A legtöbb ember nem fog egyetlen egészséggel kapcsolatos döntést sem hozni élete folyamán anélkül, hogy konzultálna orvosával. A nyugati orvoslás alapelméletei teljesen markukban tartják az embereket és lehet, hogy sokan sosem fognak ráébredni a valóságra. Az emberek egyenlőségjelet tesznek az orvos és a 8-12 év tanulás közé, vagyis automatikusan feltételezik, hogy ők bizony tudják mi a jó az egészségre és az immunrendszerre általában. Upsz!


Az emberiség több mint 80 százaléka úgy véli, hogy ha például méreganyagokat juttat a szervezetbe az oltóanyagok által, akkor az építi immunitásukat. 10-ből 8 ember úgy gondolja, hogy a rákot ki lehet vágni a szövetek közül, ha egy "remek" sebészt sikerül találnunk, aztán pedig meg lehet "sugározni" vagy kemózni a többi rákos sejtet, ha egy jó onkológust találunk hozzá. Amit az emberek valóban elkövetnek magukkal az viszont felfoghatatlan!

Miért gondolja mindenki, hogy egy organikus szervezetbe méreganyagokat juttatva azok a vegyi anyagok segítenek valamit is egyáltalán? Ezek a méreganyagok pedig ráadásul a halálos típusúak, amelyek átfiltrálódnak a tüdőn és az emésztőrendszeren, áthaladnak az agy-ér gáton- teszik mindezt pusztítással és halállal a nyomukban.

"Intravénásan alumíniumot az izomszövetbe? - ez az egész egy nagy őrület"

Az emberi testnek szerintetek szüksége van intravénás nehézfémekre, emulgeálószerekre, tartósítószerekre és szintetikus adalékokra (például földimogyoró-olaj és a csirke embrió) egyenesen a vérbe, izomszövetbe adva? Mi a helyzet a monoszódium glutamáttal és a formaldehiddel? Mi a helyzet az alumíniummal és a higannyal? A CDC elmondja ezt magától is, ha nekem nem hiszel: (http://www.cdc.gov)

Dr Suzanne Humphries- a Nemzetközi Védőoltás Egészségügyi Tanács tagjaként saját véleménnyel rendelkezik a jelenlegi védőoltások ügyében. Az ő mondását idézem: "Soha nem volt még biztonságos oltóanyag és soha nem is lesz"

Dr. Humphries kifejti, hogy az oltási folyamat alapvetően hibás, és azt is elmagyarázza, ahogy az immunrendszer dacol a természetes folyamatokkal. Az oltások "meghiúsítják az immunrendszert": kilökik azt egyensúlyából, ami alapvetően egy természetellenes folyamat és több problémához is vezet. A test alapvetően érzékeny lesz más fertőző betegségekre, baktériumokra és vírusokra. Betegségokozó anyag izomszövetbe való juttatása nem biztonságos. A testnek alapvetően fogalma sincs, mit kell tennie a toxinok koktéljával és az immunrendszert annyira sokkolja a természetellenes beavatkozás, hogy abból hosszú távon semmi jó nem származhat.

Dr. Humphries ismerteti, ahogy a vakcinák az immunrendszer stimulálásában egy újabb rendellenes reakciót indítanak el. "Az antitest csak egy kis része az immunitásnak, az pedig, hogy az immunválaszt izomszövetbe kémiai főzet fecskendezésével érjük el - nos, ez az őrület netovábbja." - mondja.

"Hogy lehet az, hogy az emberek nem veszik észre, hogy a beoltottak hajlamosabbak hamarabb megbetegedni mint az oltatlanok? Hogyan is segít akkor az alumínium injekció?" - kérdezi Suzanne.


Források:
http://vaccineliberationarmy.com/2014/03/20/suzanne-humphries-md/

naturahirek.com

Kapcsolódó:
Indiai vezető orvosprofesszor: az oltás által okozott halálesetek száma tízszerese az oltás által esetlegesen megelőzhető megbetegedéseknek!
Megdönthetetlen bizonyíték mutatja, hogy az oltások a fertőző betegségekre nem voltak megelőző hatással
Védőoltások elkerülhetetlenül autoimmun betegségeket okoznak: PLoS Tanulmány
Orvos-szülő együttműködést a fasiszta oltástörvénnyel szemben!