Járványveszély - Partot érés  - Gibraltár

Nem kellenek a bevándorlók! – Járványveszély – Partot érés – Gibraltár

– Évszázadok óta leküzdött járványokat hozhatnak magukkal, – a kontinensünkre érkező illegális bevándorlók –

…”Isten ne adja a vén kontinensnek, hogy kirobbanjon egy Afrikából hozott Ebola, vagy Kolera járvány, vagy mindkettő, vagy akár több is!… Mindenki, aki a menekültek befogadását szorgalmazza, – felelőtlenül az egészségügyi vészhelyzetet segíti elő, – veszélyeztetve ezzel saját nemzetét, saját hazáját is…”

Özönlenek Európába az afrikai ‘menekültek’, – vagyis az illegális bevándorlók. Krónikussá, sőt lassan kezelhetetlenné válik a migrációs kérdés, – az Unió szó szerint a 24. órában van.

Ám, ha valaki azt gondolná, – hogy mindössze csak Nyugat-Európát érintené ez az ügy, – az tévedhet, nem is kicsit. Magyarországra is kerülhetnek néger menekültek, – mégpedig Nyugat-Európából, az egyenlő teherelosztási kvóta alapján, – jócskán megfejelve a hazánkban amúgy is jelen lévő migrációs problémát, – a Balkán felől beáramló menekültek ügyét is.

Az elmúlt héten három cikkünk is foglalkozott, – ezzel az egyre súlyosabbá váló menekültügyi problémával; 1. Fekete jövő: 10 ezer ‘menekült’ 1 hét alatt, – Özönlenek Európába a négerek2. Európa ostrom alatt – A 24. órában vagyunk menekültügyben is3. Na, ők jönnek Európába + Képriport

Többek között ezt írtuk: …”El lehet gondolkodni azon, hogy kiknek az érdekében szorgalmazzák a teljes befogadást a liberálisok, – kiknek áll érdekében az európai népek elözönlésének elősegítése, – s ezáltal a teljes megsemmisítése?… Az Unió bevándorlási kvótái szerint, – előbb-utóbb megtörténik a bevándorlók országonkénti szétosztása. S könnyen elképzelhető, hogy hazánkba is bőven jut belőlük…”

Ám egy fontos dologra eddig még nem tértünk ki. Ez pedig az egészségügyi és járványügyi kérdés.

Ezek a bevándorlók minden további nélkül behurcolhatnak olyan az EU-ban sosem látott, vagy már évszázadokkal ezelőtt leküzdött betegségeket, kórokozókat, – melyek rájuk nézve ugyan teljesen ártalmatlanok, ámde a fehér embert megbetegíthetik, szélsőséges esetben meg is ölhetik.

Az utóbbi 100-200 évben elég sok ilyen fajta afrikai eredetű kórokozóra derült fény, s ezek közül jó néhányról kiderült, hogy a fehér emberre ártalmas, vagy akár halálos, miközben a feketékre nézve majdnem teljesen teljesen ártalmatlanok, és az egészségüket nem befolyásolja.

Járványveszély - Partot érés ,Dél-Spanyolország

Járványveszély – Partot érés ,Dél-Spanyolország

Ámde vannak Afrikában még ennél brutálisabb fertőző betegségek is, – melyek minden élő organizmust megfertőznek és megölnek. Egy részük új, mint például az Ebola. – Más részük pedig már Európában legyőzetett, – ami nem jelenti azt, hogy nem szed tömegével majd áldozatokat, – ha újra megjelenik a kontinensünkön, – ilyen például a Kolera.

Az alábbi fekete Afrikából behurcolható betegségek listáját nem az ujjunkból szoptuk, – hanem a “Medimix” orvosi portál listáját vettük át;

“Legjelentősebb behurcolható fertőző betegségek:

– Sárgaláz; A betegség kórokozója a sárgaláz vírus, melyet szúnyog terjeszt. Járványosan fordul elő Afrika középső területén és Dél-Amerika néhány országában. Városi és esőerdei formája is van. A klinikai kép enyhe influenzaszerű tünetektől, halálos kimenetelű haemorrhagiás formáig terjed, 3-6 napos inkubációs idővel…

