"Természetesen bizonyos oltások nagyon sokat segítettek az emberiségen. A baj viszont ott kezdődik, mikor bizonyos érdekkörök a védőoltásokkal visszaélnek s olyan céllal használják fel, hogy sterilizálják, megbetegítsék velük az embereket."

 

A múlt héten jelentette be Beneda Attila kabinetfőnök, hogy jövőre “kötelezően ajánlott” lesz a HPV meddőséget elősegítő injekció, amit a méhnyakrák megelőzésének ürügyével tukmálnak a tájékozatlan diáklányokra.

 

image

 

A magát “egészségvezetőnek” aposztrofáló kabinetfőnök melegen ajánlja ezt a teszteletlen méreginjekciót, mely szerinte az oltottak életét évtizedek múltán “meg fogja menteni”. Ha nem az államtitkárság közalkalmazottja állítana ilyen hajmeresztő és hamis dolgot egy termékről, akkor bizonyára súlyos tízmilliókkal bírságolná a Gazdasági Versenyhivatal tisztességtelen reklámért.

Meglátásunk szerint Beneda súlyosan megsértette a hatályos törvényeket azzal, hogy elmulasztotta tájékoztatni a nagyérdeműt arról, hogy az oltóanyag rákmegelőző hatása városi legenda csupán, egy képtelen fikció, s hogy többszáz lány halt meg, s ezrek bénultak le e vakcina következtében.

A HPV vírusnak többszáz alfaja létezik, ebből néhány ellen “véd” a vakcina – a tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az oltottakban más, sokkal ártalmasabb HPV alfajok terjednek el.

Az amerikai hatóságok 2006-ban megállapították, hogy azok a lányok, akik korábban a vakcinákban található HPV vírussal már fertõzõttek voltak, a Gardasil oltást követően 44,6% -kal nõtt a méhnyakrák elõfordulása.

Erről vajon miért nem tud a hazai “egészségügyi” kormányzat?

Beneda újságírói kérdésre azt mondta:
nem tudni még, melyik gyártó vakcinája lesz a nyertes, a befutó a tenderen. “Nem kell hozzá nagy jóstehetség, a GSK ugyanis öles betűkkel reklámozza honlapján a januárban tartandó úgynevezett Európai Méhnyakrák Megelőzési Hetet”.

Beneda elmondta azt is: egy milliárd Ft közpénzt különítettek el erre a finoman fogalmazva is kétes vakcinára. A három ismétlőoltásból álló sorozat ára korábban 90 ezer Ft volt, melyet a kevésbé tehetőseknek az önkormányzatok, és különféle civil szervezetek “szponzorálták” meg. Beneda úgy reméli, hogy lényegesen kedvezőbb áron sikerül beszerezniük a vakcinát.

Arra nem tért ki a vakcinadiktátor, hogy csak lányoknak, vagy fiúknak is adják-e majd.

Ha idehaza is oly sok halálesetet és bénulást okoz majd a vakcina, mint amit a külföldi tapasztalatok tükröznek, akkor mélyen a zsebébe nyúlhat majd az állam… feltéve, ha szokásuk szerint le nem tagadják, s ismeretlen okokra mutogatva hárítják el a felelősséget.

Újságírói kérdésre nem tudták biztosra mondani, melyik évfolyamban adják majd, de én a 6. osztályra tippelek. Ugyanis akkor együtt adják majd a kötelező MMR és a dTAP ismétlőkkel, ami egyrészt hatványozni fogja a káros hatásaikat, másrészt képtelenség lesz szétválasztani, hogy melyik vakcina okozta a maradandó egészségkárosodást, halált – a kötelezők, vagy a kötelezően ajánlott… Utóbbiakért feltehetőleg még elméletileg sem vállal felelősséget az állam. Óriási tragédia lesz, ha a devizahitelekkel kizsigerelt családok tizenéves leányai sorban bénulnak le/halnak meg majd Beneda “örömteli” újításától.

Reméljük, a társadalom idejében feleszmél, s a kötelezően ajánlott oltásokat visszautasítja, a kötelezőket pedig nagyon határozottan, polgári engedetlenség keretében megtagadja.

Elég az oltási önkényből! Morális ébredést az egészségügyben!

A HPV vakcinákról további infók: http://bekenagykovet.hu/okesz21.html

Forrás: Oltáskritikus Életvédők Szövetsége