

A dokumentumfilmben a Frederiksberg Kórház 2 dán orvosa nyilatkozik, akik azt mondják, hogy soha ehhez hasonlót nem tapasztaltak egész eddigi praxisuk során. Mindkét orvos elmondta, hogy összesen 4 alkalommal küldtek levelet a Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóságnak az elmúlt évben, amelyben figyelmeztették a hatóságot a HPV oltás lehetséges szövődményeire.

A Frederiksberg Kórházból Dr. Louise Brinth személyesen vizsgált meg 80 lányt, akikről azt gyanította, hogy a HPV oltás szövődményeitől szenvednek. Azt mondja:

„Mindannyian szédülnek, elájulnak, és a többségüknek súlyos fejfájásai vannak – gyakran krónikus fejfájásuk. Hasfájásra, és hányingerre panaszkodnak. Furcsa izommozgást tapasztalnak, amit nem tudnak kontrollálni. És nagyon fáradtak.”


Egy égbe kiáltó mintát látunk ismétlődni, amit alapos kutatásnak kellene alávetni.

A dán Egészségügyi Igazgató Henrik G. Jenson egyetért, azonban azt mondja:

„Igen, van egy jellegzetes kórkép, de ez nem ugyanazt jelenti, mintha azt mondanánk, hogy összefüggés van. Ha egy ismétlődést látunk a beszámolókban, akkor van alap arra, hogy jobban megmagyarázzuk, és beleássuk magunkat a témába. Nos, mivel az oltást az Európai Gyógyszerészeti Ügynökség jóváhagyta, ők azok, akik a biztonságosság kérdését értékelik.”

Amíg a dokumentumfilm elkészítését megelőzően a kutatásokat végezték, a TV2 megkérte a Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóságot, hogy bocsásson rendelkezésre minden, a dán HPV oltási programmal kapcsolatos dokumentumot. Sajnos Henrik G. Jenson igazgató úr, és alkalmazottai „elfelejtették” a hírstábot informálni a Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóság által dán szakorvosoktól kapott négy figyelmeztető levél bármelyikéről is.

A HPV vakcináról szóló dokumentumfilmnek óriási hatása volt.


Egy zárt Facebook csoport, amit Dániában a Gardasil szövődményeivel gyanús áldozatok hoztak létre, 398 tagot számlált a dokumentumfilm bemutatása előtt. Rövid 2 héttel később a tagok száma 938-ra nőtt. Mivel ellenőrzési célból az adminisztrátorok minden csatlakozási kérelmet benyújtóval személyesen fölveszik a kapcsolatot, még további 40-en várják a tagfelvételt.


Legyen a dán egészségügyi hatóságok javára írva, hogy erőfeszítéseket tesznek, hogy megfelelő módon válaszoljanak a HPV oltási programjuk által keltett válságos helyzetre. Dánia 5 orvosi ellátási körzetre tagozódik. Létrehoztak egy egyablakos rendszert, ahol bárkit fogadnak, és megvizsgálnak, aki arra gyanakszik, hogy a Gardasil miatt negatív reakciót tapasztalt. Egyelőre nem hoztak létre hivatalos protokollt a felvett páciensek vizsgálatára és kezelésére.

A dán hatóságok felismerték, hogy a mellékhatások különösen súlyosak és több kutatást akarnak elvégezni. Sajnos ez a kutatás hónapokat (ha nem éveket) fog igénybe venni, amíg megtalálják, hogy mit történhetett ezekkel a lányokkal, és hogy sikeres protokollokat dolgozzanak ki a kezelésükre, globális szintű együttműködés nélkül. Mi lesz addig a túlélőkkel?

Fel kellene-e függeszteni a HPV elleni oltási programot, amíg ezt a kutatást befejezik?

 

 

Kész-e a Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóság kockáztatni azt a 100,000 oltottra jutó 2500 súlyos mellékhatástól szenvedő beteget, amit a Merck a legutóbbi gyógyszerleírásában közzétett, annak érdekében, hogy elkerüljön 100,000 főre jutó 12.1 méhnyakrákos esetet?


A dán nők is hajlandóak ugyanezt a kockázatot vállalni? Úgy gondolják-e a dán nők, hogy ésszerű ár 2500 potenciális súlyos egészségügyi állapot azért, hogy 100,000 emberből megmentsünk 12-t, egy jól kezelhető rákfajta diagnózisától?

Ami azt illeti, Dániában 2009-ben vezették be a Gardasilt. 2008-ban 30 éves volt a legfiatalabb nő, aki Dániában méhnyakrákban meghalt. 3 évvel a Gardasil bevezetését követően (2012-ben) a legfiatalabb méhnyakrákos nő, aki meghalt, csupán 20 éves volt. Vajon miért?

 



Miért nő olyan gyorsan a méhnyakrákban elhalálozott esetek száma AZUTÁN, hogy a Gardasilt bevezették? Nem lehet, hogy ez egy biztonságossági jelzés, amit meg kellene vizsgálni?

A Merck által készített egyik tanulmány, amit a Merck azelőtt nyújtott be az FDA-nak, hogy marketingelte volna a jóváhagyást, azt tartalmazta, hogy azoknak, akiknek korábban volt a vakcinában található HPV törzsekkel való fertőzése, 44.6%-kal nagyobb esélyük van arra, hogy rák előtti elváltozásokat diagnosztizáljanak náluk. Lehetséges lenne, hogy a méhnyakrákos halálesetek megnövekedett száma azt mutatja, hogy ennek a tanulmánynak igaza volt?

A dán egészségügyi hatóságok és a politikai képviselők meg kell, hogy értsék, hogy a Gardasil-lal kapcsolatos tapasztalataik nem egyedülállóak az országukra nézve. Minden országban hasonló eseteket tapasztalnak a HPV oltással kapcsolatban. Ez egy globális probléma.

Az oltások egy egészségügyi beavatkozást jelentenek az egészséges lakosságon. Az elővigyázatossági elveket alkalmazni kellene. Józan megítélés szerint a HPV oltási programot ideiglenesen fel kellene függeszteni addig, amíg a biztonságosság és hatásosság kérdése nincs tisztázva.

Be kell azonosítani, számszerűsíteni, és értékelni kell azokat az egyéneket, akik a leginkább ki vannak téve a súlyos mellékhatásoknak, és őket ki kell zárni a HPV oltási programból.

A HPV oltási károsodás túlélőit be kell azonosítani, el kell ismerni, és megfelelő orvosi kezelésben kell részesíteni.

Abba kell hagyni a gyerekek feláldozását a „nagyobb jó” szlogen érdekében!

A profit soha nem lehet fontosabb a gyerekeink egészségénél!”

Kisfilm a Gardasil beadása után meghalt lányokról :



Forrás

További alátámasztó linkek :

LINK 5 : Truth and Gardasil: Interview with Dr Deirdre Little
LINK 6 : Sisters' HPV vaccine injury claim heads to federal court
 

LINK 7 : Gardasil Vaccine: Spain Joins Growing List of Countries to File Criminal Complaints

LINK 9 : French Medical Professionals ask: Are HPV vaccines necessary?LINK 10 : Merck’s Former Doctor Predicts that Gardasil will Become the Greatest Medical Scandal of All TimeLINK 11 : Japan Halts HPV Vaccine and Begins Full-Scale Probe over Safety IssuesLINK 12 : 10 More Young Women File Criminal Complaints due to Injuries from Gardasil Vaccine in France LINK 13 : HPV Vaccine: Israel Health Ministry Considers Canceling Vaccination Due to Side Effects


http://vilaghelyzete.blogspot.hu/

komment

süti beállítások módosítása