– Hastífusz; Kórokozója a Salmonella typhi, mely széklettel szennyezett étel, ital, tárgyak, “piszkos kezek” közvetítésével terjed. A rossz közműellátottság, az ivóvíz szennyeződése nagy járványokat okozhat. A betegség lassan bontakozik ki: fáj a beteg feje, torka és fokozatosan emelkedik a láza, a pulzusa a lázhoz képest alacsony (relatív bradycardia). A kórokozó bejut a véráramba és több szerv károsodását, szív és idegrendszeri szövődményt, valamint a bélfal perforációját okozhatja…

– Hepatitis A – afrikai változat; Kórokozója a hepatitis A vírus, mely emberi érintkezéssel vagy feco-oralis úton, az étel szennyeződésével terjed. Emberi széklettel trágyázott, nyersen fogyasztott zöldségek, saláták part menti vizekben tenyésztett tengeri állatokból készült nyers vagy nem eléggé átfőzött tengeri ételek is fertőzöttek lehetnek. A hidegnek ellenáll, fagyasztás sem pusztítja el, emiatt még a jégkocka és a fagylalt fogyasztása is veszélyes lehet. A betegség hirtelen, lázzal, étvágytalansággal, gyengeséggel és hasi fájdalommal kezdődik. Néhány nap elteltével étvágycsökkenés, hányás, a has jobb felső részén fájdalom vagy érzékenység, sötét vizelet, acholiás széklet, icterus és a sclerák sárgasága észlelhetők…

– Kolera; Igen magas a halálozás a gyermekek között (20%) ott, ahol az orális rehidráció nem hozzáférhető. A baktérium a kolerás széklettel, fertőzött vízzel, szennyvízzel kezelt nyers zöldségekkel, gyümölcsökkel kerül a szervezetbe… A kolera, a bélfal sejtjeinek toxikus ártalma miatt, vizes hasmenéssel és hányással jár, emiatt gyorsan kiszáradáshoz vezet…

– Meningococcus; A fertőzés a levegőbe tüsszentett vagy köhögött, N. meningitidis baktériumokat tartalmazó apró nyálcseppek belélegzésével terjed. A betegség hirtelen kezdődik hidegrázással, erős fejfájással, magas lázzal. Az agyhártyák gyulladását hányás, tarkómerevség, eszméletvesztés jelzik. Orvosi beavatkozás nélkül magas a halálozás. Vannak területek, ahol a meningococcus fertőzés járványos és tömeges megbetegedés, több tízezer ember halálát okozza. Ilyen a Sahel néven ismert terület “meningitis belt”, mely a Szaharától délre és az Egyenlítőtől északra egész Afrikát átszeli, Gambiától Etiópiáig…

– Csonttöréses láz; A betegség hirtelen magas lázzal, ízületi és izomfájdalommal, hányással kezdődik, esetleg halvány kiütéssel jár, enyhe vérzékenység (orr-, ínyvérzés) is jelentkezhet. A tünetek 3-10 napig tartanak. A lábadozás lassú, hetekig elhúzódhat, fáradékonysággal, izomgyengeség jellemzi…”

– És természetesen az új járvány, az Ebola, – mely ismét felütötte a fejét Közép-Afrikában. Erről nem kell külön ismertető, éppen eleget cikkezett a sajtó róla, velünk együtt. – csak talán annyit; Nigériából, mely szintén nem volt mentes az Ebola járványtól, – simán beengedte a fekete diákokat Magyarországra határrendészet tavaly ősszel, az egyetemi év kezdetén. Sem orvosi vizsgálat, sem karantén, sem semmi. – Hát kedves olvasó, erre számíthatunk a jövőben is.

Ilyen “kellemetes” dolgokat hurcolhatnak be Európába a fekete kontinensről menekültek. Először a parti őrséget, majd a menekülttáborok alkalmazottait fertőzhetik meg. – Isten ne adja a vén kontinensnek, hogy kirobbanjon egy Afrikából hozott Ebola, vagy Kolera járvány, vagy mindkettő, vagy akár több is!

Járványveszély - Partot érés  - Szicilia

Járványveszély – Partot érés – Szicilia

Tehát mindenki, aki a menekültek befogadását szorgalmazza, – felelőtlenül az egészségügyi vészhelyzetet segíti elő, – veszélyeztetve ezzel saját nemzetét, saját hazáját is.

Európa megtelt, – nem kellenek az idegenek.

Audie – Bornemissza János