2014.05.05.
10:12

Írta: lowoa

A háború szele szélesre tárta a kaput, hogy kapitulálhasson mind, akinek már a kezdetektől fogva sorsa volt: kaput!

A háború szele szélesre tárta a kaput, hogy kapitulálhasson mind, akinek már a kezdetektől fogva sorsa volt: kaput! Hitler kaput! Juden kaput! Gott: a capite foetet piscis! Gott sei dank! - ne hisztizz!
A sakkban a király berosált, bástyák mögül irányít, maga nem lép, de szövetségeseket küld nevében. Kína ha hallgat, Észak-Korea attól még fenyeget, s ha a „magyar” delegáció Kínával akar i, Észak-Koreában tárgyal…, ilyen a „politika”, ha árnyal. Dél-Korea miniszterelnököt vált és ehhez egy kompbalesetet is "vállal".
Ha a csecsen fenyeget, akkor az oroszt értsd alatta, ha a grúz „pampog” akkor is…és a NATO már rég kapitulált, de csapatot kivonni csak látványos bevonás után tud, atomot kivonni is csak akkor érdemes, ha tudatosítja, hogy egyáltalán volt mit, mi benn volt, csak most kinn se lehet, mert kínos már ez az egész zsidó-szabadkőműves őrültség mindenkinek.. Az ukrán IMF kölcsönt már Kelet adta, ez nem is lehet másképp, de mit is beszélek, úgy sem érti rajtam kívül csak aki belül van, annak meg már minek mekeg a kecske, hisz nem gyerekecske.
Verset írok, ha lesz majd kinek, hisz ma a szellem óriásai is törpék, s Hófehérke maga a Fekete Özvegy, mert a hálóban mindenki vergődik, még az is, aki szőtte, csak ki ne szakadjon, mert akkor a vadász nem csak farkast, de Piroskát is fejbe kell, hogy lője. És akkor mit mesélünk majdan? Ki volt társ a bajban, mi nem is baj volt hajdan és színház volt a Majdan? A régió a régi jóra vár. Kire halál, kire királyi kegy talál. Május van. Még pár nap és inváziót involvál a győzelmi mámor. Moldávia elesik a románoknak már tegnap is végük volt, Izrael satuban, Magyarország még csak eztán lesz igazán bajban, de később mindent megőriz a frissen vésett mrámor.. S ki fürdött eddig vajban, arról lehull álmagyar mivolta és kivillan az agyar, s lehet hurkot kötni rajta. De minderről majd sorjában, a karika már ott van, minden disznó orrában!


Posta Imre

komment

süti beállítások módosítása