2014.03.19.
04:22

Írta: lowoa

Háborúk a nemzetek ellen, Műkincsek, ásványi kincsek, olaj

"Agresszorok Szaddam megbuktatásakor Irakból azonnal elrabolták a szkíta-hun-szittya-pártus (gyakorlatilag azonosak) kincseket és elvitték USA-ba. Most Ukrajnában, ahogy az illegitim vezetés hatalomra került az ő jóváhagyásukkal, azonnal elvitték a szkíta kincseket az USA-ba ..." - olvasható egy Facebookos portálon.
- Szaddam iraki elnök át akart térni a dollár elszámolásról az eurós elszámolásra. A többit tudjuk a történelemből. Kivégzése óta élhetetlen ország lett a hazájából. Egyre több a robbantásos merénylet. Az olaj, az viszont megy kifelé. Ingyen, vagy se pénzért.
- Kadhafi líbiai elnök közölte: hazaviszi Amerikából az aranytartalékot, és a jövőben aranyért adja az olajat. A többit tudjuk a történelemből. Kadhafi alatt volt élhető élet, az életszínvonal az egyik legmagasabb volt Afrikában. Azóta nincs jóformán semmi élettér. Az olaj viszont ömlik kifelé. Ingyen, vagy se pénzért. A Vegyépszer utat épített Líbiában, most felszámolás alatt áll, cirka 45 milliárd forint lesz a Magyarországot ért kár.
- Drónok (pilótanélküli kémrepülők) átvilágították a hegyek gyomrát Afganisztánban. Tele vannak a hegyek ásványi kincsekkel. Tavaszra megkezdődik a kitermelés. Amióta ott van az amerikai hadsereg, a kábítószer-forgalom megsokszorozódott az egész világon. Hogy még mi fog történni, lehet, hogy az is nemsokára történelmi tény lesz. Először a Szovjetunió szállta meg, majd Amerika ezt a jobb sorsra érdemes országot. Csaknem negyven év óta háborúban "élnek" az emberek. Magyarország is ott liheg a művelt Nyugat nyakába, bevallottan évi 25 milliárd forintot költünk erre a háborúra.
- Venezuela előző elnöke (Hugó Chavez) államosította az ország hihetetlenül gazdag olajkincsét, és kijelentette Bush akkori amerikai elnöknek: Lehet vinni a venezuelai olajat, csak most már ki kell fizetni! A többi történelmi tény - megbetegedett és meghalt. Utódja rövid elnöksége nem igazán jött be: valószínű, hogy a közeljövőben onnan is lehet vinni ingyen, vagy se pénzért az olajat, mint a többi felforgatott országból.
- Az arab tavasz sem jött be igazán. Egyiptomnak amint az új kormány megalakult, az EU egymilliárd euró gyorssegélyt utalt át. Magyarországnak árvízi segélyt nem adott. A segélyfolyósítás után nem sokkal később meg is bukott a kormány, az egymilliárd euró pedig valószínűleg eltűnt.
- Szíriát az orosz vétó miatt nem sikerült szétbombázni, de "sikerült" betelepíteni egy rakás terroristát, akik szinte romokba döntötték a városokat. Azt követően jött elő a szír ellenzék, miután jelentős új olajmezőket fedezett fel a Mol. Miután elég sok az állami Mol-részvény, bizony itt is jelentős kárunk lesz, illetve már van is, csak nem publikus. Hogy Szíria talpra tud-e majd állni, az nem fontos kérdés az olajára ácsingózóknak. A szíriai helyzet bizony nagyon képlékeny lesz mindaddig, amíg a terroristákat a betelepítők ki nem vonják. Ahhoz, hogy ezt megtegyék, és végre békén hagyják a szír népet, lehet, hogy még éveket kell várni. Mert köll az a fránya olaj.
- Ukrajna fontos felvonulási terület Oroszország felé. A Krím félszigeti népszavazás eredményét elfogadta az orosz parlament, és aláírták a megállapodást. Önálló bankja lesz a félszigetnek. Putyin orosz elnök ellen is büntető intézkedéseket tervez a műveltnek mondott Nyugat. Ukrajna aranytartalékát állítólag már el is elszállították Amerikába. Ukrajnában alig van termelés és bevétel. Az oligarchák által leszegényített emberek tüntettek a szebb jövő reményében. Az pedig nem a Világbank hitelével szokott elkezdődni, azzal inkább végződik. Lehet, hogy nagyon fog fájni az ukrán népnek az ébredés! Akárcsak nekünk, akik azt hittük 1990-ben, hogy rendszert váltottunk, közbe csak bilincset cseréltünk. Egyik uniót felcseréltük a másik unióra... Ukrajnából elég sok nyugdíjas és beteg jár át magyar nyugdíjért és gyógyításért. Ahogy romlani fog a helyzet, úgy fognak egyre többen érkezni hozzánk. A magyar betegek várólistára kerülnek, a magyar nyugdíjasok egyre rosszabbul járnak. Erről az elképesztő történetről bővebben ITT !
Mi lesz még itt emberek? Amerikában is van belső gond bőven, állandóan ki kell igazítani a költségvetést, mert mint tudjuk, a háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz, pénz. A költségek nagy részét később rátolják a hódítás tárgyát képező országok szegény lakóira. Miután a kincseket és az olajat, a pénzkibocsátási jogot megszerezték, sorsára hagyják az érintett országokat. Az ébredés eddig még minden "meghódított" országban keserves volt. A mókuskerék azonban forog velünk tovább. Most egy kis porszem hullott a gépezetbe a Krím-félszigeti népszavazás miatt. Vajon melyik ország lesz a következő? Oroszország? Történhet bármi, a magyar kormány kitart a világhódítók mellett.

Békéscsaba, 2014. március 19.
Összeállította: Anton - sokkaljobb.hu



Emlékeztető:
Milan Mitrovic összeállítása a második világháború óta Amerika által indított háborúkról: 1945-ben a Japánra dobott két atombomba volt a nyitány! "1945-46 Kína, 1948-49 Görögország, 1950-53 Korea, Kína, 1954 Guatemala, 1958 Indonézia, 1959-61 Kuba, 1960 Guatemala, 1964 Kongó, 1965 Peru, 1964-73 Laosz, 1961-73 Vietnám (bukta!), 1967-69 Guatemala, 1973 Chile, 1983 Grenada, 1983-84 Libanon, 1980 El Salvador, 1980 Nicaragua, 1986 Líbia, 1987 Irak-Irán, 1989 Panama, 1991 Irak, 1993 Szomália, 1998 Szudán, 1998 Afganisztán, 1999 Jugoszlávia, 2001- jelenleg is Afganisztán, 2003- Irak, befejezés nélkül, de az olaj megy kifelé, 2008 Koszovó, 2008 Georgia (Grúzia), ( 2011- Líbia, befejezés nélkül, de az olaj szintén ömlik kifelé, és most Szíria. Afganisztánban, Irakban, Líbiában és Szíriában azóta nincs élhető élet, amióta megtámadták őket. Az emberek menekülnek a háborúk elől főként Európa irányába. A volt szocialista országokat az úgynevezett rendszerváltozásokkal leszegényítették, és most mégis be kell vállalniuk ezeknek a szerencsétlen menekülteknek az elszállásolását és eltartását.
(Facebook)

komment

süti beállítások módosítása