Egy példátlan újraindítás közeleg a világ pénzügyi piacain, és ha valaki nyomon követi a történéseket, képtelen figyelmen kívül hagyni az árulkodó jeleket.

Valójában a mega-befektetési alapok, a kormányok és a központi bankok titokban vásárolják fel és tárolják a fizikai aranyat egy olyan eseményre számítva, amely az amerikai dollárt gyakorlatilag értéktelenné teszi, és a kormányok szerte a világon egy új globális valuta mechanizmusra készülnek, Keith Neumeyer, a First Majestic Silver Corp. bányászati vállalat ügyvezetője szerint.


De mielőtt az újraindítás megtörténne, Neumeyer, aki a közelmúltban alapította meg a First Mining Finance vállalatot, és együttműködést kötött milliárdos vagyonkezelő befektetőkkel, mint Eric Sprott és Rick Rule azt mondja, hogy a külföldi hitelezőknek először az amerikai dollár adósságuk pénzügyi tőkeáttételét kell csökkenteniük, egy olyan lépés, mely jelenleg történik, és ez bizonyítja az amerikai dolllár közelmúltbeli erősödését.

Amint ezek az amerikai adósságtulajdonosok lazítanak a pozíciójukon, a dollárt engedni fogják összeomlani, és ezért fel kell készülnünk egy teljes pénzügyi, gazdasági és monetáris átrendeződésre.
"A központi bankok most aranyat vásárolnak, ami elég egyedülálló, ilyesmit a mi életünkben még nem láttunk... Mindig eladták az aranyat, most pedig vásárolnak... Azt hiszem, a pénzügyi ipar újraindítása következik...

Azt hiszem, hogy Kínának jelenleg tudatosan engedi az amerikai kormány az arany felhalmozását... Úgy gondolom, hogy Kínának legalább ugyanannyival kell rendelkeznie, mint amennyit az USA birtokol azelőtt, hogy ez az újraindítás megtörténik. Azt gondolom, hogy van valamiféle megállapodás, amit az összes központi bank között kötöttek a színfalak mögött, és ez az oka, amiért a kormányokat látjuk, hogy felhalmozzák a nemesfémeket.
Azt hiszem, hogy lesz valamilyen új valuta, amit fedezettel hoznak létre... és lehet, hogy nem közvetlenül nemesfém fedezete lesz, hanem a devizák valamiféle keveréke, ez lehet az SDR (Különleges Lehívási Jogok), vagy valamiféle mechanizmus, azt gondolom, hogy efelé tartunk.
És amikor az újraindítás megtörténik, úgy gondolom, hogy az arany árát hagyni fogják, hogy emelkedjen, és nem lennék meglepve, ha az elkövetkező öt év során három, négy, öt ezer dolláros aranyat látnánk."

A Keith Neumeyerrel készült interjú itt hallgatható meg teljes egészében
https://youtu.be/WK9ysU4dnNI

Mivel az arany ára nyomott, hogy a kormányok és a központi bankok olcsón fel tudják halmozni, Neumeyer lehetőséget lát a bányászati iparágban, és ezért a legújabb ásványi bank projektje követi az eseményeket, és szerte a világon vásárolják fel a fizikai bányászati eszközöket.

És bár a nyugati főáramú média szakértői azzal érvelnek, hogy az amerikai tőzsde és a dollár jelenlegi erőssége a gazdasági fellendülést bizonyítja, Neumeyer szerint pontosan az ellenkezője történik.

A világ tartalék valutája értékének jelenlegi emelkedése szerinte annak az eredménye, hogy az amerikai adósság hatalmasat lassul, ahogy a magánbefektetők és a kormányok szerte a világon tudják, hogy hamarosan rohanni kell a kijárathoz:
"A dollár utóbbi időben történt erősödése ténylegesen rövidtávú. Annyi amerikai államdósság van odakinn, és a kormányok most megszabadulnak az amerikai adósságaiktól, és átkonvertálják az összes adósságukat helyi adósságba... ez okozza a hatalmas dollár keresletet annak érdekében, hogy elvégezzék ezt az átalakítást, így ez az egész dollár összevonás alapvetően egy tőkeáttétel az amerikai dollárral szemben. Ezt a történetet senki nem láthatja felbukkanni Észak-Amerikában
Miután a tőkeáttétel megtörtént, az amerikai dollár alapjában véve összeomlik, és ez lesz a kezdete ennek az újraindításnak."

Persze minden nagyon szigorúan bizalmas, de ahogy Neumeyer magyarázza, a legtöbb befolyásos szereplő pontosan tudja, hogy mi folyik, és most minden lépést megtesznek, hogy túléljék a következő pénzügyi újraindítást:
"Az arany felhalmozása folyik, ez olyan arany, ami a rendszeren kívül van, erről nem lehet hallani, ezek nagy állami befektetési alapok, ezek kormányzati alapok, ezek bankok, melyek felvásárolják a fizikai nemesfémeket. Nagyon bizalmasan kötődnek az ágazathoz, és tudják, hogy mi folyik.

A világ kormányai és a központi bankok világszerte határozottan felszámolják az amerikai adósságaikat. Megpróbálják hazavinni az adósságaikat, és ez okozza a dollárra gyakorolt felfelé irányuló nyomást."

Ha Neumeyernek igaza van, és a jelek arra utalnak, hogy az értékelése meglehetősen pontos, akkor az amerikai dollár közelmúltbeli erősödése nem lesz hosszú életű. Miután a kormányok és a központi bankok a tőkeáttételt végrehajtották, egy olyan gazdasági, pénzügyi és monetáris vihart fognak szabadjára engedni, ami alapjában változtatja meg a jelenlegi világrend szerkezetét.

A következményeket nehéz megjósolni, de tekintettel arra, hogy ezek a szervezetek úgy vásárolják fel az aranyat, mintha az életük múlna rajta, az arany 5000 dolláros ára unciánként nem kizárt.


Deus Nexus - Új Világtudat


Kapcsolódó:
A globális valuta újraindítást 100%-ban megerősítették, működésbe hozták és végrehajtják
Az Új Világrend rejtett cselszövései és a politikai helyzet
Ha a britek kilépnek az unióból, újabb skót népszavazás lehet
A német kormány hagyná kilépni a görögöket az eurózónából
Oroszország hatalmas föld alatti bunkereket épített, számítva egy nukleáris háborúra


Oroszországban egy új honvédelmi létesítményt adtak át, amely békeidőben nyomon követi a nemzetbiztonsági fenyegetéseket, de háború esetén átveszi az egész ország irányítását.