Véletlen lenne, hogy tavaly, és idén is feltűnt az egymásra kísértetiesen hasonlító - mások szerint ugyanaz - anomália.

Eredetileg még a tavalyi, 2016-os évben jelent meg Madeira szigetén egy bizarr égi jelenség, melyről nagyon sokan hitték azt akkor, hogy maga Isten jelent meg.

Az Isten kezeként emlegetett jelenség hamar elterjedt a médiában, és a róla készült képek még egyes újságok címlapjain is megjelentek.

A hívők, és vallási vezetők egy része különösképpen felfigyelt az eseményre, mert Isten üzenetének tartották, és sokan úgy vélték, hogy nem mást jelez előre, mint a végidők kezdetét, és azt, hogy hamarosan eljön az örök üdvösség kora.

"A lenyugvó és a felkelő Nap fénye nagyobb távolságot tesz meg, mire eljut a Föld légkörébe, ahol a fény szóródik. Ennek eredményeképp élénk színekkel festi meg a felhőket" - nyilatkozta akkor egy szkeptikus, aki szerint csak véletlen volt az egész, és egy egyszerű felhőről volt szó.

Mások szerint viszont nem ez a helyzet, és az elmúlt években sorra történtek égi és nem égi jelenések, melyek egy közelgő apokalipszisre utalnak.

 

Úgy tűnik, Isten keze ismét megjelent, méghozzá Uruapan városában, valahol Mexikóban.

Ráadásul a jelenség még januárban tűnt fel, alig pár nap eltéréssel a 2016-os jelenéshez képest. Most mindenki azt találgatja, hogy mindez a véletlen műve-e vagy van kapcsolat a kettő között, esetleg tényleg Isten próbál üzenni az emberiségnek...