Ruetlingen machete hidfo.ru

Egy szíriai migráns beleszeretett európai munkatársába. Érzelmei viszonzatlanok maradtak, emiatt macsétával meggyilkolta a várandós asszonyt, majd még néhány emberre rátámadt, aki rosszkor volt rossz helyen. BMW-vel elgázolták, ez akadályozta meg a további gyilkosságok elkövetésében.

Újabb, nem-európai bevándorló által elkövetett gyilkosság történt Németországban; Reutlingenben egy szíriai migráns macsétával gyilkolt meg egy várandós asszonyt. A támadóval egy ismeretlen személy végzett, aki BMW-vel elgázolta a tomboló bevándorlót. A Daily Mail csak hősként hivatkozik rá, de a németek valószínűleg őt hamarabb fogják börtönbe küldeni, mint a szíriai gyilkost.

Ki tudja, hány életet mentett meg az ismeretlen személy, aki elgázolta a tomboló gyilkost? A németek valószínűleg a sofőrt fogják büntetni.Ki tudja, hány életet mentett meg az ismeretlen személy, aki elgázolta a tomboló gyilkost? A németek valószínűleg a sofőrt fogják büntetni.

A Stuttgarter Zeitung információ szerint a migráns nemrég érkezett Németországba, majd beleszeretett a lengyel asszonyba, aki nem akart hozzámenni feleségül – emiatt történt a gyilkosság.

Korábban a Kölnben történt tömeges szexuális zaklatások hírével robbant be a fővonalú médiába, hogy az észak-afrikai és közel-keleti migránsok olyan kultúrkörből érkeznek, ahol a nőket tárgyként kezelik. Ahonnan ezek az emberek érkeznek, elterjedt jelenség a nemi erőszakot követő kényszerházasság, de előfordul, hogy néhány tevéért is lehet asszonyt venni. Aki nőként férfi kísérő nélkül jár az utcán, az nekik szabad préda.

Bár a multikulturalizmus támogatói szerint ezek a migránstömegek Európa határait átlépve otthon felejtik a barbár szokásokat és integrálódnak, a gyakorlat megmutatta, hogy a migránstömegek kezdték el integrálni az európai társadalmat. Németországban a menekülttáborokkal érintkező vasúti útvonalakon külön vagonokat kell üzemeltetni, amelyre csak nők szállhatnak fel, férfiak nem. Amennyiben a német nők az eddig megszokott normális körülmények közt szeretnének utazni – férfi kísérő nélkül -, gyakran előfordul, hogy nem európai migránsok zaklatják őket, akiknek ez egy teljesen elfogadott asszonyszerzési gyakorlat.

Amikor a sajtó több napos hallgatása után nyilvánosságra jutott a Kölnben történt tömeges szexuális zaklatás híre, Angela Merkel német kancellár közel egy héten át nem kommentálta a történteket. A feminista szervezetek szintén hallgattak, hiszen az európai nőket érte szexuális zaklatás, őket pedig nem az európai nők védelméért, hanem a nem-európai férfiakkal való cinkos összekacsintásért pénzelik. Később azzal próbálták behozni a lemaradást, hogy kijelentették: nem csak a nem-európai migránsok, hanem néha német férfiak is követnek el szexuális zaklatást.

Vajon a mostani esetet követően hány napig hallgatnak majd a feministák? Jogában áll-e az európai nőknek, hogy ha nem akarnak feleségül menni egy rájuk szemet vető nem-európai migránshoz, ne mészárolják le őket a nyílt utcán?


http://www.hidfo.ru/2016/07/most-egy-hetig-csendben-lesznek-a-feministak/




Ezt üzeni a német rendőr a gyarmatosítóknak

német rendőr hidfo.ru

A Daily Mail által közölt fotón a helyszínre kiérkező német rendőr lábbal tiporja az arab bevándorlót, aki nemrég meggyilkolt egy várandós európai nőt. Szimbolikus gesztus?

Német rendőrök korábbi beszámolói szerint nem alkalmazhatnak erőt, ha migráns az elkövető, mert liberális feletteseik ezt nem engedélyezik. Többek között emiatt történhetett Németországban öngyilkos merénylet is, ahol az elkövető korábban számos bűncselekményt elkövetett már, mégis szabadlábon volt. Az elfojtott feszültség bármikor robbanhat.

http://www.hidfo.ru/2016/07/ezt-uzeni-a-nemet-rendor-a-gyarmatositoknak/