A Svéd Orvosok az Emberi Jogokért (SWEDHR)(1) elemezte azokat a videókat, melyeken a szírai kormányerők állítólagos gáztámadása utáni ment...

 

Svédország lehet az első nemzet, ahol bevezetik a digitális valutát
A nyugat rémálma: Putyin és Erdogan újra barátok
Svédországban a világ első elektromos útját tesztelik
A Svéd Orvosok az Emberi Jogokért (SWEDHR)(1) elemezte azokat a videókat, melyeken a szírai kormányerők állítólagos gáztámadása utáni mentés látható. Az orvosok megállapították, hogy a videókat meghamisították, melyeken még az arab rendező hangja is hallatszik, és hogy az állítólagos "mentés" valójában egy gyilkosság volt. Az első elemzésből az derült ki, hogy azok a gyerekek, akiken az "orvosok" mintha dolgoztak volna, már halottak voltak.

Miután azonban behatóbban megvizsgálták a felvételeket, az orvos csapat megállapította, hogy az egyiken látható fiú opiátok miatti túladagolás következtében volt eszméletlen. A videón az látható, hogy a gyerek injekciókat kap a mellkasába a szív területén, és gyakorlatilag megölték, miközben egyértelműen színlelt adrenalin injekciókat kapott.

Az orosz külügyi szóvivő Maria Zaharova is beszélt az állítólagos Fehér Sisakos "életmentőkről"

http

Az orvosok a következőket határozták meg az elemzésben:

● A videón egy életmentő beavatkozás látható a vegyi klórgáz támadás után (az állítólagos Szarin nem lehetséges), melyen adrenalin injekciót adnak be egy fecskendőből egy hosszú tűvel egy csecsemő szívébe. A kezelés semmilyen módon nem volt helyes bármely lehetséges vegyi anyag esetén sem.

● A gyermek kezelésére oly módon került sor, amely gondatlan volt és veszélyes, és valószínűleg súlyos károkat okozhatott.

● A legbeszédesebb a megismételt színlelt adrenalin injekció, állítólag a szívbe. Az egészségügyi dolgozó, és úgy véljük, nyugodtan hívhatjuk őket színészeknek ezen a ponton, nem nyomta meg a
dugattyút a fecskendőn. Így a fecskendő tartalmát soha nem is injektálta be, ahogy az a felvételen is tisztán látható.

● Valódi egészségügyi szakértők csapatának diagnózisa annak alapján, ami a felvételen látható azt jelzi, hogy a gyermek opiát injekcióktól szenvedett, és valószínűleg túladagolásban haldoklott. Nincs bizonyíték semmilyen más szerre, vegyi anyagra vagy másra.

● A videón látható egyik gyereken sem látszik, hogy vegyi támadás áldozata lenne. A Fehér Sisakosok egyik korábbi videója (megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott):

https://www.youtube.com/watch?v=3GXz9ww7JY4

http://indavideo.hu/video/SWEDHR2

● Egyértelmű volt, hogy a színlelt injekció beadásakor a hosszú tűvel megölték a gyereket a felvételen. Ez egy céltudatosan megrendezett gyilkosság volt, hogy úgy tűnjön, mint egy orvosi kezelés.

● A videók hamis fordítása mögött arab rendezői utasítások hallhatók, hogyan helyezzék el a gyerekeket a videóhoz, nem pedig az orvosi kezelés.

● A videókat a Fehér Sisakosok csatornájára a "Idlib tartomány szíriai polgári védelme" töltötte fel. A videókat a Fehér Sisakosok készítették a "sarmini koordinálók" szervezettel együtt, akiknek fekete dzsihádista zászlója van (al-Kaida). A felvételeken a Fehér Sisakosok is láthatók.


Az orvosi szövetség elnöke Marcello Ferrada de Noli 2017 március elején tette közzé az esettel kapcsolatos első elemző cikkét "Svéd Orvosok az Emberi Jogokért: Fehér Sisakos videó, halott gyerekek és megrendezett vegyi fegyver támadás hátborzongató manipulálása, hogy igazoljanak egy 'repüléstilalmi zónát' Szíriában" címmel. (2)

Kapcsolódó cikk: Megdöbbentő felvétellel buktatták le magukat a szíriai "Fehér Sisakosok", akiket a nyugat titkos fegyverként használ az ISIS támogatására

Majd ezt követte egy még több kísérteties felfedezésről szóló cikk a videókkal kapcsolatban "Fehér Sisakos film: Frissített bizonyítékok a svéd doktoroktól, akik megerősítik a szimulált életmentő beavatkozásokat a sérült gyerekeken" címmel.

Ferrada de Noli a Svéd Orvosok az Emberi Jogokért alapítója és elnöke, amely egy nem kormányzati kutató szervezet, melynek professzorok és orvosok a tagjai, akik az egészséggel kapcsolatos különböző területeken tevékenykednek, és akiknek célja, hogy kutassák és beszámoljanak a polgári lakosságok ellen elkövetett háborús atrocitásokról, a fogvatartottak kínzásáról és az emberi jogok elleni bűntettekről. (3)

(1) - http://swedhr.org/
(2) - http://theindicter.com/swedish-doctors-for-human-rights-white-helmets-video-macabre
(3) - https://en.wikipedia.org/wiki/Swedish_Doctors_for_Human_Rights

VT
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/04/a-sved-orvosok-az-emberi-jogokert.html