Németország a csőd szélén, csak még az európai lapok nem írják, csak a távol-keletiek! Wolksvagen botrány után BMW botrány, Merkel leváltása, zavargások Németország-szerte, bankok zárnak be, romlik az euró, bomlik az EU, hadsereg Németországban készenlétben, ameriakiak jönnek most, tömegpusztító fegyvereket telepítenek Németország területén!

Németország átadta a hadsereg irányítását a - Bundestag - képviselők tudta nélkül az USA-nak, majd Merkel olyan javaslatot terjeszt be a Közép-Európaiak számára, hogy a menekülteket, akiket Németország nem fogad be, többségi szavazat alapján kötelesek mindet befogadni, kvótahatár nélkül! A németek most arról szavaznak, hogy az általuk elutasított menekülteket, az ő területükre érkező országba toloncolják vissza, akiket Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Csehország, akár regisztrál akár nem stb., szóval számszerűleg akár mindet!!!! Kötelezni fogja Magyarországot, hogy szedje le a kerítéseket és limit nélkül fogadja be a saját területére!!! Ha ezt megszavazza Németország, amire a franciák és Nagy Britannia is rábólint, akkor kötelező lesz a V4-es tagállamoknak befogadni őket!!! Ha nem, akkor jön a pézbüntetés, ami olyan méreteket ölt, hogy kifekteti az adott országokat 1-2 év alatt, munkanélküliség, kivonják a gyáraikat, elértéktelenedik a hazai pénz, EURÓ, jön a hiper infláció, és ahogy már megtapasztaltuk az elmúlt hetek alatt, egymásnak esnek a volt poszt kommunista országok, tehát a V4-ek! S ekkor a NATO bevetésével tesznek rendet nyugati hatalmak!!! Természetesen az USA-val az élen!!!

A vég elkezdődott, minden politikus, maffiózó most tölti fel a tartalékait, fekteti be pénzét a ma még biztosan biztonságos helyeken, ahol átvészeli azt a 10 évet, amikor újrarendeződnek a határok, amikor új államok jönnnek létre, s öregek kerülnek "nyugati közigazgatás" alá!! Hihetetlen? Nézd az órát, figyeld a következő napokat, ahogy mindez valóra válik! Akaratom ellenére, a TE csodálkozásodra! Mert a természet nem más, mint az örök körforgás, mindig minden ismétlődik! Háborúk, majd békemenetek, a gonoszok győzelme majd bukása, fényes nappalok után a sötét éjszakák, fény után a sötétség! Akkor, amikor a szamár kimegy a jégre! Közmondás szerint is. Tudod mikor? Hát jódolgában! S van ami mindezt felgyorsítja, ami elkerülhetetlenné teszi, az pedig az emberi önzés, ellenségeskedés, gyűlölet ok nélkül, a rosszindulat! Az emberiesség hiánya. A pusztulás kezdete.

Bárcsak egyszer tévedni tudnék! Mondjuk mint az olvasottakban, leírtakban. Mert mint minden vég kezdetekor, most is a többség mondja meg a tehetetlen keveseknek, hogy mit is kell tenniük. Amit a második világháború után is tettünk, szót fogadtunk, nyomorogtunk, szabadság, önrendelkezés után sóvárogva! Tisztelettel kérdem, ez volt az álmunk? Ez volt az álmainkban? Az, hogy most is egy harácsoló pénzügyi háttérrel, fegyverrel felfegyverkezett kizsákmányoló hatalom mondja meg, hogy mit akarok, mit is akarunk? Újra rablánc hordására kényszeritenek, önkéntes alapon? Birkák, gyertek, megyünk a vágóhidra. Mégha a tükörbe néztek, és tigriseket, farkasokat láttok, lassan elhiszitek, hogy levágnivaló barmok vagytok. AMEN
(Facebook)


Tisztelt migráns segítők!
Esetleg, ha úgy érzitek, a "Kerítés" miatt nincs elég munkátok és mielött unatkoznátok, szerintem a Magyar Szegények között is akad elég tennivaló !!! (Facebook)


Ahol glatz-félék lehetnek akadémiaelnönök, mit várhatunk?